Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

Oyun harika valla. Amaçsız da olsa kendini oynatıyor. Büyücü sınıfından taze taze SSler;

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]
     Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]

Gerçekten eğlenceliydi.
    Önce Archer açtım tekme atması filan hoşuma gitti sıkışınca tekme sallıyorum :D
    Ama buffalo bossunda çok zorlandım.
    Sonra Sorcerer açtım ve Sorcerer'ın skillerini çok beğendim.
    Inventoryden sol elinde güç almakta kullandığı itemleri değiştirince sağ tıkla yaptığı defansın değiştiğini gördüm.
    Mesela kuklaya benzeyen bir item var onu kullanınca bir hortlak yerden çıkıp etrafa iki tırmık atıyor.
    Sondaki bossu çok rahat şekilde öldürdüm. Heralde oyunda büyük ihtimal Sorcerer açacağım.

Herkese tavsiye ederim kısa süreli bir oyun ama denenmeli vakit geçirmek için birebir.

• Trialini indirip denedim.Hoş bir oyun olacağa benziyor.En çok hoşuma giden karakter Archer idi.
  •  Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]

hoşuma gitti açılsın bakalım da oynarız..

(pc kaldırmadı ondan windows mod ,(neyse ekran kartı almayı planlıyodum bende)

• Karakterler çok çocuksu ama.Gameplayi süpermiş.
  • Uzun uğraşlar sonrası Nexon'a 14 yaş altı olsa da üye olabildim.
    Oyunun anime grafikleri sağolsun 14 yaş altı oyuna girebiliyor. Mabinogi Heroes'a malesef giremiyorum(sanırım öyledir yani, daha denemedim :D)
    Oyun 1.2 GB , 8mbit internet var 150kb ile indiriyor. Bayağı bir sürecek yani. İndiğinde SS'lerle burada olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Ağustos 2010; 0:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Uzun uğraşlar sonrası Nexon'a 14 yaş altı olsa da üye olabildim.
    Oyunun anime grafikleri sağolsun 14 yaş altı oyuna girebiliyor. Mabinogi Heroes'a malesef giremiyorum(sanırım öyledir yani, daha denemedim :D)
    Oyun 1.2 GB , 8mbit internet var 150kb ile indiriyor. Bayağı bir sürecek yani. İndiğinde SS'lerle burada olacağım.

Hayırlı olsun ^^ Dua etmeye baslicam smdi daha hızlı insinde forumdan birinin SS'lerini görüp gururlansak

Bide bi sorum olucak KSSN'yi netteki KSSN ler arasındamı buldun yoksa chat sitelerinden flnmı Eğer netteki KSSN lerin arasından bulduysan KSSN sahiplerinin doğum tarihini fln nasıl öğrendin? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

quote:

Uzun uğraşlar sonrası Nexon'a 14 yaş altı olsa da üye olabildim.

Hayırlı olsun ^^ Dua etmeye baslicam smdi daha hızlı insinde forumdan birinin SS'lerini görüp gururlansak

Bide bi sorum olucak KSSN'yi netteki KSSN ler arasındamı buldun yoksa chat sitelerinden flnmı Eğer netteki KSSN lerin arasından bulduysan KSSN sahiplerinin doğum tarihini fln nasıl öğrendin? Teşekkürler

Eğer tamamen yapabilirsem anlatmayı planlıyorum. Belki bölümün şimdiki hâlinden dolayı anlatmayadabilirim. :P Ancak Google'da KSSN generator diye arattırınca çıkan siteden biraz uğraşırsan halledebilirsin. Ayrıca o bölümden sonra size bir de veli KSSNsi soracak. Onu da biryere kaydetmenizi öneririm. Sanırım her oyunu indirirken o KSSN'i soruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Ağustos 2010; 0:34:42 >

• Teşekkürler bi deniim umarım yapabilirim =)
  • Bende çin serverından indiriyorum(Nexon'a kafa yoramayacağım şimdi).Üyelik hiç uğraştırmıyor 2-3 tık.8 Mbit bağlantı var 100-150kb/s arası bi hızla indiriyor.Boyut 1.4 Gb.Ancak sabaha deneyip SS koyabilirim.

