Şimdi Ara

Dragon's Prophet Türkiye 28 Ekim Kapalı Beta (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
2
Favori
10.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erken açılsa bari güzel oyundu ejderhalarımız falan vardı.
  • Merhaba iyi günler bende oyuna bugün başladım indirdim bir karakter açtım
    nickim Ominousss
    yaşım 29 evliyim eşimde arada bu tür mmporg oyunları benle oynar.
    Türk guildi varsa benimle iribat kurarsanız sevinirim oyuna biraz yabancı kaldım rehper fln bulamadım oracle karakter açtm statlarda dahi biraz zorluk çekiyorum ufakta olsa bi takım tüyolara ihtiyacm var :)
    Şimdiden teşekkürler
  • Türkçe versiyonunun açılmasını b ekle ona başlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Türkçe versiyonunun açılmasını b ekle ona başlarsın.

ne zaman açılıyor
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    tarih yok ama türkçe dublajly trailery yapmy?lar.
  • Vaktiyle betasına girmiştik. Mobları yakalayıp evcilleştirebilme ve binek olarak kullanabilmenin dışında pek bir özgün tarafı yoktu. Karakter yaratma ekranı oldukça detaylı. Evcilleştirilebilen ejderhaların menüsüde geniş sayılır. Ekipman tasarımlarınıda sevmiştim. yinede piyasaya göre her yönüyle vasat bir oyun.
    Yalnız combat deyince çıtayı epey bir düşürüyor. Skill animasyonları son derece kötü. Bu kadar zaman sonra tekrar indirip baktığımda hiç bir iyileştirme olmadığını gördüm. Yeni bir piyasaya girerken sağlam bir patch atılması adettir. Combatı düzeltirlerse iş yapabilir yoksa 1 sene ayakta kalamazlar. Ki şu haliyle durum pek iç açıcı değil.
  • Twinblade2 T kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırman yanlış türkçe oyunlarla kıyasla türkçe oyunlar arasında en iyi mmorpglerden biri olacak.
  • Türkçe mmorpg bekleyen yok herhalde kapalı beta kayıtları başladı yumulun
  • 28 ekimde kapal ıbeta başlıyor kapalı betada oynayanlara ejderha hediye edilecekmiş.19 una kadar siteden üye olanlay keysiz girecek 19 undan sonra üye olanların başka sitelerden key bulması lazımmış.
  • Tr serverinin sonu diğer kapanan oyunlar gibi olmaz umarım.
  • Knight ve metin2 harici oyunlar pek tutmuyor ama bu oyun çok büyük bir dünyaya zevkli skillere bineklere vb her şeye sahip hiçbir eksiği yok ilk 2 sene sağlam oyuncuya sahip olacaktır sonra eğer güncelleme vermeyi kesmezlerse oyun senelerce popüler şekilde açık kalabilir.Türkçe ye çevrilen en sağlam oyunlardan biri olacak.Forsaken world , neverwinter , aion ve dragon's prophet en iyi türkçe oyunlar benim gözümde.Titan savaşları gibi yalan bir oyun gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Ekim 2015; 2:44:04 >
  • quote:

Knight ve metin2 harici oyunlar pek tutmuyor ama bu oyun çok büyük bir dünyaya zevkli skillere bineklere vb her şeye sahip hiçbir eksiği yok ilk 2 sene sağlam oyuncuya sahip olacaktır sonra eğer güncelleme vermeyi kesmezlerse oyun senelerce popüler şekilde açık kalabilir.Türkçe ye çevrilen en sağlam oyunlardan biri olacak.Forsaken world , neverwinter , aion ve dragon's prophet en iyi türkçe oyunlar benim gözümde.Titan savaşları gibi yalan bir oyun gelmiyor.

Ben uzun süre oynadım tamamen doydum bu oyuna. Tekrar oynayacağımı sanmıyorum. Hem pynasam bile max lvl karakterim EU sunucusunda duruyor zaten.

