Şimdi Ara

dreambox ne işe yarar ve üyelik ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şifre çözen cihazlar olduğunu biliyordum ama dreambox mı başka bir şey mi bilmiyorum. bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

dreambox alırsam bunun bana ne gibi bir faydası olur? yani şifreli tüm yayınları her zaman şifresiz mi izleyeceğim? kimi yerlerde 6 aylık server 12 aylık server aboneliği falan yazıyor. dreambox alınca bir de her sene server aboneliği parası mı ödeniyor şifreli kanalları çözmek için? ya da bilgisayar üzerinden mi güncel şifreleri ekleyeceğim? kablosuz interneti falan ne bileyim hddsi varmış.kafam allak bullak şu an

hayatında hiç dreambox kullanmamış ve kullananı görmemiş biri olan bana birkaç cümle ile bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? recever alacağım ama yani şöyle iyi bir şey alayım diyorum.

hdd bağlanması çeşitli formatları okuması ilgili çekti. sony tv alacağım ben sony mkv gibi bazı formatları desteklemiyor. recever ile bu tarz şeyler oluyor mu?

bu konuda çok cahilim ne yazıkki. dreambox konusunda bilgilerinize muhtacım,teknik bilgiden çok bu alet bir ev kullanıcısı olacak olan benim ne işime yarar?ne gibi somut faydaları olur bana?

clonları varmış sanırım fiyatları daha uygun. bir farkı var mı klon ve orjinal ürünün garanti dışında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 19 Nisan 2012; 18:59:39 >

• neyse cevap veren yok:) ben sadece turksat 1 c kullanacağımdan next hd uydu alıcısı alayım dreambox falan uzun hikaye sanırım. zaten dili türkçe ya da türkçe altyazılı olmadıktan sonra yabancı tvleri siliyorum bile ben receverden
  • Dreambox lar linux işletim sistemine sahib olan cihazlardır ve oldukça kalitelidirler açık kaynak kodlu linux yazılımı kullandıkları için bir çok eklenti yüklenebilmektedir piyasada aynı işletim sistemine sahip olan farklı marka cihazlarda vardır. ama açık söylemek gerekirse bu işin babası Dreambox oldugu için en fazla yazılım destegi dreambox lara var ancak oldukça pahalı cihazlar ( Gerçi benzer diger cihazlarda pahalı ya ) piysada modeline göre çinde üratilen bir çok klon derambox lar var onlar biraz daha ucuz orjinallarine göre
    linux işletim sistemine sahip cihazların en önemli özelligi Kart paylaşım özelliginin olmasıdır Bazı kişiler çeşitli yayın kuruluşlarının yasal kartlarını alarak o şifreleri kurdukları sistemle illegal yoldan paylaşıyorlar bunada server diyorlar( Bazıları iilegal denmesini karşı çıkıyor hiç bir sakıncası yok diyor ama ben işin dogru ve yanlış olduğunu söylemiyorum ama yapılan iş yasal degil onu belirtiyorum sonuçta herkesin kendi sorumlugu ) Sen cihazına bir seferlik cccam pliginini ni yüklüuyorsun serviri satın aldıgın kilşinin sana gönderdigi bir satırlık şifreyi cihazındaki cccam dosyasına giriyorsun ondan sonra internet açık oldugu müddetce şifreli kanalları çözüyor
    Ancak şuna dikkat etmek gerekiyor servirlerin çogunda son 6- 7 aydır yerli kanallar yok o yüzden server alsan bile bile büyük ihtimal yerli kanalları izleyemez ancak yabancı kanallaları izleyebilirsin ayırca server almaya kalkarsan çok dikkatli ve araştırmacı olman gerekiyor zira bir kısmının serveri çok kalitesiz oluyor aldıgına pişman oluyorsun bir kısmıda senden bir yıllık servir ücretini aldıktan sonra yaklaşık 250- 200 tl arası sana verdigi maili iptal edip kayıplara karışabiliyor ve malasef elinden hiç bir şey gelmiyor
    Eger yerli platformalrı izlemek için yasal kartları alıp izlemek istersen Dreamboxların çogunda modül girişi olmadıgı için ( sadece 7020 modelinde var ) onuda yapamassın
    bana göre bir insan cihaz alırken neyi nasıl izlemek istiyor önceligini belirlemeli ondan sonra kendisine uygun cihazı seçmeli

• anladım kardeş teşekkür ederim. dreambox bana uygun değil o zaman. ben sd ve hd yayınları çok iyi bir şekilde veren bir cihaz istiyorum.turksat kullanacağım sadece.
  • Hocam sadece Turksat kullanacaksanız Neta 6400 HD FTA cihazı öneririm. Çünkü şuan için Turksatta server ile izleyebileceğiniz kanal yok. Cihazla ilgili olarak forumda araştırma yapabilirsiniz.
  • azıl 48

klonlarla ugrasmamak ıcın atlanta hdbox
    ısınmaz ,sınyal sorunu yapmaz ,modul gırısı var ,ıstersen dsmart modul ıle eglence paketı ıle alsan 16 tane hd kanal ızlersın
    teknık destek cabası

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hd-Box-Yeni-T-Tuslu-Stoklarda-+6-Ay-Hediyemiz__isp3164069

pm atıyorum sana bu kadarmı yanlıs yorum yapılır yahu samsung smart tv al onlarda mkv var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 19 Nisan 2012; 23:13:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SOKET NE İŞE YARAR?
    18 yıl önce açıldı
    bu pandora box ne işe yarıyor ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.