Şimdi Ara

Dreambox Geçiş Yardım. [LÜTFEN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim hd tv'm var fakat standart bir uydu alıcı ile normal show tv, kanald vs turksat yayınlarını izleyebiliyorum. Dreambox ile Dsmart,Digiturk,tivibu vs bütün bu kuruluşların kanallarını bütün yüzlerce hd yabancı kanalı yıllık belirli bi miktar ücret karşılığında izleyebiliyormuşuz diye duydum. Yani ben lig tvdir, smart spordur, fox hd, star hd, yüzlerce hd yabancı kanal, belgesel kanalları, onlarca hd yetişkin kanal, onlarca sineme kanalı nı tek bi kutu ile çok daha ucuza izleyebilirmiyim? Biri bu konu hakkında bana yardım edebilir mi? Daha önce hiç duymadım bu Dreambox'ı. Ve kurmak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Arkadaşlar bilen biri yokmu?
  • Artık eskisi gibi değil diye biliyorum hocam ama sen yinede bir araştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig tv olayı artık yok diye biliyorum , ama onun dışında Bir Server alarak birçok kanalı izleyebiliyorsunuz işe yarar.
  • Lig Tv ve D-smart yok maalesef digitürkün diğer kanalları var
    size tavsiyem dreambox almanız yönünde dreambox ile hotbird astra euelsat eurobird döşedin mi ohh miss 300e yakın hd kanal izlersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZekaFışkıttıranİnsan

Lig Tv ve D-smart yok maalesef digitürkün diğer kanalları var
    size tavsiyem dreambox almanız yönünde dreambox ile hotbird astra euelsat eurobird döşedin mi ohh miss 300e yakın hd kanal izlersin

Sadece dreambox mı var bu tip uydu alıcıları arasında başka markalar yok mu? Onlarda olmazmı lig tv d smart kanalları fln? Bana bu konuda iyice ayrıntılı yardım edicek biri lazım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRALTARIK

quote:

Sadece dreambox mı var bu tip uydu alıcıları arasında başka markalar yok mu? Onlarda olmazmı lig tv d smart kanalları fln? Bana bu konuda iyice ayrıntılı yardım edicek biri lazım arkadaşlar.

cardsharingli bir cihazda dreamboxun yaptığı işi görecektir
    ama cardsharing+iptv li bir cihaz alırsanız o zaman ccam paketinize ek olarak
    Lig TV
    Lig TV2
    Lig TV3
    Smartspor 1
    Smartspor 2
    Salon 1
    Salon 2
    Salon 3
    Ntvsmartspor
    izleyebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KRALTARIK

quote:

cardsharingli bir cihazda dreamboxun yaptığı işi görecektir
    ama cardsharing+iptv li bir cihaz alırsanız o zaman ccam paketinize ek olarak
    Lig TV
    Lig TV2
    Lig TV3
    Smartspor 1
    Smartspor 2
    Salon 1
    Salon 2
    Salon 3
    Ntvsmartspor
    izleyebilirsiniz

Ben en ucuz yoldan yasal olarak bu işi nasıl halledebilirim? Lig tv paketlerinin olması benim için şart değil. Bu Ccam serverler falan yasal mı? Güvenilirmi?

• Yasal değil tabikide, güvenilirliği kişisine göre değişir. Bilindik olan yerler var onlar parayı alıp kaçacak kişiler değiller. Yabancılardan da alabilirsiniz ama Türk kanalları olmaz. Türkiye ligini ya yasal digiturk ile ya da IP tv ile izleyebilirsiniz. Internet bant genişliğiniz çok iyi değilse IP tv tavsiye etmem çünkü yayını direk internetten çeker, cccam ise sadece şifreyi internetten çeker. Tavsiyem Atlanta Hd Box almanız, IP TV'de var kart paylaşımı da var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun bi cezası var mı arkadaslar yakalanana ceza kesiliyormus aslı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetZorluVEVO

Onun bi cezası var mı arkadaslar yakalanana ceza kesiliyormus aslı varmı ?

izlemek ve izlettirmek suç elbette. ne olmasını bekliyordunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetZorluVEVO

Onun bi cezası var mı arkadaslar yakalanana ceza kesiliyormus aslı varmı ?

benim bir arkadaş var 8 yıldır izliyo hiçbirşey olmamış
    güvenilir yerlerden(özellikle uyduculardan) alırsan hiçbirşey olmaz
  • Satılık Dreambox 800HD mevcut. ilginen arkadaslar Pm atabilirler.

Fiyat : 425 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.