Şimdi Ara

Dreambox Alacağım Lütfen Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dreambox kutu alacağım ama bazı modellerde klon yazıyor? bunun farkını anlayamadım. ne tavsiye edersiniz bu konuda? Kutuya ayırabileceğim meblağ 450-500 ytl civarıdır. Cihazın HD olmasını önemsemiyorum. Donmasın,problem çıkartmasın yeter. Çünkü Amcam başka bir cihaz almıştı parasıyla kepaze oldu.

Ayrıca server fiyatları çok değişken 150-200-300 ytl gibi rakamlar sözkonusu,sizler bu konuda ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?

Bir diğer sorum internetim 1 gb lık sınırsız limitte ama modemim kablosuz. Sizce modemi değiştirmelimiyim?

bilen dostlarımın bu konuda acemi olan arkadaşlarına yardımcı olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler...

• Rivayetlere göre Dreambox bir plug inle kablosuz da bağlanıyormuş.
    Mevcut modemde ethernet portun varsa değiştirmene gerek yok.
    Server fiyatlarına kafanı takma en yakındaki server kirlamaış birinin evine git bak onun aldığı yerden
    Dreambox 500s yani en ucuz modeli klon üretimi var
    Diğer modelerinde de var ancak orjinal ve klon diye bilgi var saatan yerlerde

Fiyat farkı 100 tl falan ise orj al
    Daha fazla ise klon da olur bence
  • hd istemiyorsan,dream 500s 1. sınıf klon alıcaksın.

server bulunur sorun değil..

modemi değiştirmene gerek yok ethernet portu vardır mutlaka ordan bağlantı yaparsın.
  • ben 1 aylık hd800 ü satıyorum cihaz orjinal ve 21 ay garantili. ilgilenirsen pm at ...
  • Orjinal 500S bulamazsınız zaten bu saatten sonra.
  • orijinal dm500 üretimden kalkalı yıllar oldu ancak klon cihazlar da oldukça kaliteli inpax kullanıyorum çok çok memnunum

CCcam server konusunda yardımcı olmamı isteyen varsa pmden msn yollasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel 55" TV Tavsiye Yardım..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.