Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk test cihazını benden önce Kaya Center'dan alan cino abim yazılımsal testlerini yapıp cihazı dün akşam bana verdi...

Sabaha kadar kurcaladım, bana daha önce gelen DM 800 değildi sanki cihaz uçmuş...

Çok hızlı ve stabil çalışıyor....

Bu kadar bekledikten sonra başka cihazalara ve sistemlere yönelmek sadece macera aramak olur...

Geliyor merak etmeyin...

quote:

Orjinalden alıntı: Darth-Vader

Yok arkadaş ben caydım. SkyStar HD2 alıp HTPC yapacağım. Bekle bekle nereye kadar
  • drembox bekliyenler kulubü olarak halen bekliyoruz mngb dostum bu iyi haber ama tarih verirsen çok iyi olur
  • evet tarih
  • almanyada satışa sunulmuş ve alanlar var tr ye gelmesi ve satışa sunulmasıda bikaç gün alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: mngb

Arkadaşlar cihaz geliyor...
    Bu kadar bekledikten sonra başka cihazalara ve sistemlere yönelmek sadece macera aramak olur...
    Geliyor merak etmeyin...

Aynı fikirdeyim de bekle bekle derken resmen ağaca döndük..
  • Duyduğum kadarı ile yarın (14 Mayıs Çarşamba) cihazın satışı başlayacakmış. Bu bilgiyi doğrulayacak yada çürütecek bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Zira artık DM800 HD'nin satışa çıkacağı gün ile ilgili kimin ne dediğine inanmak biraz güç.
  • almanyada olanlar almış ufak sıkıntıları dışında cihaz guzelmiş 7025 e cok benziyormuş..ccam calışıyormuş...pvr olayı sorunsuzmuş..
  • yahu kim takar HDMI lisans almayı ... ben dreamboxun yerinde olsam basarim başka bir marka altında piyasaya cihazları , hem o kadar masraf yapacaksın , geceli gündüzlü uğraşacak ürün çıkaracaksın , sonra da yok lisansmış yok bilmemneymiş milleti bekletip duracaksın ... bu kadar amatör bir firma mı bu dreambox ?
  • adamlar işte onu neden yapsin ki? sonucta cikardiklari ürünün 4/4lük olmasini istiyolar ki müsterileri memnun kalsin.
    zaten Dream dandirik bi marka deil fiyatlarindan ve kalitesinden belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

adamlar işte onu neden yapsin ki? sonucta cikardiklari ürünün 4/4lük olmasini istiyolar ki müsterileri memnun kalsin.
    zaten Dream dandirik bi marka deil fiyatlarindan ve kalitesinden belli

+1 Kesinlikle .Zaten o yüzden test aşaması bu kadar uzun sürdü
  • Arkadaslar walla sabriniza hayran kaldim ürün hadi ciktiginda söyle uygun fiyatta olsa beklemeye deger diyecegim ozellik olarakda cok cok ilerde bir cihaz desek oda degil. Bence Kathrein ufs 910 lari cok hafife aliyorsunuz ben cihazi daha almadim ama dreambox yerine bile Kathrein i tercih edecegim. Adamlar yabanci sitelerde takip ediyorum Turkeyforumda da var catir catir CAM ile kullaniyorlar. Ayrica DB lara göre görüntü kalitesinde daha iyi oldugu soyleniyor. Bunlari niye yazdim : Uzun suredir HD receiver takip ediyorum DB 800&8000 ile Kathrein arasinda kalmistim DB alacaktimda ama cihaz haa cikti haaa cikiyor derken kathrein i arastirma firsatim oldu ve kullanan arkadasta biz zat gordum hdmi baglanti ve upscale ozelligi ile SD yayinlardaki fark hemen görülüyor. Bence tek dezavatnji Turk pazarinda DB kadar taninmamasi ve destegi bunuda yabanci sitelerden ve oldugu kadari ile cozuluyor.
  • arkadaşım eğer kathrein alırsan pişman olursun inanki.gbox desteği mg camd üzerinden ve doğru dürüst seyredilemediği yazıyor kanallardaki aşırı donma yüzünden ayrıca ccam desteği hiç bir şekilde yok ve olacağada benzemiyor .geçen bi arkadaşım aldı ama inan ertesi gün geri sattı.
  • Yaklasik 5 yil once Turksat ve Hotbird uydu yayinlarini izlemek icin o zaman yazilim destegi cok olan next YE2005 DCI receiver alarak basladim ilk 2 ay destek guzeldi ve sonra Next in klasik tarzi ortaya cikti destek alamaz olduk zira hergun yeni bir model cikiyordu ürün fazla olunca yazilim destegide o derecede dagiliyor. Dreambox i next ile filan karsilastirmiyorum yanina bile koymam DB lar kendini ispat etmis cihazlar ama bana gore Kathrein da fersah fersah onde bir urun degil ayrica Kathrein i kullanan arkadaslar taniyorum bu ürün 2 gunde 3 gunde profosyonel bicimde kullanilacak bir cihaz degil sabir istiyor kac uykusuz gece geciren arkadaslar var ama rayina oturtup prensibi kavradigida cihazi guzel kullananlar var. Zaten yazilim konusunda bir yere bagli kalmamak gerekiyor gordugum kadari ile Kathrein kullanicilari kendi desteklerini kendileri verir duruma gelmisler nerdeyse. Yanlis anlasilmasin ben DB karsi ve bu urunu kotuleme maksati ile yazmadim belki HD receiver almaya karar verdigimde DB8000 piyasa olsaydi onuda almis olacaktim ama urunun bir turlu cikmamasi ve onceki ust seviyedeki modellere gore cok farklilik gostermiyeceginide dusunurek ve fiyat olarakta DB8000 lerin cok pahali olacagini dusunerek DB almakatn vazgectim. Kesinlikle Kathrein ve 4 lü kaliteli LNB ler alip HDMI baglanti ile de SD yayinlarda kazanim elde edecegimden eminim. Zaten benim asil amacim SD yayin kalitesini artirmak bunuda YUV cikisli bir cihaz yerine bir ust seviye ve gelecege yatirim dusunerekte HD bir receiver almayi kafaya koydum. Arkadasla tv lerimiz ayni Sony 40W3000 ve arakadas kath ile yayinlarda iyilesme sagladi. Sony lerde Topfield ve kath lerin goruntude iyi olduguna dair gorusler var hemen hemen butun forumlari karistirim. Ana hedef Sd yayin kalitesini arttirmak oldugu icin DB ile riske giremem denenmis ve SD yayin kalitesini artirmis bir Kath almam benim icin daha iyi olacak. Ama halen idda ediyorum DB8000 ler Kathrein a gore bu kadar beklemeye degecek ozellik barindirmiyor Turkey foruma girerseniz ordaki Kathrein kullanicilarininda bir cok kanali izledigini goreceksiniz. Bence yazilim destegine asiri derecede mahkum bir cihaza yonelmek yanlis onemli olan kullanici cihaz uzerinde kendi neler yapa biliyor bu onemli bence.

