Şimdi Ara

Dramı sildim, sayfalar boş çıkmaya başladı? : (

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm, merhaba saygılı sevgili üyeler...

Yazıcım son bir haftadır silik yazıyordu, aldığım çıktılara elimi sürünce yazılar siliniveriyordu. Bu sabah nette araştırdığım bilgiyi uyguladım, toneri çıkardım nemli peçeteyle hafifçe sildim düzeldi, yazılar baskılı çıkmaya başladı. Ancak toneri tekrar çıkardım nedeni ise son bir iki aydır aldığım çıktıların sol tarafı yukardan aşağı doğru tamamen simsiyah çıkıyordu. Dramı temizlerken dramın bir ucunun tamamen toner tozundan dolayı siyahlaştığını görmüştüm. Acaba bu siyahlığı temizlesem aldığım çıktıların kenarları temiz çıkar mı düşüncesiyle toneri tekrar çıkardım dramın toner tozundan dolayı siyahlaşmış olan bir ucunu hafifçe sildim. Ancak toneri takıp yazdırdığımda boş sayfa veriyor. Olur de sipariş gelirse etiket yazdırmam lazım, bilgisi olan arkadaşlar acil yardım ederse sevinirim. Ha bir de dramı ikinci defa temizledikten sonra ilk yazdırışımda bomboş gelen çıktıyla beraber küçücük bir kağıt parçası geldi elime, dramın arkasından mı geldi bilmiyorum...

• mabed528 kullanıcısına yanıt
    marka model nedir

Orijinalden alıntı: Tunahan20

marka model nedir

Yazıcının markası canon mf4010, tonerinki ise hp Q2612a.
  • Ayrıca toneri çıkarıp taktıktan sonra yazdırma işlemi sırasında içerden hırt hırt sesler geliyor sanki kağıdı içeri alırken dönen silindirler bir yere sürtüyor gibi, tonerin yerinde yani yani yerleşmesinde bir sıkıntı yok gibi.

Orijinalden alıntı: Tunahan20

toner hazne kasası muhtemelen arıza yapmış yani içerisinde dönen devirdaim yelpazesi kilitlenmiş o yüzden ses yapıyor. ve boş çıtktı veriyor

Teşekkür ederim tunahan. Biraz önce çarşıdaydım toneri götürmüştüm, dramın değişmesi gerekiyor dediler. Ayrıca çıkan sesin nedeni de manyetik alan bozulmuş ondan dolayıymış, tamiri 40tl tutuyordu 60tlye sıfırını aldım. Tekrar teşekkür ederim, hayırlı günler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.