Şimdi Ara

Draven'ın op olduğunun anca anlaşılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şampiyon çıkalı 1 sene falan oldu sanırım. Geçen sezon hiç oynanmıyordu, bazıları çöp diyodu. Şimdi baktım bütün konularda op op diye ağlanıyor. Ben bu oyunun community'sini bazen hiç anlamıyorum.

Eyorlaman bu kadar.

• s2de adc oyunu doğrudan taşıdığı için uçan kaçan bişey olması önemliydi o yüzden varus/draven falan pek iplenmiyordu. fightta pek şansları yok çünkü
    ama s3de oyun biraz daha lanelere baskı kurup objectiveler üzerine oynamaya kurulu olduğu için draven gibi lane ezen champler aldı başını gitti

e malum pro gamelerde oynanan herolar hemen bizim oyunlarımızda da oynanmalı çünkü onları pro gamerlar oynuyor :))))))))))))))
  • Draven kesinlikle OP değil. Early game damage'ı çok yüksek sadece. Lane'ini kazanmadığı her an geriye düşüyor. Bence fazla riskli bir adc.
    Ayrıca s2'de de özellikle Aphromoo tarafından bolca picklenirdi. O zamanki takımını hatırlamıyorum. Morg-Draven kombinasyonunu bolca kullanıyorlardı hatta.
    Edit2: Takım Team Fear'mış(Yeni adıyla Vulcun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahSekiz -- 16 Haziran 2013; 7:19:37 >
  • İnsanlar tamamen ezbere oynuyor çünkü; oyun, karakterler ve eşyalar hakkında fikirleri yok veya söyle-ye-miyorlar. Tamamiyle popüler kişileri taklit ediyorlar.

Geçen sene açılan ADC konularına bak hemen hemen hepsinde "Mf useless kaçış skilli yok" "varus kaçış skilli yok GG" "Cait latede useless" "Draven çok zor ve kaçış skilli yok" vs. yazar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 16 Haziran 2013; 7:12:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

s2de adc oyunu doğrudan taşıdığı için uçan kaçan bişey olması önemliydi o yüzden varus/draven falan pek iplenmiyordu. fightta pek şansları yok çünkü
    ama s3de oyun biraz daha lanelere baskı kurup objectiveler üzerine oynamaya kurulu olduğu için draven gibi lane ezen champler aldı başını gitti

e malum pro gamelerde oynanan herolar hemen bizim oyunlarımızda da oynanmalı çünkü onları pro gamerlar oynuyor :))))))))))))))

sezon 2 de kha'zix, vi, zed elise gibi şampiyonlar yokken kaçış skill i olan şampiyonların daha viable olması ve şimdi kaçış skilli olmayan şampiyonların viable olmasına zaten hiç anlam veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

İnsanlar tamamen ezbere oynuyor çünkü; oyun, karakterler ve eşyalar hakkında fikirleri yok veya söyle-ye-miyorlar. Tamamiyle popüler kişileri taklit ediyorlar.

Geçen sene açılan ADC konularına bak hemen hemen hepsinde "Mf useless kaçış skilli yok" "varus kaçış skilli yok GG" "Cait latede useless" "Draven çok zor ve kaçış skilli yok" vs. yazar...

benim de tam olarak bu konuyu açarken belirtmek istediğim buydu. mesela şu anda graves, corki falan hala güçlü. güzel özellikleri var. ama oynanmıyor. ezreal geçen sezon op'ydi. sezon 3'te nasıl olduysa useless oldu, birileri çıktı blue build'le oynadı, tekrar op oldu. yani bi iceborn'u alıp ezreal'de denemek bu kadar zor muydu? varus, draven, mf gibi şampiyonları 20 tane ad carry içinden keşfetmek bu kadar zor muydu? aynı şekilde ben türkiye'deki pro oyuncunun birinden "maokai'nin metada yeri yok" gibi bir şey duydum. yani maokai gibi supportive bir jungler'ı metadan kaldıracak ne oldu ki sezon 3'te? daha çok örnek veririm de bu kadarı kafi diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

s2de adc oyunu doğrudan taşıdığı için uçan kaçan bişey olması önemliydi o yüzden varus/draven falan pek iplenmiyordu. fightta pek şansları yok çünkü

sezon 2 de kha'zix, vi, zed elise gibi şampiyonlar yokken kaçış skill i olan şampiyonların daha viable olması ve şimdi kaçış skilli olmayan şampiyonların viable olmasına zaten hiç anlam veremiyorum.

Şimdi iki yönlü düşünmek lazım. Evet karsı takımda ucan kacan sampıyonlar olablır ama senın takımında da olacak. Bu ucan kacan chapmların gorevı de aradan adcyı cıkarmak. Yanı ıkı takımda bu assassınlere guvenırse adclerı kacıs mekanızması olmayan lanede domıne eden champlardan secebılırler. Ben de hala draven falan oynayamam mesela tris,corki,ezreal tercıhımdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UnforgivenIII

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Şimdi iki yönlü düşünmek lazım. Evet karsı takımda ucan kacan sampıyonlar olablır ama senın takımında da olacak. Bu ucan kacan chapmların gorevı de aradan adcyı cıkarmak. Yanı ıkı takımda bu assassınlere guvenırse adclerı kacıs mekanızması olmayan lanede domıne eden champlardan secebılırler. Ben de hala draven falan oynayamam mesela tris,corki,ezreal tercıhımdır.

ya kardeşim kendi takımında assasin var diye şampiyonunu kaçış mekaniği olmayan bi şampiyon seçebilmen nasıl bir mantıktır. lulu denen şampiyon geçen sezon da vardı. kaçış mekaniği yok dediğin şampiyonun yanına koy her şeyden korusun seni. ya da janna, alistar. yani kaçış mekaniği yok saçmalığı yüzünden millet güzelim şampiyonları oynayamadı geçen sezon.

