Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akyildizemre

quote:

Orijinalden alıntı: fagala

birde şöyle dene istersen . imajı kurduktan sonra flashxp ile bağlandıktan sonra cccam.cfg üzerinde sağ tıkla edit de server bilgilerini öyle yaz. sonra update gelecek tamam diyince yazdıkların kayıt olur.

Yani bilgisayarındaki cccam.cfg yi gönder diyerek yapma. Bunu bir yerde okumuştum... kendim zaten edit diyerek giriyorum bilgileri....

hocam dediğin gibi yaptım oldu. Çok saolasın. demekki bir incelği var.

işe yaradığına sevindim. Ben Buradan okuduğuma göre Newigma nın daha iyi olduğunuz düşünüp, onu kurdum diğerlerini pek bilmiyorum ama bu imaj güzel ileriki zamanlarda öğrendikçe deneriz başkasını.

Birde Bu biss olayını nasıl yapacağız, birisi anlatırsa sevinirim. teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

quote:

birde şöyle dene istersen . imajı kurduktan sonra flashxp ile bağlandıktan sonra cccam.cfg üzerinde sağ tıkla edit de server bilgilerini öyle yaz. sonra update gelecek tamam diyince yazdıkların kayıt olur.

Yani bilgisayarındaki cccam.cfg yi gönder diyerek yapma. Bunu bir yerde okumuştum... kendim zaten edit diyerek giriyorum bilgileri....

hocam dediğin gibi yaptım oldu. Çok saolasın. demekki bir incelği var.

işe yaradığına sevindim. Ben Buradan okuduğuma göre Newigma nın daha iyi olduğunuz düşünüp, onu kurdum diğerlerini pek bilmiyorum ama bu imaj güzel ileriki zamanlarda öğrendikçe deneriz başkasını.

Birde Bu biss olayını nasıl yapacağız, birisi anlatırsa sevinirim. teşekkürler

hocam ben çoğu imajı denedim. malum ccam olayına

şimdi eğer seçenek çok olsun diyorsan (görüntü ince ayarı vs) new enigma gayet iyi. ama stabilite ve hız istiyorsan oozon gayet güzel. ben şimdilik oozondayım. ilerde ne olur bilemem. biss hakkında hiçbir fikrim yok ama sanırım pluginlerden bunun da çözümü olması lazım. bir yerlerde okumultum.

• bu arada şundan herkes emin olsun. cihaz 10 üzerinden 11 alır. bir tek dts sıkıntısı var. onu da bir şekilde çözeceğiz. bende bundan önce egreat m34a vardı. mkv player olarak çok iyi bir player dir. bu cihazın fazlası var eksiği yok. ses kalitesi egreat tan çok daha iyi. görüntü kalitesi deseniz tartışılmaz. uydu kalitesi olarak sd ler neredeyse hd ye yakın. hdler zaten tartışılmaz.
  • Biss olayı içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_36503980/mpage_1/key_/tm.htm ilk mesajda nihat1551 arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış . 800 hd se'de de aynıdır illaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Biss olayı içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_36503980/mpage_1/key_/tm.htm ilk mesajda nihat1551 arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış . 800 hd se'de de aynıdır illaki

bu ilk sayfada yer alan biss key leri güncel mi acaba?
  • Arkadaslar acil yardım lazım..Image dosyası yukleyerek deniyordum.Su an bir cok image ile deniyorum.Hicbirinden ses gelmiyor.Tum hersey calısıyor ancak ne yaptıysam hic bir image ile ses alamıyorum.Goruntu ok ses yok??Var mı yardımcı oacak bir arkadas?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomania

quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Biss olayı içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_36503980/mpage_1/key_/tm.htm ilk mesajda nihat1551 arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış . 800 hd se'de de aynıdır illaki

bu ilk sayfada yer alan biss key leri güncel mi acaba?

