Şimdi Ara

Dragunov SVD KANAS Siparişi verdim (Sipariş iptal Kalitesiz ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
8.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz uçuk oldu ama çocukluğumda boncuklu nun her çeşidi vardı şimdi biraz daha büyütmek istedim Silah gelince SS li inceleme yapacağım
    LİNK

Arkadaşlar yazdıklarınız doğru araştırdım ve bunun kırtasiyelerde satılan boncuklu silah olduğunu anladım bu ürün bizim orada 20 tl önerebileceğiniz yer varsa oradan sipariş verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.R.A.V.E.G.O -- 31 Ekim 2012; 18:49:07 >

• Hayırlı olsun umarım en kısa zamanda eline geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

Hayırlı olsun umarım en kısa zamanda eline geçer.

Teşekkürler umarım beklediğim gerçekçilikte bir ürün gelir.
  • Hastasıyım o tüfeğin : )
  • O fiyata o markaya eline dandik bir sey gececek bilgin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitmancilik mi oynayacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

O fiyata o markaya eline dandik bir sey gececek bilgin olsun.

Görünüş olarak almış anladığım kadarıyla kendisi yoksa kaliteli bir şeyleri 500$ dan başlıyor.

Bu resimdekinin fiyatı 521$

Dragunov SVD KANAS Siparişi verdim (Sipariş iptal Kalitesiz ürün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 74 Liraya AirSoft mu olur? Hayırlı olsun ama eline dandik birşey gelicek haberin olsun.

AirSoftlar genelde bu fiyatta oluyor;
    http://shop.turkairsoft.com/airsoft-ak-dragunov-svd-spring-tufek
  • 75 liraya boncuklusunu vermezler sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyhLeX

74 Liraya AirSoft mu olur? Hayırlı olsun ama eline dandik birşey gelicek haberin olsun.

Hocam çok pahalı yav ben gerçek air soft sanmıştım ilanda öyle yazıyor Nasıl olucak şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

quote:

74 Liraya AirSoft mu olur? Hayırlı olsun ama eline dandik birşey gelicek haberin olsun.

Hocam çok pahalı yav ben gerçek air soft sanmıştım ilanda öyle yazıyor Nasıl olucak şimdi

Gerçek AirSoftlar ne yazıkki o kadar ucuz olmuyor, kandırılmışsın.

quote:

LÜTFEN DİKKAT PARANIZI ÇÖPE ATMAYIN

* AIRSOFT EXTREME SPORU TÜRKİYE 'DE YENİ YAYGINLAŞAN SPOR DALI OLMASI SEBEBİ İLE BİLİNMEMEKTE , ÇEŞİTLİ SATICILARIN AIRSOFT REPLİKASI OLARAK YANSE ETTİKLERİ ÜRÜNLER ÇOCUK OYUNCAĞI BİLDİĞİMİZ BONCUK TABANCASI OLDUĞU HALDE AIRSOFT REPLİKASI OLARAK YANSE EDİLMEKTEDİR

* AIRSOFT REPLİKASI ÖZELLİĞİNDE OLMAYAN M83 M85 VE BENZERİ 100 - 200 TL YE SATILAN ÜRÜNLER ÇOCUK OYUNCAĞIDIR ORGANİZASYONLARDA YER ALABİLCEĞİNİZ BİR AİRSOFT REPLİKASI DEĞİLDİR ,

*UFAK ÇOCUK OYUNCAKLARINI HER AIRSOFT SPORUNU MERAK EDİP ,ARAŞTIRMA YAPMADAN ALIM YAPAN BİR KERE DENEMİŞ VE ÇÖPE ATMIŞTIR ARAŞTIRMA YAPMADAN KESİNLİKLE REPLİKA ALMAYIN BOŞA HARCANAN PARADIR

• quote:

quote:

Gittigidiyor canlı destek kısmından (saü üst; yardım) satıcının replika ürün sattığını ve ürünü teslim almak istemediğinizi belirtin.

Ha bundan önce satııcya mesaj atıp "almıyorum" da diyebilirsiniz; olmaz derse yukarıdaki dediğimi yap paran cebinde kalsın.

Bildiğimiz boncuk tabancası bu.

• keleşin namlusunu uzatmışlar dragunov olmuş
  • Silahtan falan anladığım yok ama o silahı hurdacıya versen 74 TL tutar zaten
  • quote:

Biraz uçuk oldu ama çocukluğumda boncuklu nun her çeşidi vardı şimdi biraz daha büyütmek istedim Silah gelince SS li inceleme yapacağım
    LİNK

Şarjör ne öyle.Keleşinki gibi
  • Dürbünede pasif demiş sanırım süs niyetine konmuş.
  • Hocam bunun dragunov olduğundan eminmisin benim bildiğim dragunov budur yani

• kardeş bun silah bildiğin plastik dökme boncuklu :D airsoft bile denemez buna bir aksilik ve çok geç olmadan siparişini iptal ettir derim parana yazık çünkü ayrıca ilandaki resim kanas değil sniper mod ak-47 dir :D
  • Bizim kırtasiyelerde satılan , 15-20 Liralık tüfeklere benziyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

Hayırlı olsun umarım en kısa zamanda eline geçer.

Teşekkürler umarım beklediğim gerçekçilikte bir ürün gelir.

tamamen plastik,oldukça "adi" bir model almışsınız. yurtdışı fiyatı 10-12 dolar falandır. ayrıca,svd dragunov da değil bu model,ak-mod sniper. aldığınız ürünün adı da "airsoft" değil,satıcı resmen "yalan" beyan vermiş.
    not: o fiyata zaten airsoft alamazsınız. "birebir" svd almak istiyorsanız,1250 tl'yi gözden çıkaracaksınız,ekstra 620 tl de "orjinal" dürbününe vereceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbuckler55 -- 31 Ekim 2012; 18:16:16 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.