Çin clienti indirmek isteyen varsa;

http://dn.sdo.com/web7/index/index.asp

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]

• Nexon a üyelik işlemini yapamadım ya =( Telefon numarası fln istiyor ayrıca KSSN creator da ebeveyn KSSN si fln vermemişti yapamadım lanet olsun

Çin serveri IP blocklu değilse onu indireyim bari? IP block fln varmı CN serverda?
  • @Juvixted Keşke önceden görseydim bunu

quote:

Nexon a üyelik işlemini yapamadım ya =( Telefon numarası fln istiyor ayrıca KSSN creator da ebeveyn KSSN si fln vermemişti yapamadım lanet olsun

Çin serveri IP blocklu değilse onu indireyim bari? IP block fln varmı CN serverda?

-14 seçtiğine eminsin? Eğer öyleyse telefon numarasını kafadan salla. Onay falan gerekmiyor.
  • quote:

Nexon a üyelik işlemini yapamadım ya =( Telefon numarası fln istiyor ayrıca KSSN creator da ebeveyn KSSN si fln vermemişti yapamadım lanet olsun

Avrupadan oynayanlar var.Blocklu olduğunu sanmıyorum, sabah kesin bilgi veririm.

Sıkıntıdan Nexon'a da üye oldum fakat üyeliğin sonunda tam üyelik için Ehliyet, pasaport vb. bilgiler gerekli aksi takdirde 14 gün sonra üyeliğiniz iptal olacak tarzında birşeyler diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Avrupadan oynayanlar var.Blocklu olduğunu sanmıyorum, sabah kesin bilgi veririm.

Sıkıntıdan Nexon'a da üye oldum fakat üyeliğin sonunda tam üyelik için Ehliyet, pasaport vb. bilgiler gerekli aksi takdirde 14 gün sonra üyeliğiniz iptal olacak tarzında birşeyler diyor.

Hangi bölümde diyor onu? Bana çıkmadı galiba daha

• @BelieveMe öyle yaptımda parent KSSN konusunda anlaşamadık Nexon la Çok teşekkürler yinede yardımların için.

@Juvixted Teşekkürler bende CN de üyeliği halletmeye çalışayım.
  • quote:

@BelieveMe öyle yaptımda parent KSSN konusunda anlaşamadık Nexon la Çok teşekkürler yinede yardımların için.

@Juvixted Teşekkürler bende CN de üyeliği halletmeye çalışayım.

Öyle valla. Benim ilk yazdığımı kabul etmedi sanırım isimden dolayı. Bayağı bir randomladım generatörde, oldu.
  • quote:

quote:

quote:

Üyelikden sonra gelen mailde bi link vardı ona tıkladıkdan sonra geldi öyle bi yazı.Büyük ihtimalle benim üyelik tamamlanmadı.http://dragonnest.nexon.com'a login oldukdan sonra maile gelen linkdeki sayfaya yönlendiriyor.Yanlış bişeyler yaptım sanırım üye olurken.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üyelikden sonra gelen mailde bi link vardı ona tıkladıkdan sonra geldi öyle bi yazı.Büyük ihtimalle benim üyelik tamamlanmadı.http://dragonnest.nexon.com'a login oldukdan sonra maile gelen linkdeki sayfaya yönlendiriyor.Yanlış bişeyler yaptım sanırım üye olurken.

Sanırım yanlış yaptın sen. Ben şuan indiriyorum (%56 bu arada) maile hiç bir onay şeyi gelmedi. Bir tek Dragon Nest indirirken istenen veli KSSN nosunu doğrulamayı istedi sistem.
    Gelen mailde sadece oyunlar tanıtılmış o kadar.

• Neyse artık yapacak birşey yok.İyice uykum geldi.Çin sunucusuna göz atarım yarın sabah.
  • Launcher patch yapmıyor, manual patchi denedim ama yinede launcherdan giriş yapmıyor.Direk oyunun exesinden giriş yapmayı denedim bu seferde giriş ekranında ekran bembeyaz olup kalıyor.
  • Bende de Game Start tıklayınca 12'li birşeyler çıkıyor. Sanırım yaşımı çok küçük yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.