Şimdi Ara

Dreamcast emulatörü..SFİİİ,CVS,Shenmue VE DİGER TÜM DC OYUNLAI... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
14.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • of yaaa eline sağlık varya kudurdum pc başında bizamanlar bende vardı dc. shenmue oynamayı nsaıl özledim anlatamam bu gün oyunu 2 bölümünüde alıp oynicam çok özledim. shenmue oynamayanlara söyliim dünya üzerinde yapılmış en iyi rpg oyunudur. hatta en iyi oyundur. bir oynayan pişman (oyun bittiği için) birde oynamayan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

of yaaa eline sağlık varya kudurdum pc başında bizamanlar bende vardı dc. shenmue oynamayı nsaıl özledim anlatamam bu gün oyunu 2 bölümünüde alıp oynicam çok özledim. shenmue oynamayanlara söyliim dünya üzerinde yapılmış en iyi rpg oyunudur. hatta en iyi oyundur. bir oynayan pişman (oyun bittiği için) birde oynamayan.

1 ile 2 arasında hikaye olarak bir bağlantı var mı? yoksa ayrı ayrı hikayeler mi? bir birleri ile bağlantılıysa ikisinide indireyim, değilse sadece 2. yi indireyim .
  • Bende indirdim emulatoru

Arkadaşım bir kaç oyun tavsiye edermisin? Dreamcast'te Metropolis Street Racer diyer bir yarış oyunu wardı.Oyunda gece gündüz olayını DC'nin içindeki saat belirliyordu.Mesela sabaha karşı 5 te güneşin doğuşu sırasında yarışıyorsunuz.Yada akşam üzeri yawaş yawaş hava kararıyor...Bunların hepsi gerçek zamanlıydı.Ben hemen bu oyunu bulayım torrentten

Arkadaşlar aşağıdaki linkte şimdiye kadar ki bütün DC oyunlarının listesini buldum...

http://www.gamersunderground.net/dreamcast/gamelist_a.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 17 Mart 2006; 13:58:23 >

• aşagıdaki siteden bi kac oyun snapshotu var begendigin oyunları indirirsinn.
    http://www.ngemu.com/dc/chanka.php?action=shots
  • su sf3 un oyun ici goruntuleri varmi ps1 gibiyse 350mb lik dosyayi bosuna cekmeyeyim.
  • sfii 3boyutlu bir otun degil
    sfex gibi bi beklentiniz olmasın.
    streetfigter zero grafijklerinin gelişmiş hali.
    ayrıca dreamcastda sfii grafikleri muhteşem.
  • Bende soul calibur
    resident evil code veronica
    dead or alive 2 LE
    shenmue 1

var.Bunlarda dead or alive yavaş çalışıyor ne yaparsak yapalım.yeni sürümü yıllardır çıkmadı. Diğerleri 100 fps ile falan çalışıyor . Chankast benim kullandığım en güzel emulatordür .
  • neyse buldum gamespotta ve bence berbat grafikleri ps1 den daha iyi degil yani.Sonuc gene WinKawaks in sf3 u desteklemesini bekleyecez mecburen.merak edenler icin isde resimler;

http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame.php?pid=913699&img=1&sid=undefined
  • Nasıl ps1 den kötü .Bende ps1 vardı bununla alakası yok.dreamcast ps2 ye yakın grafikleri hatta aymı bile denebilir.Soulcalibur falan müthiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

neyse buldum gamespotta ve bence berbat grafikleri ps1 den daha iyi degil yani.Sonuc gene WinKawaks in sf3 u desteklemesini bekleyecez mecburen.merak edenler icin isde resimler;

http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame.php?pid=913699&img=1&sid=undefined

bence oynamadan yorum yapma.resme bakarak yorum yapıyosun.
    mamede winkawaksda kimbilir ne zaman oynanabilirlik verecekler.
    ki zaten dreamcastın oyunu arcede oyunundan daha iyi grafige sahip.

sfii deki ara demo grafiklerini ben hiç bir oyunda görmedim.

