Şimdi Ara

DRAKELOUNGE.COM HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • drakelounge'da 5$ promo kodla 30 dolar yaptım bunu çekmek istediğim de 10 dolar deposit istiyor. eğer 10 dolar deposit yaparsam bakiye de ki tüm parayı çekebilir miyim yoksa ne kadar deposit edersen o kadar withdrawal mı edebiliyoruz? yani 30 doları çekmek için 30 dolar deposit atmak gibi...? tecrübesi olan var mı

• Hocam drakewing ile aynı site iseler deposit ettiğiniz kadar bet yapmanız gerek diye biliyorum ama tam net bir bilgim yok
  • Öncelikle attığınız 10 doları oynamadan çekemezsiniz. Ama o kazandığınız 30 doları çekebilirsiniz. Net kazancınız 20 dolar olabilir bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Life1Chance

Öncelikle attığınız 10 doları oynamadan çekemezsiniz. Ama o kazandığınız 30 doları çekebilirsiniz. Net kazancınız 20 dolar olabilir bu durumda.

emin misin yani kendin denedin mi çünkü bu tarz sitelere para kaptırmak istemiyorum
  • 10$'ı kesin olan bir maça yatir. 40$ olarak cekersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Eminim. Kendim denedim evet. DRAKELOUNGE.COM HAKKINDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Life1Chance

Eminim. Kendim denedim evet. DRAKELOUNGE.COM HAKKINDA

evet 10 dolar atıp 30 dolar çektim ama şimdi siteye 16 dolarım kaldı. bu sitenin store kısmı çok rezil değil mi sence de? 30 dolardan düşük skin yok rezillik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    4 yıl önce açıldı
    reyontek.com Sitesi Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    GittiGidiyor.com hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orda withdrable coins benzeri birsey olmasi lazim cekebilicegin coinste store kisminda yazmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • site güvenilir mi bilemem ama bir keresinde 10 dolarlık item görmüştüm. ak47 frontside misty di o da.
    ama 5 dakika önce 7 sayfa item varken 5 dakika sonra 2 sayfa falan kalabiliyor. garip bir site çözemedim ben dikkatli olmak lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

site güvenilir mi bilemem ama bir keresinde 10 dolarlık item görmüştüm. ak47 frontside misty di o da.
    ama 5 dakika önce 7 sayfa item varken 5 dakika sonra 2 sayfa falan kalabiliyor. garip bir site çözemedim ben dikkatli olmak lazım :D

olay şöyle ki sitede şuan 16 dolarım kaldı 10 dolarlık kelesi alsaydım 6 dolarım içeride kalacaktı ki 10 dolardan düsük bir sey atmıyorlar tam ayarını yakalamaya calısıyorum kanser oldum. 1000 dolarlık skinleri dizmişler ama 5 dolarlık skin koymuyorlar böyle şerefsizler işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

quote:

site güvenilir mi bilemem ama bir keresinde 10 dolarlık item görmüştüm. ak47 frontside misty di o da.

olay şöyle ki sitede şuan 16 dolarım kaldı 10 dolarlık kelesi alsaydım 6 dolarım içeride kalacaktı ki 10 dolardan düsük bir sey atmıyorlar tam ayarını yakalamaya calısıyorum kanser oldum. 1000 dolarlık skinleri dizmişler ama 5 dolarlık skin koymuyorlar böyle şerefsizler işte

bence haydan geldi huya gitsin mantığıyla oynamaya devam et. 70-80 dolar yapabilirsen çekersin mutlaka :D

• quote:

quote:

Su an piyasadaki en iyi siteler drakeler.

Olayın adamlarla alakası yok, sürekli store larını refill yapıyorlar ama senin gibi binlerce insan var. 30 dolar altında gelen itemler anında gidiyor. Sürekli store larını takip etmelisin. Kaç kişi trade abuse yapıyor orda birde onu düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khaosss

quote:

quote:

Su an piyasadaki en iyi siteler drakeler.

Olayın adamlarla alakası yok, sürekli store larını refill yapıyorlar ama senin gibi binlerce insan var. 30 dolar altında gelen itemler anında gidiyor. Sürekli store larını takip etmelisin. Kaç kişi trade abuse yapıyor orda birde onu düşün.

istediği kadar iyi olsun bir sürü kişi 5 10 dolarlık skin deposit ediyor botlarında görüyoruz peki nereye gidiyor o skinler? yarısını koysa bile iş görür ama 100 de 5'ini falan koyuyorlar neyini savunuyorsun anlamıyorum. sırf 10 15 dolarlık deposit yapanlar uğraşsın diye 100 dolardan başlıyor store. ki koskaca gambling sitesi toplasan 20 tane skin var. helal

bu şey gibi gidiyorsun kumarhaneye 5000 tl ile oynuyorsun sonra paran 2500 tl oluyor çıkmak istiyorsun ama kumarhane izin vermiyor illa paran 7500 tl olacak. saçmalığa gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 18 Mart 2017; 23:43:4 >

• Adamlar hayrina 5 dolar vermiyor, surekli 10-15 dolarlik skin olsa orayi oyle bi abuse ederler ki site kapanir. Ben begeniyorum siteyi suan 307 dolarim var, 5 dolardan getirdigim. Cs de kaybedip lol de kazaniyorum surekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin soruna cevap olarak yazmıyorum bunu ama başlık olarak drakelounge.com hakkında dediğin için o site hakkında biraz bilgi vereyim size.

Ben bu bet sitelerinin hepsinde en az bin dolarlık oyunlar oynamış birisi olarak şunu söyleyebilirim drakelounge sitesi scam bir site. çoğu kişi item alış verişinde bir sıkıntı yaşamamış ama bu kişilerin yarısı kadar da sorun yaşayan olmuş. örneğin ben .. siteye deposit olarak attıgım itemi bakiyeme geçirmediler. bir çok kez supportlarına mesaj attım hepsine 2şer 3er gün sonra cevap vererek geçiştirdiler. ne itemimi iade ettiler ne de bakiyeyi yülediler. ss lerini de atıcam. Twititrda bunların yani drakemoon 'un çekilişerleri oluyordu. onlarn altına hep sorunumu yazdım bir kere cevap vermediler. direkt message attım cevap vermediler.

Son olarak bet sitelerinde oynamak istiyorsanız drakelounge de oynamayın derim. Fanobet'te oynarsanız daha kolay kazanabılırsınız. hem cs go skinleriyle futbol basketbol vs. gibi aklınıza ne geliyorsa o maçları oynayabiliyorsunuz. cs go da dahil. hemde tek maç oynatma gibi bi zorunluluk kılmıyorlar. örneğin 2 tane 1.25 lik cs go maçına yada futbol macına tüm paranızı koyabiliyorsunuz. ama drakelounge de olsa bir maça sadece paranızı bsabiliyorsnuz o da geri dönüş olarak az bir para oluyor. Ve fanobette withdraw kısmında çok fazla item var 1 dolar altı bile var. 250 300 dolarlık skinler de var.

DRAKELOUNGE.COM HAKKINDADRAKELOUNGE.COM HAKKINDADRAKELOUNGE.COM HAKKINDADRAKELOUNGE.COM HAKKINDA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.