Ayrıca bu cihazı network e bağlamam mı gerekiyor ? kotalı bi internetten çok kota yer mi görüntü kayıdında kullanmıyordur diye düşünüyorum.
kunglao arkadaş bi çoğuna cevap vermiş zaten ben de 1-2 ilave yapayım .Evet paylaşımla izleyeceğin yayınlar için internete bağlı olman gerekiyor .Eğer bağlı olmazsan klasik reacever gibi emuyla izlenen yayınları izleyebilirsin sadece.Kotadan hiç yemiyor desem yeridir. www.karabalikelektronik.com linkini inceleyebilirsin..
Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için ... Bağlantı konusunda da bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Yani home theater için bir digital output ve component bağlantı (Bu ne işe yarıyor bilmiyorum ama görüntü kalitesi daha iyi oluyor diye duydum :) ) Bu arada parabol çanak nedir ne farkı vardır ... Son olarak klonlarını nerden bulucaz
Herkese teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: wolfur
Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için ... Bağlantı konusunda da bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Yani home theater için bir digital output ve component bağlantı (Bu ne işe yarıyor bilmiyorum ama görüntü kalitesi daha iyi oluyor diye duydum :) ) Bu arada parabol çanak nedir ne farkı vardır ... Son olarak klonlarını nerden bulucaz
Herkese teşekkürler
Klon 600 PVR icin bugün Karabalık'tan bir fiyat sürprizi beklendiği yazıldı yukarıda. kelepironline'da da varmış.
ya arkadaşlar ben de 600 almak üzereyim ama kafamı karıştıran hd yayını falan değil. ben sadece mevcut kanalları 127 ekran plazmamda (panasonic th50pv70)izlerken olabildiğince net olması.bu bakımdan hdmi çıkış yerine bu dreambox 600 deki component çıkışı kullansak nasıl olur kayıp olurmu hdmi ye göre.yada ucuz hdmi çıkışı olan cihazların çıkışından bunun component i daha mı güzel olur.yada bir tarafı component diğer tarafı hdmi kablo bulunurmu bulunursa fark edermi acele cevap please.ç.:)))
kelepironlineda 235 usd... karabalık da surpriz olcamıs:) muhahaha
quote:
Orjinalden alıntı: alanya75
ya arkadaşlar ben de 600 almak üzereyim ama kafamı karıştıran hd yayını falan değil. ben sadece mevcut kanalları 127 ekran plazmamda (panasonic th50pv70)izlerken olabildiğince net olması.bu bakımdan hdmi çıkış yerine bu dreambox 600 deki component çıkışı kullansak nasıl olur kayıp olurmu hdmi ye göre.yada ucuz hdmi çıkışı olan cihazların çıkışından bunun component i daha mı güzel olur.yada bir tarafı component diğer tarafı hdmi kablo bulunurmu bulunursa fark edermi acele cevap please.ç.:)))
bir ucu companent bir ucuda scart olan kablolar var ama zor bulunuyor onlara bakmak lazım ama altın uçlu scartla arasında çok bi fark yok.alacağın kablonun her ihtimalde bir ucu scart olması gerekir companent veye hdmi yı dream e baplayamazsın scart dışında
quote:
Orjinalden alıntı: cumhurfatih
kelepironlineda 235 usd... karabalık da surpriz olcamıs:) muhahaha
pazartesi günü karabalık ı takip edin sürprizler olcak diyorlardı 600 lere ortada bişey yok henüz
quote:
Orjinalden alıntı: abu34
quote:
Orjinalden alıntı: alanya75
bir ucu companent bir ucuda scart olan kablolar var ama zor bulunuyor onlara bakmak lazım ama altın uçlu scartla arasında çok bi fark yok.alacağın kablonun her ihtimalde bir ucu scart olması gerekir companent veye hdmi yı dream e baplayamazsın scart dışında
Nasıl yani sadece scart to scart mı yapmak durumundayız. Altın uçlu scart alırsak component veya HDMI a yakın bir kalite olur mu ozaman. Bende aynı dertten muzdaripim ... Son olarak home theater dan dijital ses çıkışı alabilecek miyim bu ürün sayesinde ... ? Cevaplarsanız çok sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme