Şimdi Ara

dreambox receiver tavsiye??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar receiver olarak hd receiver alsam en son modelleri neler yada hd olmayan receiver ı hd yapan aparat varmıdr... Detaylı bilgi verebilen arkadaşları bekliyorum

• -Dreambox 800HD tavsiyemdir
    -SD uydu alıcıyı HD yapan aparat yok :)
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/dreambox-800hd-pvr-sim3-1-kalite-wifi-usb-389-tl-52158881

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_heat -- 28 Şubat 2012; 22:55:13 >
  • arkadaşım Hd olmayan reciveri aparatla HD yapamassın. Hd reciveri en son model diye aratamassın sen bütçeni ve ihtiyacını belirlyeceksin o fiyat aralıgında senin ihtiyaçlarını karşılayazac en en uygun reciveri araman gerekir
    tek tünerliler var iki tunerli hatta üç tünerli olanlar var kayıt yapanlar var kayıt özelligi olmayanlar var harici Hd ye kayıt yapanlar var dahili hd ye kayıt yapanlar var. dsamart gibi kanlları izlemek için modül girişli olnalar var modül girişi olmayanlar var cccam özelligi ile yasadışı paylaşımları yapabilecegin yani bir yelerden buldugun serverle şifre çzebilecegin modeller var bu gibi işlemlere izin vermeyen modeller var linux işletim sistemli olup pc gibi her türlü müdahaliyi yapıp bir çok eklentiyi kurabilecegin modeller var. düz hiç bir müdahalaeye izin vermeyenler var Fiyatı 150-200 den başlayıp 3200-3400 e kadar çıkanlar var
    her özellik ayrı para her özellik ayrı ugraş o yüzden sen bütçeni ve uydudan nler bekledigini belirleyeceksin Ha illede en iyisi diyorsan 3200 3400 tl civarında olna orjinal dreambox 8000 alırsan uydunun mercedesini almış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 28 Şubat 2012; 23:00:56 >

• ccam server olanlardan alcam tabilki.. Pc deki videoyu tvye aktaran olcak... Önceden kopyasını kullandım her kanalıda izledim ama planlarım tutarsa eğer iş konusunda alacam... ozaman tabii daha kapsamlı bir araştırma yapacam.. Şimdiden tavsiyelere bakıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

arkadaşlar receiver olarak hd receiver alsam en son modelleri neler yada hd olmayan receiver ı hd yapan aparat varmıdr... Detaylı bilgi verebilen arkadaşları bekliyorum

sd receiverı hd yapamazsınız en uygun hd modelı 800hd dir..

ıstege gore wıfı veya dahılı hdd ıle satıs acabılırız

http://www.sanalpazar.com/Dreambox-Dm-800-Hd-Boot-82-Sim-3.0-M-Tunerli__isp2823274
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye tv
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.