Şimdi Ara

Dreambox DM500s | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.281
Cevap
25
Favori
595.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi çizim bu kadar zorlaştırılabilir :))

senin yapman gereken 2. tek alacağın kalın kabloyu o diğer 2 li switch ile birleştirmek

yani bir ucuna merkezi sistemden gelen tek kablo (turksat ve hotbirt) diğer ucunada digiturku bağlayıp kalın çizdiğin kablo ile direk receivera vereceksin

öle bi kombinasyon yapmışsın ki :))))

Dreambox DM500s | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 14 Mart 2010; 14:18:18 >
  • valla Nihat abi nesi karışık yaa :D:D o kadar uğraştım zaten :):)

yani sen diyorsunki disecq almana gerek yok. sadece su 2li çıkışı tekliye veren bir aparat mı lazım sadece?

not:santralden eve giden çıkışı bir adet switch ile birleştirdikten sonra tek kablo ile eve göndereceksin yazmışsın. bu kısmı anlayamadım?
  • digi çanağını o 2 li aparata bağlıcaksın merkezden gelen birleşmiş ikiliyide diğer ucuna

sonra eve tek göndericen
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

digi çanağını o 2 li aparata bağlıcaksın merkezden gelen birleşmiş ikiliyide diğer ucuna

sonra eve tek göndericen

anladım abi diseq yok sadece 2li aparat yetiyor yani.ben önce ayn ı kabloda olan türksat ve hotbirdi önce ayırmamız gerektiğini sanıyordum. internette bakarken olaya arkadaşın biri şöyle yapmış:

• olay budur :))
  • quote:

olay budur :))

bunu mu yapacağım?
  • evet onu yapacaksın

santrali direk splittersiz 1. girişe bağlasanda olur gibime geliyor ....

olmadı resimdekinin aynısını yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 15 Mart 2010; 22:18:20 >
  • 3G vınn çalıştıran varmı arkadaşlar deneyen varmı ccam çalışıyormu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ere21m

3G vınn çalıştıran varmı arkadaşlar deneyen varmı ccam çalışıyormu acaba

çalışıyor
  • Nasıl yaptın bunu kabloluya çevirme olayını 3g modem die bişey var onlamı yatın
  • vın istasyon
  • quote:

Nasıl yaptın bunu kabloluya çevirme olayını 3g modem die bişey var onlamı yatın

vın istasyon dışında şöyle bir alternatifte var :

http://www.aztech.com/prod_3g_hw550.html

resimde görüldüğü gibi arkasına 3g modem takılıyor router'in arayüzüne girilip 3g modemi nerden aldıysan sana verilen kullanıcı adı ve şifreyi girip bu şekildede bağlanabiliyorsun.routerin sana sağladığı avantajlar var, interneti bu cihazda 4 kişiye kablolu olarak paylaştırabilirsin ayrıca kablosuz özelliğide ekliyor 3g modemine.

• quote:

Orijinalden alıntı: sofinindünyası

quote:

resimde görüldüğü gibi arkasına 3g modem takılıyor router'in arayüzüne girilip 3g modemi nerden aldıysan sana verilen kullanıcı adı ve şifreyi girip bu şekildede bağlanabiliyorsun.routerin sana sağladığı avantajlar var, interneti bu cihazda 4 kişiye kablolu olarak paylaştırabilirsin ayrıca kablosuz özelliğide ekliyor 3g modemine.

vayy baya iyiymiş peki stabil çalışıyomu ttnet farkı yok dimi artık ev tlf vergileri 20 lira çıkacakmış haberiniz varmı... adsl kullanmak dahada lüks olacak...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sofinindünyası

quote:

vayy baya iyiymiş peki stabil çalışıyomu ttnet farkı yok dimi artık ev tlf vergileri 20 lira çıkacakmış haberiniz varmı... adsl kullanmak dahada lüks olacak...

normal modem gibi çalışıyor.sadece hattı dsl değil.
    dediğim gibi 3g modemden gelen bağlantıyı alıp dağıtıyor.cihaz güzel, hepsiburadadan sipariş edip kutuyu açıp baktım ama daha sonra geri yolladım çünkü bana bir access point lazımdı.ve bu cihazıns point özelliği yok.bilginiz olsun ha birde, cccam çalışırmı denemedim.ama çalışmaması içinde bir sebep yok, routerin üzerinde portlarıda açabilme imkanın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 17 Mart 2010; 16:52:44 >

• server kiralayıp kullanacaksanız portlarla - modemle vs işiniz yok eterneti takıyorsun cihaza o kadar

cccam ın çalışmama olayı olamaz interneti cihaza verin .. keyfinize bakın
  • quote:

server kiralayıp kullanacaksanız portlarla - modemle vs işiniz yok eterneti takıyorsun cihaza o kadar

Bu çevirici sivic olmazsa 3gmodemden kabloyla nasıl vermeyi düşünüyosun acaba..
  • quote:

quote:

server kiralayıp kullanacaksanız portlarla - modemle vs işiniz yok eterneti takıyorsun cihaza o kadar

Bu çevirici sivic olmazsa 3gmodemden kabloyla nasıl vermeyi düşünüyosun acaba..

benim söylediğimin switch ile ne alakası var...

3g modemlerdede porta ihtiyaç yok deddiğim şu ki cihaza neti getirinde gerisini cihaz halleder
  • nihat1551 arkadaşım ilk sayfadaki bazı programlar lazım olunca indiriyordum...

şimdi çoğu hata veriyor.. yenilersen memnun olurum...örnek:

http://rapidshare.com/files/234423770/dreambox_pc__ba__287_lant__305__programlar__305_.rar
  • Arkadaşlar en iyi en stabil çalışan imaj hangisi kim hangi imajı kullanıyo.... memnunmusunuz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmoli

nihat1551 arkadaşım ilk sayfadaki bazı programlar lazım olunca indiriyordum...

şimdi çoğu hata veriyor.. yenilersen memnun olurum...örnek:

http:/****.com/files/234423770/dreambox_pc__ba__287_lant__305__programlar__305_.rar

rapid üyeliğim bittiği için böyle oldu...

imagemin olduğu linkte dreamup ve flashwizard mevcuttur

edit :silineni yükledim

http://rapidshare.com/files/365356491/dreambox_pc__baae_lantae__programlarae_.rar

biss keyler için cccam da

cccam.cfg içeriğinde c: satırının altına

CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw

ekleyiniz .... önce dhafeed kanalını sonra biss ile açılan kanalı açın çözecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 21 Mart 2010; 23:51:24 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.