Ayrıca oyunu Türkçe yapacaklarmış. Ben oyun Türkçeleşince oynayamıyorum. Orjinal dilini tercih ederim.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Bende eu da çok az oynamıştım orada başlasamda yetişmem çok zor olur tr de max level 60 olacakmış yavaş yavaş kasarız en iyisi oluruz :) Eu'dan gelenler umarım bizi fazla ezmez.
  • 7 lwl'e kadar oynadım hiç ısınamadım oyuna görevler zaten işkence
  • tembelcoder T kullanıcısına yanıt
    Görevler işkence mi yapma gözünü seveyim ejderha ile uçarak görevleri seri seri yapıyorsun non target sistem var alanla kesiyorsun mobları.
  • Güzele benziyor, betaya kayıtlıydım, bu gün indirdim, gece oynayacağım.
    Dragon nest, dc üniverse tarzı non target sistemi başarılı, ezberlemek zor olacak gibi combolar oldukça çok.
    Hikaye sıkmıyacak cinsten, olay üstüne olay, olaylar olaylar şeklinde ilerliyor.
    Allods onlinenin ilk döneminden sonra ilk defa bir oyuna para basmaktan çekinmeyeceğim 💰
    15 yaş altı gruba oynanış şeklinden dolayı çokta fazla birşey ifade etmeyecek gibi, non targeti bu yüzden seviyorum, karekterle bütünleştiriyor.

Bugün sadece 15 dakika oynayabildim, devamı gece gelecek.
    İlk izlenimim Dragon's Prophet ★★★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Knight ve metin2 harici oyunlar pek tutmuyor ama bu oyun çok büyük bir dünyaya zevkli skillere bineklere vb her şeye sahip hiçbir eksiği yok ilk 2 sene sağlam oyuncuya sahip olacaktır sonra eğer güncelleme vermeyi kesmezlerse oyun senelerce popüler şekilde açık kalabilir.Türkçe ye çevrilen en sağlam oyunlardan biri olacak.Forsaken world , neverwinter , aion ve dragon's prophet en iyi türkçe oyunlar benim gözümde.Titan savaşları gibi yalan bir oyun gelmiyor.

Ben uzun süre oynadım tamamen doydum bu oyuna. Tekrar oynayacağımı sanmıyorum. Hem pynasam bile max lvl karakterim EU sunucusunda duruyor zaten.

Ayrıca oyunu Türkçe yapacaklarmış. Ben oyun Türkçeleşince oynayamıyorum. Orjinal dilini tercih ederim.

oyun bi yerden sonra sıkan oyunlardan mı? yani pvp sistemi geri kalmış bi oyun mu? neden bıraktınız mesela siz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

oyun bi yerden sonra sıkan oyunlardan mı? yani pvp sistemi geri kalmış bi oyun mu? neden bıraktınız mesela siz?

Dragon Prophette PVP mi varmış ?

Şaka tabi var. Bir alan var PVP yapılabikecek.. Birde bir madenin çıkarıldığı alan var. O alan içinde de PVP serbest ama herkes maden çıkarmakla meşgul olduğundan kimse kimseye saldırmıyor. Ben daha hiç birbirine gireni görmemiştim.

Bir büyük PVP alanı var ama orada çok güclü takımın olacak filan ancak öyle hayatta kalırsın tek başına yürüyüen puandan öteye geçemezsin. Oda Türkiye sunucunda oraya girecek kadar ilerlemek sanırım 1 2 yıldan uzun sürer ancak ondan sonra oraya giriş yaparsınız.

Onun dışında oyunda PVP diye bir şey yok. Tam bir PVE oyunudur Dragon Prophet. Aynı zamanda Dragon Prophet Pay To Win değildir. Yani belirli bir seviyeye sadece PVE ile ulaşılabilir. PVE dediğim ise en az 6 tane sürekli oynayan adam olması gerek.

En az günde 10 saat oynayan 6 adamla 4 ayda veya 5 ayda max gear yapabilirsiniz. Oyunda para ile hiç bir şekilde dungeonlarda yapılacak pve ve pvp setlerini geçmenin yolu yok . Sanırım oyunun tek güzel yanı bu.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Oyun sanırım max 60 level ile açılış yaptı.Belki o bahsettiğin pvp alanları şuan yoktur ama ileride eklenir.Birde betada oynayanlara ejderha hediye ettiler.Oyun tutarsa yamalar hızlıca türkçeye çevrilip oyuna entegre edilir.
  • quote:

Oyun sanırım max 60 level ile açılış yaptı.Belki o bahsettiğin pvp alanları şuan yoktur ama ileride eklenir.Birde betada oynayanlara ejderha hediye ettiler.Oyun tutarsa yamalar hızlıca türkçeye çevrilip oyuna entegre edilir.

Aboo 60 lvl mi ? EU nun en dandik zamanlarında bile 104 lvl vardı. Neden o kadar geriden başlamışlar ki.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.