Şimdi Ara

dreambox 500s sahibiyim lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
46.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biyerden gidip dreambox 500 s aldım artık fiyatını geçtim olan oldu ama benim merak ettiğim bu klon olayları bazen görüntüde donma oluyo acaba ben cihazın klon olup olmadığını anlıyabilirmiyim eğer öyleyse bunun bana zararları ne olur donma bu yüzdenmi oluyor kusura bakmayın bu işlerde yeniyim ve pek bi bilgim yok cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum bu arada kurulum falan yapmadım herşey kurulu geldi ve bir yıllık server bedeli talep ettiler kavga dövüş onada 150 verdim acaba normalmidir...



  • Eğer şifreli kanallarda donmalar oluyorsa serverın kalitesizliğindendir. Turksatta star trt kanald gibi ulusal kanallarda da donma oluyor mu?
  • Eğer Dreambox 500S modeli aldıysan % 1.000.000 KLON cihaz (Fiyatları 120-180 TL arası. Kim nasıl öpebilirse :) 3 Yıldır bu model üretilmiyor. Onun yerine Dreambox 500 Plus modeli var. Ama onunda fiyatı 450 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 21 Eylül 2009; 13:21:49 >
  • ulusal kanallarda donma olmuyor ancak bazı zamanlarda şifreli kanallarda donma oluyor oda ara sıra allahtan alakasız saattlerde oluyo örn.sabah yada öğlen saatleri yani çok bi zararı yok ama can sıkıyo cvplar için teşekkür ederim iyi bayramlar..
  • arkadaşlar orjinal derambox 500 ün fiyatı 300 € civarıdır.Yani senin aldığın dream %10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

    KLON dur...

    Donmanın sebepleri yüklü olan image-server sorunu -internet veri hızın den kaynaklanıyor olabilir.
    .Satıcın ile görüş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitalsistem -- 21 Eylül 2009; 16:41:23 >
  • Donma sorunu büyük ihtimale serverdır. Ya da dreamboxun net bağlantısı gidiyordur o an. Ama olur yani bu tip şeyler çok dert etmeyin. Sorun büyümedikçe ve uzun sürmedikçe sorun yok. Arada servera bakım yapılabilir. Arada tamamen gidebilir. Ama kaliteli ise gelir çok uzatmadan :)
  • bende şu an almak üzereyim.internette bir yerde 144 tl 2 yıl garantili ürün mevcut.serverı daha sonra temin edebilirmiyiz.bir diğer sorum:benim çatıda türksat ve hotbird için 2 anten var.yeni anten mi almam gerekecek yoksa antenin yerinimi değiştirmem gerek.yerini ben değiştirebilirmiyim yoksa onun içinde servis yardımına ihtiyacım olacakmı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ik77

    bende şu an almak üzereyim.internette bir yerde 144 tl 2 yıl garantili ürün mevcut.serverı daha sonra temin edebilirmiyiz.bir diğer sorum:benim çatıda türksat ve hotbird için 2 anten var.yeni anten mi almam gerekecek yoksa antenin yerinimi değiştirmem gerek.yerini ben değiştirebilirmiyim yoksa onun içinde servis yardımına ihtiyacım olacakmı.


    Anten değiştirmeye gerek yok. Disecq den çıkan kabloyu cihaza bağlamanız yeterli olacaktır. Aldığınız serverlerin açtığı kanallara göre yeni uydular için çanak ekleyebilirsiniz.
  • bende dreambox 500s almayı düşünüyorum.server fiyatları konusunda bana pm atabilirmisiniz bilgi amaçlı.ilgilendiğim adult kanallar değil.malum spor amaçlı.o yüzden server olarak hem fiyat hemde tavsiye edebileceğiniz biyer varsa çok makbule geçer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gewa

    bende dreambox 500s almayı düşünüyorum.server fiyatları konusunda bana pm atabilirmisiniz bilgi amaçlı.ilgilendiğim adult kanallar değil.malum spor amaçlı.o yüzden server olarak hem fiyat hemde tavsiye edebileceğiniz biyer varsa çok makbule geçer.


    Al Jazere Sports server senelik 50 lira civarına rahat bulursunuz. 8 kanal, UEFA ve Şampiyonlar Ligi yanısıra da yabancı ligler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engunaydin


    quote:

    Orijinalden alıntı: gewa

    bende dreambox 500s almayı düşünüyorum.server fiyatları konusunda bana pm atabilirmisiniz bilgi amaçlı.ilgilendiğim adult kanallar değil.malum spor amaçlı.o yüzden server olarak hem fiyat hemde tavsiye edebileceğiniz biyer varsa çok makbule geçer.


