Şimdi Ara

Dreambox 500s için access point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önerebileceğiniz dreambox 500s uyumlu bir access point var mıdır?

Açılan konularda eski modellerden bahsedilmiş, şu an itibariyle çıkan AP leri de gözönünde bulundurursanız sevinirim.

• merhaba,
    soruna yanıt gelmemiş ama ben de Dreambox için AP bakıyorum. sen ne yaptın acaba?
  • dreambox gibi bir cihaz AP mi seçiyor?
    Bana biraz saçma geldi. Sonuçta ap nin görevi kullanıcısını internete eriştirmektir.
    Modeminize uygun Ap mi arıyorsunuz yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

dreambox gibi bir cihaz AP mi seçiyor?
    Bana biraz saçma geldi. Sonuçta ap nin görevi kullanıcısını internete eriştirmektir.
    Modeminize uygun Ap mi arıyorsunuz yoksa?

AP'nin görevi internete çıkarmak tabiiki ama benim öğrenmek istediğim; problemsiz bir AP sahibi olmak. Wireless kapsama alanı, gücü vs açılarından. Dreambox ile sorunsuz çalışması da önemlidir.

saygılar.
  • anladım hocam olay da şu kısma açılıyor zaten;

Bağlatıyı sorunsuz yapabildiğiniz tüm Ap ler sizin için uygundur. İstekleride karşılayacak tabiki teknik özellikler açısından vs.. Bunun dışında internete erişim aldığınız sürece dreambox ınızda sorunsuz çalışacaktır.
  • airties AP302 almayı düşünüyorum, ciddi bir sıkıntı yaşayan yoktur sanıyorum?
  • Aslında amacım Dreambox'ın bulundugu odada wireless sinyal oldukça zayıf. Bu sinyali en iyi hangi cihaz ile alabilirim, öneriniz var mı model ve marka olarak? (amacım mevcut kablosuz yayını alıp kabloluya çevirmek)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.