• selam arkdaşlar bu d.c in grafikleri ps one gibimi ps 2 gibimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

selam arkdaşlar bu d.c in grafikleri ps one gibimi ps 2 gibimi

ps one ile ps2 arasında bir grafigi var.
  • o zaman güzel indireyim bakalım
  • myazgan dostum dün 2'Ye kadar uğraştım ama yine çalıştıramadım oyunu yaw :( cdi'yi iso ya cevirdim o tamam ama boot lu dosyayı mount ediyorum sonra bir tane 3 boyutlu tavşan cıkıyor ve dönüp duruyor sonra boot lu dosyayı unmount edip oyunun iso sunu mount ediyorum ama yine birşey olmuyor msn de isen bi et at
  • o 3boyutlu tavşan cıktıktan sonra oyunu mountlayınca direk oyunu acması lazım.
    eger acmıyo ise elindeki imaj dosyasında bir sorun olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myazgan

o 3boyutlu tavşan cıktıktan sonra oyunu mountlayınca direk oyunu acması lazım.
    eger acmıyo ise elindeki imaj dosyasında bir sorun olabilir.

ama bootlu dosyayı umount etmiyor chankast çalışırken zar zor unmont ediyor yani uyarı cıkıyor abort diyorum anca unmount oluyor sonr oyunun isosunu mount ediyorum tavşan siyah beyaz oluyor dönüp dönüp duruyor capcom yazısı filan cıkmıyor yani :(((
  •  Dreamcast emulatörü..SFİİİ,CVS,Shenmue VE DİGER TÜM DC OYUNLAI...

bu şekilde oluyor ve tavşan dönmeye devam ediyor

• third strike myazgan arkadaşımızın yardımlarıyla çalıştı artık 6 tuşlu bir joystik lazım bana

• quote:

Orjinalden alıntı: Hell_Star

quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

of yaaa eline sağlık varya kudurdum pc başında bizamanlar bende vardı dc. shenmue oynamayı nsaıl özledim anlatamam bu gün oyunu 2 bölümünüde alıp oynicam çok özledim. shenmue oynamayanlara söyliim dünya üzerinde yapılmış en iyi rpg oyunudur. hatta en iyi oyundur. bir oynayan pişman (oyun bittiği için) birde oynamayan.

1 ile 2 arasında hikaye olarak bir bağlantı var mı? yoksa ayrı ayrı hikayeler mi? bir birleri ile bağlantılıysa ikisinide indireyim, değilse sadece 2. yi indireyim .

birbirine bağlı hatta 3. sü bile var ama ben sattıktan sonra dc ye çıktımı bilmiyorum xboxta vardı.. oyun kesinlikle oyun tarihinin hikaye ve oynanış olarak en zevkli oyunu. hatırladığım kadarıyla oyunda rio nun babası gözleri önünde aile yadigari olan mirror denen simgesel bir şeye sahip olmak için gelen dövüş ustası (bu da galiba babasının eski arkadaşı) ve mafia tarafından dövülerek öldürülür. ve adam 3 parçadan oluşan mirorlardan biri olan phoniex miroru alır. artık oyun başlar ve sizin yapmanız gereken katillerin kimler olduğunu bulup intikamınızı almak phoniex mirror ı tekrar ele geçirmek. bunun için sokaklarda dolaşan 50 den fazla farklı insana sorular soracak rüşvet verecek kumar oynayacak ve en önemlisi adamın izini bulduğunuz zaman bulunduğu şehire gidebilmek için para kazanmanız gerekecek dükkan dükkan iş arayıp günlerce çalışacaksınız. tabiki aşklar yaşayacak bazı araçlar ve motorlar kullanacaksınız. grafikler inanılmaz güzel ps2 oynayanınız varsa dc nin grafiklerinin daha güzel oldğunu söyleyebilirim . keşke satmasaydım. neyse işte oyun böyle not defteriniz var içersine notlar alıp ip uçlarını saklaya bilir telefon defterindeki kayıtlarla telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. en baba yanı sürekli dövüş hareketleri öğrenecek kendinizi geliştireceksiniz. kombolar ve ölüm vuruşları ile düşmanınızı mahvedeceksiniz

oyun görünümü genelde böyle dövüş ve ani meydana gelen olaylarda sinematik olarak oynuyorsunuz.
     Dreamcast emulatörü..SFİİİ,CVS,Shenmue VE DİGER TÜM DC OYUNLAI...

çevreyle sürekli iletişim halindesiniz ve oyun içindeki biinlerce kişiden hiç biri birbirine benzemiyor ve sesleri bile farklı.

bu adamı yenmesi çok zor allah yardımcınız olsun

bahsettiğim motorlu bölüm

para kazanmak için bazen dövüşeek bazen bilek güreşi yapacaksınız

bu da limanda yükleme işiyle uğraşırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 17 Mart 2006; 20:14:34 >

• shenmue 2 yi indirdim 3 cd bakalım nasıl bi oyun şuan zipleri acıyorum
    bu arada shenmue 1 ile 2 arasında konu farklılıkları varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.