Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
192.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nodar

@gimmeluck,

Server olayına hiç girmedim o konuda yardımcı olamam ama kanal düzenlemeyi pc üzerinden yapacaksınız, çünkü
    cihaz üzerinde silme taşıma liste oluşturma gibi işlemler yapılamıyor.. Pc üzerinden "Dreamboxedit" programıyla favori liste oluşturmak
    cihazdan daha pratik zaten.. Bu konunun önceki sayfalarında cihazla ilgili detaylı bilgiler var.. Ayrıca bildiğim kadarıyla TF'de üyeliğiniz
    var ve orada cihaza yazılım atma, kanal listesi oluşturma ccam,plugin gibi konuların hepsi farklı başlıklar altında resimli olarak
    anlatılıyor.. O da olmadı, google'da "Dreamboxedit" diye aratırsanız konuyla ilgili görsel anlatıma ulaşabilirsiniz.. Siz herhangi bir kaynakdan
    dreambox edit programını indirin! Zaten ortalama bir pc deneyimine sahip bir kullanıcı için bile bu işlemleri yapmak fazla zor olmaz.

hocam saol,

araştırma cumlemi yanlıs anlamısssın))
    @erd_eru dedigi gibi, birileri bana arastır ogren bu topicde var diyip bir sürü sayfayı göstermesin , normalde tabi ki boyle bir recevierı arastırmak icin aldım ( tv-photo mak-pc hw herseyde arastırmayı severim.

ama su anda tasınıyorum hic vaktim yok, " araştırın yazmayıp bana kısaca cevap verin lütfen ! demiştim :))) TV kanalı olayını anladım ok teseşekkürler,

cccam için hemen yol gösterebilecek kimse var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erd_eru

quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

yani araştırın yazmayın lütfen! kısaca cevap verebilecek olan var mıydı

Yazının bu kısmını anlamadım. Araştırmadan kim ne yazıyor?

Bu üyenin sorduğu soruların cevapları bu topiğin içinde defalarca yazıldı.
    Araştırma yapmasına gerek yok. Bu konuyu okusa bütün sorularının cevabını bulacak.
    Ama önce okuması lazım.

hocam 23 sayfaya bile mecalim yok bu aralar :)))
    ccam uyelik de var şu an boşa calısıyo hotbird beni bekler, nerden baslıycagımı yazsanız onu da buılurduk da şimdi image bazında degisiyorsa vay halime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 21 Nisan 2012; 23:55:09 >

• Pekala, imaj olarak denemeni tavsiye etmeyeceğim imaj aguda imajları.
    Tavsiyelerim ise:

Nemesis2-6-dm800se-SVN-107r5-ramiMAHER
    Merlin-3-dm800se-20120407-Sim20.1.84b.riyad66
    Newnigma-3.2-dm800se-si m2-SSL-84b-DreamFlash
    TSimage-dm800se-1-0-0--SR4-Sim210.84b.riyad66
    BlackHole-1-7-r1-dm800se-ramiMAHER
    Dream-Elite-3-0-dm800se-Ver-010r5-ramiMAHER
    DreamOEM.GP3.v2-dm800se-SR4.Sim2.84b.riyad66-denedim

Bunlardan herhangi birini indirip kurun.
    Gerekli birçok eklentiyi içeriyorlar.
  • quote:

Pekala, imaj olarak denemeni tavsiye etmeyeceğim imaj aguda imajları.
    Tavsiyelerim ise:

hocam image taavsiyesi de iyi oldu jtabi ( wifili mtunerlı d6 anakrt modeli icin SR4 ve SSL84 yazısını aramam lazımdı sanırım hep - image adında ) yani yukarda verilenlerin hepsi bana olmuyordur?

Merlin-3-Sunray sr4-2012-04-07-sim2-ssl84b-by sat4fun.nfi
    bende bu var su anda ve benım asıl acilen bilmek istedigim cccam plugini yuklu gorunuyor bu imagede ama o cccam datalarını nerden nasıl giricem?

