Şimdi Ara

DreamBox Almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. DreamBox 500s 1.kalite klon almayı düşünüyorum. Fakat kafamda soru işaretleri var. Amacım birkaç işlem ile Digiturk ve Dsmart'ın kanallarını seyretmek. Ama bunun için server gerekiyormuş. Nedir bu server ? Ürünü aldığım adam mı gönderecek bana şifreleri ? Ben kendim bulup yazamaz mıyım ? Çünkü kablolu tv ye yıllardır para vermekten bıktığımız için almayı düşünüyoruz. Bir de klonlarda sorun oluyor mu ?

Teşekkürler...

1881-193∞
  • Birkaç küçük işlem ile izleyebilirsiniz.

Server üyeliği ile ilgili sorularınıza yanıt veremiyorum. Zira forum kuralları buna
    açık alandan ve PM'den de izin vermiyor.

1 nci kalite klonlarda genelde sorun olmuyor.

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Birkaç küçük işlem ile izleyebilirsiniz.

Server üyeliği ile ilgili sorularınıza yanıt veremiyorum. Zira forum kuralları buna
    açık alandan ve PM'den de izin vermiyor.

1 nci kalite klonlarda genelde sorun olmuyor.

Teşekkürler.

1881-193∞
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Merhaba arkadaşlar. DreamBox 500s 1.kalite klon almayı düşünüyorum. Fakat kafamda soru işaretleri var. Amacım birkaç işlem ile Digiturk ve Dsmart'ın kanallarını seyretmek. Ama bunun için server gerekiyormuş. Nedir bu server ? Ürünü aldığım adam mı gönderecek bana şifreleri ? Ben kendim bulup yazamaz mıyım ? Çünkü kablolu tv ye yıllardır para vermekten bıktığımız için almayı düşünüyoruz. Bir de klonlarda sorun oluyor mu ?

Teşekkürler...

Forumda server ve yerli platformlardan bahsetmek banlanma nedeni olabilir. PM attım.

Orijinalden alıntı: ettu

quote:

Merhaba arkadaşlar. DreamBox 500s 1.kalite klon almayı düşünüyorum. Fakat kafamda soru işaretleri var. Amacım birkaç işlem ile Digiturk ve Dsmart'ın kanallarını seyretmek. Ama bunun için server gerekiyormuş. Nedir bu server ? Ürünü aldığım adam mı gönderecek bana şifreleri ? Ben kendim bulup yazamaz mıyım ? Çünkü kablolu tv ye yıllardır para vermekten bıktığımız için almayı düşünüyoruz. Bir de klonlarda sorun oluyor mu ?

Teşekkürler...

Forumda server ve yerli platformlardan bahsetmek banlanma nedeni olabilir. PM attım.

Bilgiler için teşekkürler. Cevapladım.

1881-193∞

• bir pm de ben alabilirmiyim özellikle drembox hd için hd kanalları izlemek için ayar yapmak gerekirmi?
    Hiremco X3
    Xbox 360 Arcade
  • quote:

Teşekkürler...

Kardeş Dreambox 500s Zati Orjinali Yok ... 1 Kalite klon alıcaksanhttp://www.hepsisat.com/ yadahttp://www.digitalborsa.com/ almanı tavsiye ederim 2 side malına sahip çıkacak kişilerdir ...

Şimdi kardeş bahsetmeyim yerli platformlardan Şuan için digitürk rahat seyredersin fakat dsmart başka bi şifreleme yöntemine geçtiginden seyredemessin ama bu şimdilik ...

Sonra server meselesi ise server satın aldıgın kişi senin dreambox'nın içine attı ".cfg" adlı bir dosya atarak sende dreambox internete bağlı tutarak kendiliginden sen hiç ellemeden otamatik şifre alan dosyadır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jezxy -- 12 Aralık 2010; 21:34:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi dreambox HD almalıyım
    15 yıl önce açıldı
    3D printer almalı mıyım?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.