    Al Jazere Sports server senelik 50 lira civarına rahat bulursunuz. 8 kanal, UEFA ve Şampiyonlar Ligi yanısıra da yabancı ligler...




    pm'den konuşulabilecek server'dan bahsetmiştim arkadaşım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gewa



    pm'den konuşulabilecek server'dan bahsetmiştim arkadaşım.


    Onu arayıp bulacaksın. Server tavsiyesi kimseden bekleme kimse de etmez. Nedeni:
    1-Alınan servera eklenen yeni kullanıcılar bir süre sonra server kalitesini olumsuz etkiler. Ayrıca kullanıcı sayısı artınca server sahibi fiyatı da daha kolay arttırır.
    2-Kişinin güvenliğini etkiler. Serverını bilmediğin 3. kişilere tavsiye etmen serverın bilmemesi gereken kişilerce bilinmesine yol açar ve risktir.
    3- ve belki de en önemlisi birileri de serversız abone olup izlemeli ki yayıncı kuruluş maliyetlerini çıkarsın, para kazansın yayın devam etsin... Mesela serverdan yayın izleyen birisi uzun vadede etkilenmek istemiyorsa forumlarda bunla ilgili konularda bilgi paylaşmamalıdır ki ben de artık bu konuda bilgi vermeyi azalttım, mevcut konular arka sayfalara geçince yeni açılan konularda da tamamen bırakacağım. Heryerdeki herkes her konuyu bilmemeli... Misal ADSL limitini patlatıp en ucuz limitli paketi satın alıp en yüksek 8 mbs hızla limitsiz kullanan adamlar var ama nasıl yaptıkları hakkında en ufak fikrimiz yok, çünkü paylaşmıyorlar ve böylece rahatlarını kaçırmıyorlar.

    Bu yüzden bu konuda yardımcı olan pek olmaz. İlla ben abone olmam server muhabbetine gireceğim diyorsan da uydu forumlarına girip yardım ara orada server satanlar vardır onlarla iletişim kurmaya çalış. Server müşterisi kıskançtır, serverını paylaşmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 27 Eylül 2009; 3:01:32 >




  • teşekkürler bu bile ek bir bilgi benim için.birde aşağı yukarı bir fiyat yazsaydınız keşke.sizin server'ınızda gözüm yok
    ama kazıklanmakda istemiyorum.
  • 6 aylık 70-80 tl den başlar serverin kalitesine göre 150-200 e kadar çıkar.
  • yıllık 100 liraya verende var 300 liraya verende.. ben 150 lira verdim.. bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.. 2 server birden eklediler birinde 130 diğerinde 30 küsür kart mevcut.. olurda biri devre dışı kalırsa diğeri idare etsin mantığıyla kurulumuş.. yalan değilse.. :p
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xander0325

    yıllık 100 liraya verende var 300 liraya verende.. ben 150 lira verdim.. bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.. 2 server birden eklediler birinde 130 diğerinde 30 küsür kart mevcut.. olurda biri devre dışı kalırsa diğeri idare etsin mantığıyla kurulumuş.. yalan değilse.. :p


    Özel mesajla bilgi verirmisiniz aldığınız kişiyi.
  • teşekkürler.birde pm'den adres verseniz çok sevinirim.
  • TIKLAYIN İstediğiniz adreslerden birisi tek tek paket satışı yapıyorlar. 6 aylık izlemeyeceğiniz paketlere para vermek yerine paypal ile 1 aylık 6-7 dolara tek yayıncıdan alıyorsunuz. Benim kullandığımda başka bir sitenin benzer bir hizmeti. İleride aradığım 1 paket gelirse bunu da deneyeceğim. Aradığım NDS paketini henüz bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 1 Ekim 2009; 1:17:28 >
  • DM 500s te istemediğim kanalları sildikten sonra tüm servisler kısmından otomatik taramayı kapatmak istiyorum tekrar bulmasın diye. nasıl kapatabilirim arkadaşlar???
  • İstanbul'da garantili cihaz ve satış sonrası hizmetler konusunda güvenilir olduğunu bildiğiniz bir yer var mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.