Şimdi Ara

Draven metaya giriyor gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lethality bana göre pek gitmese de streamerlar baya oynamaya başladı.Özellikle doublelift ve qt ve birkaç stramerın draven spamlaması drayı metaya sokabilir diye düşünyorum.Siz ne diyosunuz

• Top gelmediği zaman adcde bol bol oynarım.Bildiğim tek adc zaten.Lethality buff yediğinden beri hasarı güzel oluyor.Q buff'ını da destekliyor bu.
  • Son oyunlarda geliyor. Güzel oynayan kan alıyor.
  • Dranın metaya girmesi için top lanedeki tankların yavaştan güçsüzleşmesi lazım. Özellikle Maokai ve Naut görmesek net bir şekilde Draven tercih edilebilir. Ayrıca Jhin birkaç nerf almalı. Yeter artık.
  • Şuan adcler çöp, niye çöp çünkü hiç biri 2-3 normal saldırıdan daha fazla vuramıyor ölmeden önce. E draven'nın bütün hasarı baltalı iki nirmal saldırısında olunca onu vurup tekliyor sonra huzur içinde yine tek yiyor rakipteki sup(!) Malzahar, zyra ,brand'ten . Yani dps değil burst hasar için oynanıyor ve zaten oyunun en güçlü early game adc'si , kimse 1 levelde çift balta draven ile takasa girmek istemez doğal olarak. Ayrıca metaya giren draven demek otomatik olarak morgana, leona ve zileanın da metaya girmesi gerek balta tutmayı bitirmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adc in 2k17

• girmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mainim adc ve karşısında oynamaktan nefret ediyorum early de kanser ediyor girmez umarım metaya

• şunu atıp gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

şunu atıp gidiyorum.

Late game full buildde vayne ile tek vs atabilecek adc draven dediğimde gülüyorlar bana ama eğer draven 2 tane life steal itemi çıkmışsa 1v1 vaynei rahat alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 13 Şubat 2017; 11:7:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.