Şimdi Ara

dreambox ile hangi kanalları izleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dreambox ile hangi kanalları izleyeblirim? Bu konu ile ilgili çok fazla bilgi var ama hepsi bir yerde çakışıyor. Kimse net birşeysöylemiyor. Dreambox kullanan arkadaslar hangi kanalları net olarak izlediklerini belirtebilirlermi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockates -- 13 Ağustos 2009; 9:17:03 >

• çakışır cünkü işin içine server işi girince ve bunu bu forumlarda konuşmak yasak olduğu icin detay bilgi bulamazsınız..server alırsınız ve serverın size sundugu kanalların hepsini izlersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockates

Arkadaşlar merhaba dreambox ile hangi kanalları izleyeblirim? Bu konu ile ilgili çok fazla bilgi var ama hepsi bir yerde çakışıyor. Kimse net birşeysöylemiyor. Dreambox kullanan arkadaslar hangi kanalları net olarak izlediklerini belirtebilirlermi....

arkadaşın dediği gibi aldığın servera bağlı ben mesela hotbir deki bütün kanalları izliyorum....
  • peki arkadaslar bu server cok para yada yasa dısı sanırım:)
  • quote:

peki arkadaslar bu server cok para yada yasa dısı sanırım:)

evet yasal değil ancak bikaç site gördüm büyük alışveriş siteleri yabancı kanalların bulunduğu serverları satıyorlar herhangi bir yaptırım yok zannedersem yabancı server satmanın ancak yerli platformlar yaptırımları vardır hapise kadar gider... fiyata gelince 6 aylık veya 1 yıllık satılır içeriğine göre 130 liradan başlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

peki arkadaslar bu server cok para yada yasa dısı sanırım:)

evet yasal değil ancak bikaç site gördüm büyük alışveriş siteleri yabancı kanalların bulunduğu serverları satıyorlar herhangi bir yaptırım yok zannedersem yabancı server satmanın ancak yerli platformlar yaptırımları vardır hapise kadar gider... fiyata gelince 6 aylık veya 1 yıllık satılır içeriğine göre 130 liradan başlar...

İlgine teşekkür ederim...
  • Valla arkadaşların da dediği gibi Türkiye'de büyük alışveriş sitelerinde yabancı platformların bulunduğu serverlar açık olarak satılıyor. Yasalarımıza göre bunun da yasak olması lazım ama bir açık bulmuşlar herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dreambox HD PVR kullanıcısıyım.Seyredilebilecek tum platformdaki tum digital ve HD kanallar. hersey dreambox da seyredilebilir.Yeterki dogru server baglantisi saglayin.Ki 50 ye yakın HD kanalı bu cihazla seyredildiğini soyleyebilirim.
  • arkadaşlar.
    gençen gün karaköyde ki uydu satıcılarını dolaştım.fiyatları oldukça yüksek.dreambox almak istiyrum servereıyla beraber u konuda yardımcı olurmusunuz.yapan arkadaş varmı aranızda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.