Şimdi Ara

Dragon Fable (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
53.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR kapışmak isteyenler sölesin 40 lwlim ID mi veriyim NOT: KENDİNİZE FAZLA GÜVENMEYİN YENEMEZSİNİZ istiyenin adamı kasılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: djsercan13

ARKADAŞLAR kapışmak isteyenler sölesin 40 lwlim ID mi veriyim NOT: KENDİNİZE FAZLA GÜVENMEYİN YENEMEZSİNİZ istiyenin adamı kasılır

kardeş sen biliosundur ozamn 30 lwda yapılan ejderha v.b görevleri nerden yapıcaz ve amulet gereklimi
  • cheat engine ile para full lwl full
  • Kardeş ben bilmem ama sana 600 ile 75 gold arası veren bir görev söyleyebilirim bir de bunların şifresi var sayfa 4 de bulabilirsin djsercan16 olarak
  • pardon djsercan13
  • rogueler dex ve neye verirler mesala 3 stats pointin geldi neye dağıtacan rogueysen?
  • ben level 15im
  • ya oyunda canlı pvp yapılmıo öle olsa teklif falan gelirdi accept refuse falan gelirdi bunu kaç kere sölicem!!!!
  • Diğer web bazlı oyunlar bölümünde olması gerekmiyormuydu?
  • oyunun hacki var amulet haci var lvl ahcki par ahacki her şeyi var konuşmaya gerek kalmadi dimi ^^
    nefret ettim oyundan direk hehehe
  • Arkadaşlar bende:

Mage-lv21
    Rogue-lv17
    Warrior-lv14
    Warrior-lv11(cik)

bide 14 level warriora legendary magma sword 12 die bi silah çıktı 12 levelin silahı benim bildiğim legendary magma sword 5 levelin bi görüşlerinizi aliim
  • Arkadaşlar hackle bi charım 34 lvl bi charım da 29 lvl.29 lvl olmadan önce hiç bir sorun yoktu.Ama29 lvl olduktan sonra bi miktar exp aldım diyelim quest bitince ya da questten çıkınca saving exp diyo sonra da hata veriyo.Tekrar login sayfası açılıyor.29 lvl olmadan önce böyle bir sorun yoktu.Yardımlarınızı bekliyorum
  • beyler dragonfablede açık vardır enginecheat armoney gibi programla edit yapabilirsiniz...

ben 12 dkkda 40 lw yaptim bıraktım :D
  • beyler benim lwl 40 trainerle yaptım süper bi program isteyene atarım msn:thetahanx61@gmail.com
  • beyler benim lwl 40 trainerle yaptım ve en az 2 gün sürüyor eğer 1 gün içinde yapmaya kalkarsanız bir yerden sonra error saving exp diye bi hata geliyor ama 1 gün içinde düzeliyor programı isteyen varsan msn adresim:thetahanx61@gmail.com herzaman hizmete açığım..
  • aranızda ejderhayı yumurtadan çıkarmayı bilen varsa söyleyebilir mi?
  • zor bir oyun
  • Merhaba...
    Bende 40 'ım amulatem var...

Adventure Quest'te de 53 üm
  • quote:

Orjinalden alıntı: eroxonline

ya oyunda canlı pvp yapılmıo öle olsa teklif falan gelirdi accept refuse falan gelirdi bunu kaç kere sölicem!!!!

Aslında öyle bi button var...
    PvP Şehrinde Join Tournament dioruz.Sonra BATTLE ID war ona DÜŞMAN'ın ismini yazıyoruz...
    Böyle olması gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çilingir88

quote:

Orjinalden alıntı: eroxonline

ya oyunda canlı pvp yapılmıo öle olsa teklif falan gelirdi accept refuse falan gelirdi bunu kaç kere sölicem!!!!

Aslında öyle bi button var...
    PvP Şehrinde Join Tournament dioruz.Sonra BATTLE ID war ona DÜŞMAN'ın ismini yazıyoruz...
    Böyle olması gerek.

evt öyle birsey var ama sadece amuletlilere...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.