Arkadaş yazmış orada , spoiler içindekiler güncel sanıyorum , onları kopyalayacaksınız .

• Arkadaşlar usb harddiskteki fimleri oynatmanın bir kısa yolu varmı. Ben menüden ortam yürütücüsüne girip , filmi görüyorum sonra playliste eklyip bir şeyler yaptım anca oynatabildim, varmı acaba onun kolay yolu. Yani üzerine geldiğimizde OK tuşuna bastığımızda oynamıyor.. teşekkürler

Ayrıca film oynarken tv ye nasıl döneceğiz, yada filmi nasıl durduracağız. Kumanda dan hiç bir tuş işlemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 14 Ağustos 2011; 17:28:05 >
  • http://hotfile.com/dl/126789433/b8be256/var.zip.html

Zip içindeki var klasörünü, dreambox var klasörü ile değiştiriniz. Biss ok.
  • usb den hardikteki avi uzantılı filmi seyrediyorum ama filmi şu an durduramıyorum. bir yolu var mı acaba. filmden çıkmanınn.... teşekkürler
  • Tv tuşuna bas
  • cevab için teşekkürler arakadaşlar.
    bir sorunda normal tv seyrederken ses biraz az geliyor gibi. sizde de böyle mi acaba.teşekkürşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

http://hotfile.com/dl/126789433/b8be256/var.zip.html

Zip içindeki var klasörünü, dreambox var klasörü ile değiştiriniz. Biss ok.

güzel çalışma eyvallah
  • Sipariş verdiğim dm 800 se için access point alıcam , kablosuz routerım 300 mbps (draft N) , isteğim bu sayede takılma olmadan bilgisayarımdaki filmleri izlemek. Sorum şu ; almam gereken access point 125,150 mbps olsa yeterli olur mu veya 300 mbps mi olmalı ? Teşekkürler .
  • Arkadaşlar http://www.dreamoem.com/showthread.php?1929-DTS-in-any-image
    linkinde dts ile ilgili birşeyler söylüyorlar ama çözemedim. siz de bkarmısınız bi
  • Arkadaşlar kısmetse ben de 500S'imi emekliye ayırıp aranıza katılacağım siparişimi verdim Bob'dan beklemedeyim ancak cihaz gelene kadar sizlerden alabildiğim kadar bilgi alayım da geldiği zaman vakit kaybetmeyeyim. Yardımcı olursanız sevinirim..
    1) Öncelikle cihaz geldiğinde hangi imajı yüklememi önerirsiniz? Oozon'u sanırım çok tuttu herkes bir de newenigma en stabil gözüküyor.
    2) Bir de bu dts dediğiniz plug in tam olarak ne işe yarıyor? Neredeyse kullanan herkesin yorumları bu konu üzerine:)
    3) Elimde bir adet 320 GB XS harici harddisk vardı. Pek kullanmıyordum bunun içini söküp cihaza takabilirmiyim? Bu konuda herhangi bir anlatım var mı? Bora abi birini takarken yakmıştı cihazı hatırladığım kadarıyla biz de böyle bir sıkıntı yaşamayalım:)
    4) Hard disk taktıktan sonra içine film vs nasıl atıyoruz? içinde hali hazırda filmlerim mevcuttu ancak kayıt için yeniden biçimlendirmem gerekiyor sanırım. Daha sonra flash diske atıp cihaza taktıktan sonra hard diske kopyalama seçeneği mevcutmu?
    Aklıma takıldıkça sizleri rahatsız ederim arkadaşlar şimdilik bunları yanıtlarsanız çok sevinirim. Saygılarımla

