Şimdi Ara

Drake çalmak - Ölmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bestxbow07

quote:

Kim bozuyor kardeşim ultisini. Tf ye sondan gireceksin ya da aklın varsa tf ye Q E W kombonu yapıp zhonya basacaksın sonra asist gelir büyük ihtimal kaçmak istersen kaç. Katanın ultisini bozacağım diye bekleyenlere ne olduğunu bilirim ben. Bir oyunda ultimi 3 ten fazla bozan olmadı soloque da.

Sen hiç uğraşma kardeş Darius al r r r r ile alırsın zaten hepsini zaten ultisini bozamadıkları için %100 ban rate var turnuvalarda o yüzden almıyorlar . Bronzda bende taşırım kata ile oyunu . Karşıma ne zaman katarina gelse lulu alıyorum hiç bir zaman ultisini adam gibi kullanamıyor

Sen ne anlatıyorsun ya. Adam lcs te kata almaz tabi safe pick yapacak hyper carry koruyacak seçim yapıyorlar. Senin gibi konuşanlar genelde baya lowdur alınma. Kata ile 9 günde s4 acc. plat3 e çıkarmışlığım var.

Ha bu arada normal rankedda lcs e özenip pick yapma.

Peki ortalama s5 den gold 5 e kaç günde çıkarırsın ?

Şuan evimde bil. yok babam saolsun. İnternet kafede oynuyorum. Evimde bil. olsaydı 2.5 gün ama int. Kafede 1.5 hafta bile sürer

Adres ver pc yollucam

Pm attım

Artık PeCem olacak

Bro elimde 600 rp kodu var kutu da yollarım 2 tane uyar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• değer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

Orijinalden alıntı: Loucetius

Evet ama hala kesin bir cevap yok

Allah herkese öyle jungler versin.. Baron çalmak 3+ kill verirsen, dragon çalmak 2+ kill verirsen worth olmaz. Yani takımda bir tek jungler öldüyse no problem..

4 kişi baronlu takım nasıl inhibe kadar kaybedebilir 5 kişi karşısında yahu? Eğer karşı takımın çok iyi bir siege takımı yoksa inhibi alabilmek için dive yapmaları gerekir. 50. dakkada baronlu 4 kişiye dive atacak kadar aklını peynir ekmekle yiyen yoktur heralde.

dk 50 de kule oldugunu mu saniyorsun. 5 kisi elini kolunu sallayarak gider alirlar inhibitorleri. 4 kisi baronlu da olsa 5 kisi karsisinda duramaz dakika 50 de. karsida 25-0 katarina falan olmadigini varsayiyorum tabi.

@Tides of Blood burada dk. 50 ye kadar bile hiç ölmemiş bir kata varsa sıkıntı vardır demek istemiş.

Ama @Alicanarslann dk. 50 ye kadar full build olacağını söylüyor. Anlamıyor yani katanın hiç ölmeme sebebini.

@Bestxbow07 ise katanın ultisinin bozmaya odaklı oynadığını dile getiren bir elaman. Tf de kata nın ultisi rahatlıkla bozulur diyor. Zaten kata tf yi başlatan bir herodur arkadaş haklı.

Forumda nasıl lowlar olduğunu görün

@Tides of Blood neden hiç cevap vermediğini anlıyorum

Edit: imla

İnsanları küçümsemen ne kadar küçük olduğunu gösterir sadece. 25 0 kata varderken katanın kasmış olmasından bahsediyor ama dakika 50 full build olduktan sonra istersen 1000 e 0 oyna hiç bir şey değişmez. Alacağın item yok zaten.

Ki sorgulanması gereken 25 0 giden bir kata varken o oyunda nasıl rakibe baron veriyorsunuz? madem kata o kadar iyi oyunu erkenden bitmesi gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestxbow07

Ben başarılı buldum iyi bir kata player olduğumu düşünüyorum. Lanede daha uzun durmak için çoğu zaman hextech altıpatlar çıkarım ilk itemim bile olur. Liandry de çıkar late de satarım. D khaziggs in geçmişte yazdığı bir mesajı paylaşmak istedim bu mesajı okuyarak anlayabilirsiniz adamın seviyesini ,jax ne ya cok abartıyorsunuz lanede çoğu champion eziyor jaxı ayrıca latedede cok iyi değil apcler eritiyor cok rahat , iyi pozisyon alan bir adcye atlayamaz zaten jax merak etme lulu dan başka 3 kişi daha var takımda , madem Pro oyuncular öyle düşünüyorlar neden üst düzey maçlarda turnuvalarda katarina görmüyoruz ? Link atarmısın kim öyle düşünüyormuş merak ettim, ayrıca yazdığım mesajı okumadan cevap verdiğini düşünüyorum ben orda dalga geçtim yasuo ahri syndra cok safe pickler demi diye sen ciddiye alıp bana açıklama yapmışsın orda ne dediğimi anlamadan çünkü yazıları okumadan yorum yapmışsın :)

adam ne demiş sen nediyorsun. jax kötü bir hero felan diyorsun yok lanede eziliyor adam orada örnek vermiş jax diye. hadi jax olmasın rengar olsun? heroya niye takılıyorsun.katanın ultisini bozucam diye cc bekletirsen o tf gider.pro oyunuclar almıyor çünkü safe pick degil. roam yapıp kill alması lazım kasılması lazım lanede ezmesi lazım tfye sonradan katılması lazım vs..iyi bir kata oyuncusu 4 vs 5 bile oyun taşır.çünkü rakib ultini bozacam diye cc bekletiyor o arada oyun gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

çaldıran takım karlı değil buzludur

En son eksilediğimde -3 tu maşallah.