• Dreambox ta yerli hd kanallar açılıyor mu şu anda?Yoksa sadece yabancı hd ler için mi?Sıkıntıya girdi sanırım malum olay.D smartla dreambox arasında gidip geliyorum.
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • quote:

quote:

Tavsiyelerim ise:

hocam image taavsiyesi de iyi oldu jtabi ( wifili mtunerlı d6 anakrt modeli icin SR4 ve SSL84 yazısını aramam lazımdı sanırım hep - image adında ) yani yukarda verilenlerin hepsi bana olmuyordur?

bende bu var su anda ve benım asıl acilen bilmek istedigim cccam plugini yuklu gorunuyor bu imagede ama o cccam datalarını nerden nasıl giricem?

Hocam cihaza FTP ile bağlanın ana dizinde etc klasoru olacak onun icine elinizde olan Cccam.cfg dosyasını atın cihazdan da Cccami aktif hale getirin çalışacaktır. Dün denedim Barry allen ile bu sekilde sorunsuz görünüyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: groll

Dreambox ta yerli hd kanallar açılıyor mu şu anda?Yoksa sadece yabancı hd ler için mi?Sıkıntıya girdi sanırım malum olay.D smartla dreambox arasında gidip geliyorum.

Şuanda tam emin olamamakla birlikte Türkiyede hiçbir Şifreli platform izlenilemiyor.
    Yerli HD kanallar açılıyor: TRTHD - ATV HD - AHABER HD. geri kalanlar açılmıyor

Şuanda tam emin olamamakla birlikte Türkiyede hiçbir Şifreli platform izlenilemiyor.

Dreambox işi yalan olur o zaman gidip d-smart alıcaz mecbur.
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

quote:

Dreambox işi yalan olur o zaman gidip d-smart alıcaz mecbur.

satılmış medyayı daha az izlemek ve globali takip etmek ici hotbird vb'de tonla hd kanal var.
    ing iyi ise cok seversiniz.

ayrıca sd DT de vardır en son.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

quote:

quote:

Tavsiyelerim ise:

Hocam cihaza FTP ile bağlanın ana dizinde etc klasoru olacak onun icine elinizde olan Cccam.cfg dosyasını atın cihazdan da Cccami aktif hale getirin çalışacaktır. Dün denedim Barry allen ile bu sekilde sorunsuz görünüyordu

hocam cihaza ftp ile baglanıp cccam.cfg yi tam oraya atttım.

bu arada bu cfg dosyayı kendim az once yazdım 1 satır ztn gerekli bilgiler. sonra da notepadde kaydedip uzantısını degistirdim.

cihazda dreamcc ye girdim ve orda 2 secenek var, ccam 2.3 ve dcam diye,
    plugın meusunden aktif gorunuyor mesela ccam 2.3 , ama kanallar acılmıyor.

(network calısıyor testini de yaptım youtube acılıyor mesela.bu arada youtubeda imleci arama yazmak icin yukarı getiremedim )

• Hocam bir de söyle deneyin. Tspanel yükleyin cihaza oradaki emu manager kısmından Cccami aktif hale getirin muhtemelen olacaktır. Olmazsa tspanelden Cccam 2.0.11 kurun sonra yeniden atın dosyayı dediğim yere. Ana dizine ve etc'nin icine atin iki yerdede bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bir de söyle deneyin. Tspanel yükleyin cihaza oradaki emu manager kısmından Cccami aktif hale getirin muhtemelen olacaktır. Olmazsa tspanelden Cccam 2.0.11 kurun sonra yeniden atın dosyayı dediğim yere. Ana dizine ve etc'nin icine atin iki yerdede bulunsun

tspanel hazır vardı ztn.
    ordan da denedim version 2.0.11 i de yukledim onu da denedim. ana dizine de attım dosyayı.

ayrıca dosyadaki satırı bir bosluk bırarak da denedim. bazı yerlerde oyle gordum cunku.

sorun su ki, servera baglandıgını nerden gorebılırım?cccam 2.3 diyor ve yesil renkte kırmızı ve yesıl dugmeyle aktif deaktif oluyor bu ok de, servera baglı " conencted" vb diye bi yazı bişiy olması gerekmiyor mu? yani baglanıyor yazsın once sonra baglandı filan desin, oyle bir ekran goremedim ki. kanaldeneyerek baglanmadıgını anlıyorum sadece.

elimde next de var o baglanıyor.