• @ouz77 , hayırlısı olsun umarım sıkıntısız eline ulaşir.
    1-yazılım olarak hergün bir sürü image çıkıyor. hangisi en çok hoşuna giderse onu kullanabilirsin. newenigmanın görüntüsü daha bi kaliteliydi (ama bende web arayüzü açılmıyordu) , şuan Oozon var bende gayet güzel sıkıntısız kullaniyorum. sıkılırsam başka image'da denemek isterim ilerde.
    2-Dts plugin , Dts formatını destekleyen bir plugin yani harddiskten izleyeceginiz bir filmin ses seçeneginde Dts varsa bunun sayesinde Dts ses alabilme imkanı sağlıyor. Sanırım bi tek bende çalişiyor
    3-eğer sata ise tabiki takılabilir. Anlatım derken dm800ü sökmek çok basit sadece Gözüken vidalari sökmenız yeterli. diskide yuvaya yerleştiriceksiniz okadar.
    4-ben Ftp üzerinden atiyorum dosyaları yaklaşik 11 Mb/s gibi bir hızla dosyalari atiyorum. aynı şekilde bilgisayara indirirkende 11 Mb/s hızla indiriyor. kopyalama işlemi yapiliyor mu hiç denemedim. yani gözümede hiç çarpmadı böyle cihaz üzerinde kopyala filan gibi bir secenek belki vardır ama büyük ihtimal yok gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

@ouz77 , hayırlısı olsun umarım sıkıntısız eline ulaşir.
    1-yazılım olarak hergün bir sürü image çıkıyor. hangisi en çok hoşuna giderse onu kullanabilirsin. newenigmanın görüntüsü daha bi kaliteliydi (ama bende web arayüzü açılmıyordu) , şuan Oozon var bende gayet güzel sıkıntısız kullaniyorum. sıkılırsam başka image'da denemek isterim ilerde.
    2-Dts plugin , Dts formatını destekleyen bir plugin yani harddiskten izleyeceginiz bir filmin ses seçeneginde Dts varsa bunun sayesinde Dts ses alabilme imkanı sağlıyor. Sanırım bi tek bende çalişiyor
    3-eğer sata ise tabiki takılabilir. Anlatım derken dm800ü sökmek çok basit sadece Gözüken vidalari sökmenız yeterli. diskide yuvaya yerleştiriceksiniz okadar.
    4-ben Ftp üzerinden atiyorum dosyaları yaklaşik 11 Mb/s gibi bir hızla dosyalari atiyorum. aynı şekilde bilgisayara indirirkende 11 Mb/s hızla indiriyor. kopyalama işlemi yapiliyor mu hiç denemedim. yani gözümede hiç çarpmadı böyle cihaz üzerinde kopyala filan gibi bir secenek belki vardır ama büyük ihtimal yok gibi geliyor bana.

McCarty, sanırım size orjinal cihaz göndermişler. Dreamdts, çalışabilmesi için Genuine plugin ile doğrulama istiyor.

• Arkadaslarbu imagelardan bir turlu kendime uyanı bulamadım.İsteğim
    1--ortam oynatıcısı harici hardiskimdeki filmlri gorsun ve oynatsın,
    2--time shift (zaman bukucu calıssın)
    3--cccam calsısın config dosyasına ulasarak server bilgimi kleyebileyim..Hepsi bu..
    Su ana kadar tamamını yapan bir image bulamadım.
    Su an pli kullanıyorum.Piconlar ok,server ok,time shift dogru calısıyor.Kaydedilen filmi oynatıyor.Sadece hard diski gormuyor:(
    Varsa kullandığınız bu ozelliklrde bir image yardım istiyorum lutfennn
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

@ouz77 , hayırlısı olsun umarım sıkıntısız eline ulaşir.

Çok teşekkür ederim erdiğin bilgiler için McCarty şu imajlarla ilgili birkaç resim koyma ihtimaliniz yokmu acaba? Bir de kullandığınız hazır kanal listesi varsa çok makbule geçer gelince uğraşmayız en azından. Bir de en büyük korkum tuner ayarlarını düzenlemek 500S'te her imaj sonrası kabus yaşıyordum 4 çanak kullanıyorum her seferinde şu A/B falan karışıyordu:)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.