Şu an Türkçe yaması çok iyi tavsiye ederim 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dragon's Dogma II | PS5 | ANA KONU (24. sayfa)

-
-
Performans ile alakalı bir sıkıntı hissediliyor mu reis. Birde gelen güncelleme ne kadar etki etti acaba.
Oyunu aldım da başlamak nasip olmadı daha.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Büyük hizmet 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu yama işleri ps5 gelse efsane olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Performans sıkıntısı yer yer hissediliyor. Özelikle kalabalık savaşlarda fps düşüşleri var ama grafikler falan çok güzel. Ortam çekiyor. Kale tasarımları çok güzel olmuş. Ortaçağ çok ilgimi çekmiştir. O yüzden de sardı beni. Kombat başta çok ham hissettirse de ilerledikçe baya çeşitleniyor.quote:
Orijinalden alıntı: KenanK89
Performans ile alakalı bir sıkıntı hissediliyor mu reis. Birde gelen güncelleme ne kadar etki etti acaba.
Oyunu aldım da başlamak nasip olmadı daha.
Gelen güncellemeyi henüz indirmedim, 30 fps kilidi vardı sadece. Daha sonra gelecek performans düzenlemeleri ama oyunda çokça bug ve glitch mevcut. Hemen düzeleceğini sanmam.
Bence o PlayStation büyük eksikliği,yani ne zararı var ki kupaları kapat gerekiyorsa, PlayStation da oynamak istediğim oyunları sırf bu yüzden bilgisayara alıyorum
Hocam genelde düşen ve yükselen bir fps sıkıntısı vardı. Bunu sabitleyerek daha akışkan ve sorunsuz bir deneyim sunması açısından güzel bir güncelleme. Aslında bunu oyunun çıkışı ile yapmaları gerekiyordu. :)
-
Valla dolanıyorum da pek çıkmadı anladıgım kadarıyla yürüyerek gitmek en mantıklısı bol bol yan görevler çıkıyor
Oyun şimdi çok daha akıcı. Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke firmalar ayrı DLC ile makul ücret karşılığı şu işi yapsalar. Çok zor olmasa gerek ama adamların gözünde önemsiz burası. 😁
Anahtarı satmış olabilirsin yada depoya atmış olabilirsin özel bir anahtar satıysan geçmiş olsun bir daha geri alamasın, satanlar hapishane anahtarı olarak değil de anahtar olarak satıyorlar tek kullanımlık bir anahtar kullandıktan sonra tekrar kullanamıyorsun.
-
Tip olarak az düşman var ama bir düşmanın farklı çeşitleri var varyantına göre saldırı şeklide değişiyor ama evet temel düşman çeşitti az, bazı düşman çeşitleri çok nadir görünüyor bir tane şövalye çıkmıştı mezarlıkta o tip düşmanları görmek için haritayı gezmeniz gerekiyor.
-
İkisini de yapmadım. Kırılmaması gereken anahtar kırıldı. Aynı sorunu baya kişi yaşamış Youtube'a yazınca gördüm.quote:
Orijinalden alıntı: Wolf0045Anahtarı satmış olabilirsin yada depoya atmış olabilirsin özel bir anahtar satıysan geçmiş olsun bir daha geri alamasın, satanlar hapishane anahtarı olarak değil de anahtar olarak satıyorlar tek kullanımlık bir anahtar kullandıktan sonra tekrar kullanamıyorsun.
Scrape yaptırınca ömürlük kullanılıyor anahtar bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 29 Mart 2024; 17:53:7 >
Sürekli suç işliyorsanız işinize yarayabilir :D bol bol para biriktirin anahtar kadar etkili oluyor.
-
Daha ucuz diye Series X’e aldım, Vermunth’a girince fps 20-25’lerde takılıyor. :/
Para bulunca harcarım direkt. Gardiyana kaptıracak para yok bizde. Gizlice çık git misquote:
Orijinalden alıntı: Wolf0045Sürekli suç işliyorsanız işinize yarayabilir :D bol bol para biriktirin anahtar kadar etkili oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 29 Mart 2024; 22:58:55 >
Alla alla nasıl bir güncelleme yaptılar fps yerin dibine indi. Önceki hal iyiydi. Bi iyi bi kötü anlamadım. Ekranda pıpır parlamalar oluyor:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_memocih -- 30 Mart 2024; 0:4:29 >
60 fps hedeften 30fps'i sabit tutmaya kadar düştük yıllar içerisinde. bence bu nesil bu sene bitsin gitsin.
-
-
Allards'ın odasını araştırdığımız kaledeki görevde ara sahne girmiyor çözümü bilen var mı arkadaşlar ? Gece yarısı kalede bekliyorum ama videolardaki ara sahne girmedi ne yazık ki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X