Şimdi Ara

Draven oynayanlara tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oynayan arkadaşlara şu buildi tavsiye ediyorum 250k dravenım var main herom.
    Sırasıyla > İlk dönüş için 1300 biriktirip a.m.k almaya çalışın sonraki dönüşte 300e pabuç + ebedinin kalan itemleri öncelik 800lük kritik itemi alıyoruz. 2. Dönüşte zor ama ebedi bitirebilirseniz güzel olur. 3. Dönüşte ebedi kesin bitmiş olmalı. Sonra direk statik çıkıcaz.
    Öncelik statiğin 1300lük parçası.
    Statik bittikten sonra çizmeyi alıyoruz ve kanasusamışa başlıyoruz. Önce 900lük can çalma itemi sonra kalanları halliyoruz.
    5. İtem olarak karşıdakiyi herolara bakmaksızın dominik çekiyoruz bu item çok önemli.
    Son itemi de kendiniz duruma göre çıkarsınız zaten.

Bu builde çöp diyen bidaha draven oynamasın. Hadi iyi günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöp.
  • çöp
  • Herkesin çıktığı build zaten bu bende bisey diyeceksin sandım çöp
  • Dostum yasaklanan buildi paylaşmak, anayasanın 4811. maddesine göre kanunen bir suçtur. Hemen silip, saçma sapan şeyler yazmanı öneririm, haksi halde federaller fena enseleyebilirler...
  • bu build zaten draven'e yıllardır yapılan build değil mi

bi zamanlar ilk kanasusamış alınıyodu hebele hübele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Ok

bu build zaten draven'e yıllardır yapılan build değil mi

Runaan alanlara noob diyorduk.3 doran kasılıyordu bazen oyun başıSezon 3 zamanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 21 Aralık 2016; 1:27:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Ok

bu build zaten draven'e yıllardır yapılan build değil mi

Runaan alanlara noob diyorduk.3 doran kasılıyordu bazen oyun başıSezon 3 zamanları

klasik eskiye özlem şeysi yapmıyorum da o zamanlar harbiden daha zevkliydi oyun ya
  • Bu gercekse yer yerinden oynar
  • Ç
  • 25k civarı dravenim var.Olaf otpyim ama 3-5 şampiyonu oynasamda iyi oynarım ve adc olarak draven mainimdir.Bahsettiğin buildi yapıyorum. A.m.k - coşku -> statik -> çizme ve ebedi -> gerisi karşıya göre. Plata kadar kritik buildi güzel gidiyor,hatta platta da iş yapıyor.Ama oradan sonra youmu-cıva-çizme-bt yada ie düşünüyorum.Yeni sezon yeni build ve kabiliyet,rün gerekiyor.Oynayarak en iyisini bulmaya çalışıyorum hala.
  • 2 doran alıp sonra kanasusamışa giderdim hey gidi günler hey .
  • geçen bi oyunda adamın teki stormriders keystone ile girmiş ysnlışlıkla. baya enterasan olmuştu draven ile :D
  • Eski pasifi ne güzeldi lea.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.