• s3 geldi geleli artık adc ler lane i ezip hızlıca kuleyi almaya oynuyorlar . çünkü lane den 11-0-2 çıkmış bir ezreal , 3-0-2 giden bir kha zixten tek yiyiyor. Hal böyle olunca adc lerden çok oyun offtank - assassin herolara dönüyor . ben hala bir jarvanın , xin'in , vi nin , elise'in tf larda bir adc den daha çok iş yaptığını düşünüyorum.

Benim gibi düşünen insanlarda kolay pozisyon almakla uğraşmak yerine tf ta ne katabilirse artık diye düşünerek draven , mf , varus gibi herolara yöneliyorlar . Çünkü ezrealde alsan , corki de alsan , graves te alsın bir kha zixten kaçtın diyelim bir vi den kaçamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

İnsanlar tamamen ezbere oynuyor çünkü; oyun, karakterler ve eşyalar hakkında fikirleri yok veya söyle-ye-miyorlar. Tamamiyle popüler kişileri taklit ediyorlar.

Benim avatarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahSekiz

Draven kesinlikle OP değil. Early game damage'ı çok yüksek sadece. Lane'ini kazanmadığı her an geriye düşüyor. Bence fazla riskli bir adc.
    Ayrıca s2'de de özellikle Aphromoo tarafından bolca picklenirdi. O zamanki takımını hatırlamıyorum. Morg-Draven kombinasyonunu bolca kullanıyorlardı hatta.

op değilmi? ulan 2 atıyor be
  • bütün adcler sırayla nerf yerse dravende op olur tabi. (ezreal,caitlin,miss fortune)
  • s3 te bolca picklenmeye başladılar draven varus gibi championlar. 40-50 oyunda bir görüyorum mesela corkiyi
  • Draven çıktığında 20 level falandım sanırım instabuy yapmıştım o günden beri oynarım. Beni oyuna başlatan arkadaşım da useless alma onu parana yazık falan diyordu ama aldım ve severek oynarım. Son zamanlarda bu kadar popüler olmasına da anlam veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: SirCrocodile

Draven çıktığında 20 level falandım sanırım instabuy yapmıştım o günden beri oynarım. Beni oyuna başlatan arkadaşım da useless alma onu parana yazık falan diyordu ama aldım ve severek oynarım. Son zamanlarda bu kadar popüler olmasına da anlam veremedim

bu popülerliğin tek sebebi prolarin picklemesi ve turnuvalarda picklenme. Kimse vaynenin latedeki güçlülüğünden şikayetci değil yada bi leblancın earlydeki opliğinden. Bi aralar zed diye bir hero olduğunu bilen bile yoktu sonra 2 3 pro oynamaya başlayınca hemen omg riot nerf pls aynı olay şuan dravende var
  • quote:

Orijinalden alıntı: üyal

quote:

Orijinalden alıntı: SirCrocodile

Draven çıktığında 20 level falandım sanırım instabuy yapmıştım o günden beri oynarım. Beni oyuna başlatan arkadaşım da useless alma onu parana yazık falan diyordu ama aldım ve severek oynarım. Son zamanlarda bu kadar popüler olmasına da anlam veremedim

bu popülerliğin tek sebebi prolarin picklemesi ve turnuvalarda picklenme. Kimse vaynenin latedeki güçlülüğünden şikayetci değil yada bi leblancın earlydeki opliğinden. Bi aralar zed diye bir hero olduğunu bilen bile yoktu sonra 2 3 pro oynamaya başlayınca hemen omg riot nerf pls aynı olay şuan dravende var

Haklısın aslında 2-3 turnuvada, streamde oynansın hemen popülerliği artıyor. Tryndamere için de oldu aynısı

• Ben bu sene oynamaya başladım.S3 oluyor galiba.Bu sezonlarin olayı ne?Sadece yıl degismiyormu?Herşey mi değişiyor.Mesela ben şimdi yaptığım runleri kabiliyetleri buildleri s4 te yapamayacakmiyim?Bu mudur olay?Biri aciklayabilirmi?

• adcarry op olmaz :D
  • dravenin nasil kacis skilli yok yaw. onune e yi firlatip w basip cok rahat kacilabiliyor siz base e mi gitsin istiyorsunuz kacis icin. zaten adc yi tf de koruyan adam yoksa o oyun bastan gg.

Draven nin lanedeki dominesini baska bir hero yapamiyor hem de antisi az olan bir hero(-varus)karsidaki adc ye farm yaptirmadiktan sonra gang gelen adami bile kesen bir adc olan draven nin kacma skilli olmasa ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahSekiz

Draven kesinlikle OP değil. Early game damage'ı çok yüksek sadece. Lane'ini kazanmadığı her an geriye düşüyor. Bence fazla riskli bir adc.

Bu onur sana aittir yüzbaşı oldum

Bu arada earlyde dedigin gibi damage yüksek.Lane kazanamadıgında hiç şansı yok.

Edit : Niye olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 16 Haziran 2013; 10:48:00 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.