Bildirim
Dragon Nest RESMİ TÜRKİYE SERVERİ GELİYOR!!! [18 ARALIK] (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dragonnestturkiye
quote:
Orijinalden alıntı: Funky ND
ne oynardım ilk cıktıgında bee kaaaaç yıll geçti. bu videoyu ben upload etmiştim
24 lvl de paladinle abys gerçekten büyük sabır ister.) ağır bir sınıftır ama 24 lvl de abys kesmen güzel.Şuan mapler daha kolay yeni skil ler ile
'hocam bu cok eski, dragon nest sea'ydı. 24 lvl cap vardı ilk cıttıgında.
-
quote:
quote:
quote:
ne oynardım ilk cıktıgında bee kaaaaç yıll geçti. bu videoyu ben upload etmiştim
24 lvl de paladinle abys gerçekten büyük sabır ister.) ağır bir sınıftır ama 24 lvl de abys kesmen güzel.Şuan mapler daha kolay yeni skil ler ile
24-40-50-60-70-80 capslar güzeldir millet en azından yürümesini öğrendi koşarken düşmedi.)
şuan lencea gelmiş durumda fakat 450-500pingle oynanacak durum yok sea da:S
-
quote:
quote:
quote:
quote:
24-40-50-60-70-80 capslar güzeldir millet en azından yürümesini öğrendi koşarken düşmedi.)
abi ben hatirliyorum westwood serveri vardi, 20-30 kisur ch vardi ve hepsi full cekiyordu. o 24lvlde bekledigimiz sehir var ismini unuttum, ben hayatimda oyle bi kalabalik gormemistim oyunda, gateden geciyorduk dungeon icin bir suru parti eleman ariyordu, hic kendim girdigimi hatirlamiom. gecen euwyi denedim her dungeonu kendim yapmak zorunda kaldim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
abi ben hatirliyorum westwood serveri vardi, 20-30 kisur ch vardi ve hepsi full cekiyordu. o 24lvlde bekledigimiz sehir var ismini unuttum, ben hayatimda oyle bi kalabalik gormemistim oyunda, gateden geciyorduk dungeon icin bir suru parti eleman ariyordu, hic kendim girdigimi hatirlamiom. gecen euwyi denedim her dungeonu kendim yapmak zorunda kaldim.
şuan eu da etkinlikler yüksek lvl lerin bütün gününü alıyor kimse kasmaya yardım edemez. Ben 4- 70 vardı şuan 5.ci 70 ile günlük yapmak zorundayım unutma bu bir yarış guildlerde bu yarıştan geri kalamaz. Sen yeni başladığın için ancak kendi lvlindekilerle party yapabilrsin. + bosster bulunmakta 5-10 g mi ne 24 run ama guild özerlikel benim guildim şuan adam kasmıyor.) nest- mist e bile zaman bulamıyoruz bazen girmek için:) Günlük lamer olayı serverı aldı götürdü:)
-
Amelelik mi yapıyoruz Oyun mu oynuyoruz arkadaş?... şöyle bir konu var tam bu oyun için -
tr serverlarının durumu nasıl oynanabilir mi?
oyunda p2w varmı cash shop daki itemları oyun içi parayla alabiliyormuyuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: White Fang
tr serverlarının durumu nasıl oynanabilir mi?
oyunda p2w varmı cash shop daki itemları oyun içi parayla alabiliyormuyuz?
Tr serverini denemedim durum hakkında yorum yapamacağım malesef ama Eu'ya geçen çok oldu Trden malum firma yüzünden..Sen de dene Eu'ya bekleriz...)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X