• seekandestroy kullanıcısına yanıt
    Rengar olsun ne değişecek Tf başlatmadan önce pink ward atarlar işte siz bunu anlamıyorsunuz ayrıca takımda sadece bir tane heroda mı cc olacak High elo da size o ultiyi attırmazlar . Kata lanede kötü mü ? Değil roam yapamıyor mu ? En iyi roam yapan herolardan biri ? Sadece ultisine en bağımlı ve ultisi en kolay bozulabilen herolardan biri . O kadar . bu konuda attığım son cevap bu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

quote:

Orijinalden alıntı: ultrahako

quote:

dk 50 de baronu çalıp ölen junglera fikriniz nedir ?

Oyun taşır. Dakika olmuş 50 artık killden gelecek 300 goldun kimseye yararı yok ki zaten baronun kendisi 300 gold veriyor. Yapılması gereken şey adamın doğmasını bekleyip yardırmak.

Katılıyorum. Dakka 50 de baron çalan jungler ölürse bildiğin free lose hediye eder takımına.

Benim gözlerdemi sorun var siz mi okumuyonuz?

Neyse Sorunun cevabı basit.

Karşı takım full hp ise oraya gidip baronu çalsa bile ormancı direk ölceği için takımını 5v4 kule savunmak zorunda bırakır.

Ama karşı takım canları azsa yada başka sebeplerden dolayı karşı attağa geçicek durumda değillerse baronu bu şekilde çalması iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

quote:

quote:

Oyun taşır. Dakika olmuş 50 artık killden gelecek 300 goldun kimseye yararı yok ki zaten baronun kendisi 300 gold veriyor. Yapılması gereken şey adamın doğmasını bekleyip yardırmak.

Katılıyorum. Dakka 50 de baron çalan jungler ölürse bildiğin free lose hediye eder takımına.

Karşı takım full hp ise oraya gidip baronu çalsa bile ormancı direk ölceği için takımını 5v4 kule savunmak zorunda bırakır.

Ama karşı takım canları azsa yada başka sebeplerden dolayı karşı attağa geçicek durumda değillerse baronu bu şekilde çalması iyidir.

konu hakkında yorum yapan sen varsın sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guard of Gondor

quote:

quote:

quote:

quote:

@Tides Of Blood da uğraşıyodu sanırsam . Konu hala nasıl katherinaya geldi ben hala onu çözmeye çalışıyorum. Acaba ormancı katherinamı :P

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guard of Gondor

quote:

quote:

quote:

quote:

@Tides Of Blood da uğraşıyodu sanırsam . Konu hala nasıl katherinaya geldi ben hala onu çözmeye çalışıyorum. Acaba ormancı katherinamı :P

yok tides demiyorum oda uğarşthı kha ziggs de uğraştı yukarıda özürlü bir arkadaş var ona laf anlatmaya çalıştılar arada kaynadı onlarınki

• ALLAH bizede öle jungler lar nasip etsin inşaALLAH
  • dk 50 de takımlar yenişememiş ve baron almaya çalışıyorsa junglerin orada tek başına olması zaten o takımın kaybettiğinin göstergesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan22

dk 50 de takımlar yenişememiş ve baron almaya çalışıyorsa junglerin orada tek başına olması zaten o takımın kaybettiğinin göstergesidir.

Saçma bir sebepten(gereksiz yakalanan adc veya apc mesela) daha yeni bir fight kaybetmiş olabilirler. İlla oyunun o anında yeniliyor olmaları gerekmez böyle bir durum oluşması için.
  • quote:

Karını benle paylaşır misin kardo

• girmiyor kullanıcısına yanıt
    tabi ki otun alanında ne olur ne olmaz hesaplaması zor ama dk 50 ve senin bahsettiğin durumlar olmuşsa o oyun biter baron alınmaya uğraşılmaz adc yakalandı mı kimse barona gitmez oyunu bittirir, takım savaşı sonrası yine tekrar oyuna dönme süresi okadar uzun ki barona değil oyunu bitirmeye gidilir.
  • Nerde öyle jungler ben kuleyi tanklıcam burda bekleyerek sizde adamı öldürün diyen jungler gördüm ben
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Yalvaririm sen trolleme.

• quote:

Komik jojuk seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

quote:

Komik jojuk seni

haykırdım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.