• quote:

quote:

Hocam bir de söyle deneyin. Tspanel yükleyin cihaza oradaki emu manager kısmından Cccami aktif hale getirin muhtemelen olacaktır. Olmazsa tspanelden Cccam 2.0.11 kurun sonra yeniden atın dosyayı dediğim yere. Ana dizine ve etc'nin icine atin iki yerdede bulunsun

tspanel hazır vardı ztn.
    ordan da denedim version 2.0.11 i de yukledim onu da denedim. ana dizine de attım dosyayı.

ayrıca dosyadaki satırı bir bosluk bırarak da denedim. bazı yerlerde oyle gordum cunku.

sorun su ki, servera baglandıgını nerden gorebılırım?cccam 2.3 diyor ve yesil renkte kırmızı ve yesıl dugmeyle aktif deaktif oluyor bu ok de, servera baglı " conencted" vb diye bi yazı bişiy olması gerekmiyor mu? yani baglanıyor yazsın once sonra baglandı filan desin, oyle bir ekran goremedim ki. kanaldeneyerek baglanmadıgını anlıyorum sadece.

elimde next de var o baglanıyor.

Cccam in bagli olup olmadigini anlamak gayet kolaydir.

Birinci yontem ayni aga bagli bir bilgisayardanhttp://dreambox_ip:16001 yazip entere basarak.

Ikinci yontem ise tspanelden cccaminfo eklentisini kurarak.

• slm benim söyle bir sorunum var daha önce D link router kullaniyordum cihazim dm800se clone hersey cok guzel calisiyordu sonra routeri degistirdim Belkin marka router aldim ayarlarini yaptim yada yaptim saniyorum simdi ne Belkin ile nede Dlink router ile baglanti kuramiyorum cok karistirdim ama sonuca ulasamadim
    Isim sunucusu ile baglanti kurulamiyor diyor bunu nasil halledebilirim
    Aglarda sorun olustu galiba kendim el ile ip yaziyorum genede olmuyor
    Dhcp yi etkin yapiyorum gene olmuyor bunun cözumu nedir
    Ag ayarlarini nasil yapacam tekrardan
    DNS ayarlarida karisti eski haline nasil getirecem yardim ederseniz sevinirim
    yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
  • Dhcp etkin oldugunda aliyor ip fakat isim sunucu bir turlu ok olmuyor hep dogrulanamadi msg veriyor

bu arada ntfs desteklemiyor muydu ? usbden hdd takınca gordu ama icini goremedi.

Orijinalden alıntı: 52cent

Dhcp etkin oldugunda aliyor ip fakat isim sunucu bir turlu ok olmuyor hep dogrulanamadi msg veriyor

Cihazi dugmesinden kapatip tekrar actiniz mi eger denemediyseniz birde oyle deneyin belki ise yarar.
    Artık beğendiğim tüm imajların ayarlarını tercihlerime göre yapıp imajlarını saklayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 29 Nisan 2012; 21:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52cent

slm benim söyle bir sorunum var daha önce D link router kullaniyordum cihazim dm800se clone hersey cok guzel calisiyordu sonra routeri degistirdim Belkin marka router aldim ayarlarini yaptim yada yaptim saniyorum simdi ne Belkin ile nede Dlink router ile baglanti kuramiyorum cok karistirdim ama sonuca ulasamadim
    Isim sunucusu ile baglanti kurulamiyor diyor bunu nasil halledebilirim
    Aglarda sorun olustu galiba kendim el ile ip yaziyorum genede olmuyor
    Dhcp yi etkin yapiyorum gene olmuyor bunun cözumu nedir
    Ag ayarlarini nasil yapacam tekrardan
    DNS ayarlarida karisti eski haline nasil getirecem yardim ederseniz sevinirim

yukarida yazdigim hatayi buldum hic tahmin etmedigim yerden cikti kabloda sorun varmis degistirdim sorun cözuldu yardim edenlere tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.