Şimdi Ara

Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.489
Cevap
92
Favori
68.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 1...36...707172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer markaların var dream yazınca bomboş sayfa :)))

Mecburum hb gbi yerlerden Alaçam ozaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Halılar haritada net şekilde belirgin ama köşesine değme gibi bile değil direkt zemin paspaslar gibi halıyı paspaslıyor.

• Sonunda trendyoldan ecovacs t80 omni yi 33.759 tl - 250 tl kart puanı ile aldım. X40 la çok arasında kaldım ama nasılsa hiçbirinin Servisi pek işe yaramıyor kanaatına varıp bu işi sonlandırdım. Umarım pişman etmez. Satıcı ecovacs TR.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Merhabalar paspas yıkama ve temiz suyun içine ortak kullandığınız solisyonlar varmı ?

Karcher univarsal solisyonundan aldım paspas yıkama yerini fulledim 2 kapakda temiz su kabına attım calkaladim inceden köpürdü umarm bı sıkıntı olmaz :)
    Birazsa sirke atmıştık önceden

Sizin önceki mesajda paylaştığınız ekran görüntüsü o halının ayarı değil mi? Uygulamada paspası kaldır seçili olsa da halının üzerine tıkladığınızda çıkan ayarda halıyı paspasla seçili ise sadece o halıyı paspaslar. Diğer halılarda paspası kaldırır. Eğer dediğim gibiyse halı özelinde değişiklik yapın ayar doğruysa altta halı sensörü var onu hafif nemli bezle silin. Son ihtimal haritayı silip yeniden haritalandırma yapın.

Karcher RM 536 ve FC 5 uygun olan deterjanlar sorun olmaz ama hem deterjan haznesine hem de temiz su haznesine koyarsanız her gün paspaslanan evde çok maliyetli olur. Temiz suya koyduysanız uygulamadan deterjan eklemeyi kapatın. Olması gerekenden fazla deterjan cihaza zarar verir. Sirkeyi de aynı suya koymayın deterjan ile tepkimeye girebilir. 4-5 kova da bir sadece 1-2 yemek kaşığı temiz su haznesine beyaz sirke koymak yeterli. Uygulamadan deterjan eklemeyi kapatın ama.

• Merhaba, Cleangenius süpür ve paspasla seçeneğiyle başlatıyorum önce halıları süpür açık iki odanın halısını süpürüp şarja gidiyor diğer odalara gitmiyor. Şarj yerinde temizlemeye devam et diyorum çıkıp geri yuvasına giriyor. temizliği yapmıyor tamamlamıyor başına gelen oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakyalcn -- 11 Mart 2026; 14:7:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paspas takılamadı gibi bir hata veriyor mu? Temiz su haznesi boş ya da kirli su haznesi dolmuş olabilir mi? Süpürgenin şarj seviyesi %15 altına düşmüş olabilir mi? Genelde bu dört sebepten temizliği durdurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 11 Mart 2026; 15:56:8 >
  • Hayır uyarı vermiyor. Sabah evden çıkmadan doldurmuştum suları falan resimdeki gibi yarıda bırakıp şarja gidiyor. Cleangenius la denedim özelleştir ile denedim yine aynı

Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Arkadaşlar piyasada yaygın olarak satılan robotyedek firmasının x40 ultra yan fırçaları cihaza uyumlu değil. Daha önce alıp değişim yapmama rağmen toplam 9 fırçadan ikisi sağlam çıktı. Geri kalanlar fırça havaya kalktıktan sonra süpürürken aşağı inmiyor ve havada boş dönüyor. Bugün ben de orjinal yan fırçaya geri döndüm. Fiyatı epey pahalı ama yapacak bir şey yok.

Bu durum maalesef ve doğal olarak Temu'dan alınan ürünlerde de var. İlk başta sorunsuz görünüyor, ancak dediğiniz gibi bir kere fırçayı yukarı kaldırdıktan sonra bir daha yere temas etmiyor.

Servis konusunda roborock da pek iyi sayılmaz. Dreame müşteri hizmetleri en azından yapıcı çalışıyor. Servis yüzünden çalışmasına engel olmayan kozmetik bir hasar aldı cihazım. Normal servis prosedüründe cihazı servise bıraktıktan sonra parça tedarik süreci başlar ve parça gelene kadar cihaz serviste yatar. Bu duruma servis yol açtığı için mh'ye servise parça siparişini verdirin parça ellerinde olduğunda cihazı getirmeyi teklif ettim. MH teklifimi kabul etti mesela. Çözüm odaklı davrandılar. Sorunuza gelecek olursak x40 ultra temizlik konusunda gerçekten çok iyi bir cihaz. Navigasyonu, engel tanıması, süpürme hızı falan çok başarılı. Mesela bir odada dolap var diyelim. Dolabın ön tarafına cihazın boyu sığmıyor yan taraftan ise milimetrik olarak giriyor. Yan tarafta da kapı var ve kapı ile dolabın yan tarafında ancak süpürgenin sığacağı bir alan var. O alanı keşfediyor ve her temizlik seansında o yolu kullanarak dolabın altını süpürüyor aynı yoldan geri çıkıyor. En olarak zaten milimetrik sığdığı yerlere mutlaka giriyor. Boy olarak milim sığdığı yerlere de çok karanlık ve dar bir alan değilse mutlaka giriyor. Kolay bozulan bir cihaz da değil. Bizim oğlan 11 kilo desteksiz üstüne çıktı bir kaç kez bana mısın demedi. Tahta kaşıkla pat küt daldı ön teker yuvasını kırdı onu da japonla yapıştırdım bir senedir öyle kullanıyorum.

• burakyalcn kullanıcısına yanıt
    Kapılar açıktı eminsiniz ya da girişine engel bir nesne de yoksa atlanan oda problemi cihazlarda zaman zaman olabiliyor. Benim süpürgede de bir kez başıma geldi. Cihaz güncellemeai sonrasında ya da elektrik kesintisi olduğunda çalışan cihaz yuva ile bağlantı kuramadığında bu tarz problemler yaşanabiliyor. Tekrarlarsa cihaza reset atıp haritalamayı baştan yaptırmak dışında başka çözümü yok maalesef.

Hocam sadece yan fırça mı kullaniyorsunuz orjinal. Veya kendi markası olarak kullandiklariniz neler. Ona göre parçaları temin edeceğim de, teşekkürler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.