Şimdi Ara

Dread Shield +7 O_o (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama +7 si bile güzel
    BU KALKANI BEĞENMEYENELERE HALA İNANAMIYORUM
  • tam benlikardreamda tank olmaya çalışıyom bu olsa ne gözel dd var defans uçuk flame resist
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****0rY

iron set alırsın heralde

yawaşşşşş
    tam değerini bilmyiorum ama kolay kolay verme
  • valla +6 sına hb +7 teklif ettiklerine göre +7 sine bayaa bişeler verirler
  • işe yaramaz diyenlere aklım ermıyor gördugunuz her itemi ardreama göre yorumlamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForeverMetal

Biraz bekle item otursun piyasaya.İtem biraz daha bilinir hale gelince servet haline gelir bu item senin icin.Bu arada +8 de hayırlı olsun.Ama sakın itemi $imdi satmaya kalkma ilerde cok canın yanar.

+8 Daha basmadı ki +8, anvilde ki prewiewli SSsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 19 Eylül 2007; 21:26:00 >
  • BU yenı çıkan itemler çok kolay geçiyor gibi geldi bana forumdan gözlemlediğim kadarıyla çogu kişi rahat +6 ve +7 yapmış.Biraz şaşırdım itemler yeni çıktı diye upgrade yüzdelerimi arttırıldı nedir.Bu arada kalkan guzel hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-328F93D37 -- 19 Eylül 2007; 21:28:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

beyler bu iteme logosda neler alabilirim warrior itemi olarak
     Dread Shield +7 O_o

365 defance si var olm benim magenin acsinin toplamı :D süper bi item walla benim priestim olsaydı itemim de olsaydı +8 md 900 den tezgahta olmasına karşın 21 gb verirdim bence saklaa hemen satma yada verme deger kazansın!!!

• super bi shield oynadıgım bir test serverinde +10 u var bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

BU yenı çıkan itemler çok kolay geçiyor gibi geldi bana forumdan gözlemlediğim kadarıyla çogu kişi rahat +6 ve +7 yapmış.Biraz şaşırdım itemler yeni çıktı diye upgrade yüzdelerimi arttırıldı nedir.Bu arada kalkan guzel hayırlı olsun

çok kolay mi
    +4 den +5 e geçirmeye çalıstıgım staff yandı
  • baia bi defens i war güzel kalkan degerli bence ii para eder
  • walla ßenimde amacım ondan cıkarmak $uan 7 tane gem oldu :)

green gem(2) blue gem(3) Silvery gem(1) black gem(1) in$allah cıkarıcam ßiriktiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

super bi shield oynadıgım bir test serverinde +10 u var bende

hangi servermış o oyle
  • cs out ds in

dual roc + dual pe alirsin gibi me geliyor adamını bulursan, ama iron set alman zor.

ilerki zamanlarda bu itemler cogalacagi icin bir an once elden cikarmaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 20 Eylül 2007; 16:02:30 >
  • sattinmi
  • CS artık sadece az bulundugu icin degerli olacak cunku bu kalkanlar hızla artacak sayı olarak ve ozellik olarak da cs yi solda 0 bırakabilecek bi item sadece dd koruma ve spear koruma 1 arada olması bile yeter ki + 365 def war hemde aaz str istior +0 ını mage ve asas lar filan giyebilir sanırım e daha ne olsun
  • benim toplam defansım o kadar bea

• güzel itemler eklediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MotoChriss

walla ßenimde amacım ondan cıkarmak $uan 7 tane gem oldu :)

green gem(2) blue gem(3) Silvery gem(1) black gem(1) in$allah cıkarıcam ßiriktiriyorum

15 tane gem bırıktırdım yanında 4 tanede fragment vardı ama sonuç hüsran..Hep shell çıktı. Şansın varsa dırek 70ft si çıkışı kırdır çıkarsa çıkar çıkmassa takma kafana derım
  • +8 Giantic Axe Alabilirsin Gibi Geliyor Veya +7 AvedoN
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.