quote:

Orjinalden alıntı: abu34

arkadaşım eğer kathrein alırsan pişman olursun inanki.gbox desteği mg camd üzerinden ve doğru dürüst seyredilemediği yazıyor kanallardaki aşırı donma yüzünden ayrıca ccam desteği hiç bir şekilde yok ve olacağada benzemiyor .geçen bi arkadaşım aldı ama inan ertesi gün geri sattı.

• DM800 HD 'nin piyasaya çıkışı ile ilgili yeni bilgiler ;
    Karadağuydu : 1 hafta içinde
    Kayacenter : Bu ay sonuna kadar
    Kelepironline : 16 Mayıs Cuma günü gibi
    Anlaşılan bugün (çarşamba) çıkacağı bilgisi de balonmuş !
    Hala beklemedeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Easy_Diver

DM800 HD 'nin piyasaya çıkışı ile ilgili yeni bilgiler ;
    Hala beklemedeyiz

Gene en az 1 hafta attı desenize..
  • bir hafta da geldi geldi ,bilemedin iki hafta o da olmazsa 3-4 haftaya kadar gelir ... o da olmazsa önümüzdeki aylarda mutlaka gelir ... garantiii...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sporcu42

bir hafta da geldi geldi ,bilemedin iki hafta o da olmazsa 3-4 haftaya kadar gelir ... o da olmazsa önümüzdeki aylarda mutlaka gelir ... garantiii...

En kötü 2009 da gelir canım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Hala beklemedeyiz

bunlarda tuner arızası çıktı ;

bende var gel vereyim sana ? ama tunerinde sonradan sorun varmış yeni modeli yokmu dersen karışmam.

bu cihazın tuner sorunu var diye piyasaya sürülmüyor, bizde istesek bulup satarız ama yarım yamalak başımıza iş çıkartacak cihazı piyasaya vermiyoruz.

bununda kötü bir şey olduğunu hiç sanmıyorum..

bu hali ile piyasaya verilen cihaz üretici ve temsilci için derttir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kelepironline

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Hala beklemedeyiz

bunlarda tuner arızası çıktı ;

bende var gel vereyim sana ? ama tunerinde sonradan sorun varmış yeni modeli yokmu dersen karışmam.

bu cihazın tuner sorunu var diye piyasaya sürülmüyor, bizde istesek bulup satarız ama yarım yamalak başımıza iş çıkartacak cihazı piyasaya vermiyoruz.

bununda kötü bir şey olduğunu hiç sanmıyorum..

bu hali ile piyasaya verilen cihaz üretici ve temsilci için derttir.

Zaten hala piyasaya tam olarak sürülmediğinden bir sorun olduğu belli.Dream Multimedya da sorunlu cihazı piyasaya sürmez zaten.Umarım yakın zamanda sorun çözülürde yorumları okumaya başlarız..

• bu da ne yazık ki dreambox'ın kalitesini gösteriyor ...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.