Bildirim
dream box aradığınız servis bulunamadı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar bende 2 başlı lnb var. Şimdidiğer tv taktım dreambox ı onda gösteriyor. çatıya çıkıp bakacağım belki lnb çıkışında sorun vardır. -
Aynı sorun sadece Turksat yayınları için bende de oluyor.
TURKSAT'a 4 lü LNB takılı. Dream 500s ye gelen Türksat yayınlarının bir kısmında (Kanal D,Star,CNNTurk,SKyTürk, HaberTürk,Kanal A) sürekli bir kısmında da arada sırada bu sorun oluyor. Diğer alıcılardan Vestel, Seoul X3 te bu sorun yok. Seoulu söküp Dreama gelen kabloya taktım. Yine sorunsuz tüm TURKSAT yayınlarını aldı.
Bu durumda sorun Dream 500S te var gibi duruyor.
Ne önerirsiniz arkadaşlar? -
arkadaşlar hangi imajı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama servis bulunamadı hatası birden fazla yerden kaynaklanan hatadır.
adaptor içindeki kondansatör den bu hatayı verir.
dreambox içindeki dirençlerden bu hatayı verir.
dreambox tunerıda arıza vardır bundan hatayı veriri.
lnb nin düşük band arızası vardır.bundan verebilir.
diseqc seçer genelde dreamboxlar bundan doalyı hata verir
mdu lnb kullanıyorsanız genelde merkezi sistemler mdu lnb kullanır bundan doalyı hata verir
bu cıhazdan anlayan kişiler gelip görmesi lazım biraz teknik konular -
benim sorun tatildeyken üst kat komşusu kabloyu sökmüş ondanmış. Ne cins adamlar var ya kendi tv i bağlamış.
Şimdi sorun yok ama ben yine de aletten hiç memnun değilim. Kaç yıl önce aldığım olimpia markalı ürünün sesinin yanında bu dreambox çok kötü. -
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak
benim sorun tatildeyken üst kat komşusu kabloyu sökmüş ondanmış. Ne cins adamlar var ya kendi tv i bağlamış.
Şimdi sorun yok ama ben yine de aletten hiç memnun değilim. Kaç yıl önce aldığım olimpia markalı ürünün sesinin yanında bu dreambox çok kötü.
dreambox genelde şifreli illegal izlemek için alınır -
biliyorum ama hocam anlayamadım ki server alınca dreambox ı nasıl ayarlayacağım. Şöyle en basitinden bir anlatım olsa alacaktım bir server ve önce denemek için 1-2 günlük süre veren var mı bildiğiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X