Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonunda vegeta ciddi olan bir maçı kazasız belasız kazandı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toppo iyice mala bagladi bu bölüm. La hakai

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toppo iyice mala bagladi bu bölüm. La hakai işe yaramıyor işte durmadan hakai hakai bosa saldırıyor :D jirenin gokuya attığı döner tekme çok iyiydi . Bölüm şaşırtti beni açıkçası ben toppo önden no 17 ile freezayi halledip vegetaylada bir şekilde birbirlerini ring dışı ederler goku Jiren sona kalır diye düşünmüştüm. 4 kişiye 1 tek kaldı Jiren reyiz.benim düşüncem süre bittiğinde sahada sadece goku & Jiren kalacak. İki evren beraber kazanacak. Meleklerden bir olay aksiyon çıkarmı diye düşünüyordum ama son 5 bölüm olmayacağı kesin gibi artık . Bu arada vegetanin dileği mümkünmu? Zeno ile grand priest zaten karar vermemismiydi 4 evren harici bütün evrenler silinecekti. Sebebide yaşam ortalamasi düşük olması yani başarısız evrenler.goku vesilesiyle bu silinecek evrenlerden birine turnuvayı kazanmasi karşılığı yaşama sansi verilmisti. Yani bu turnuva olmasa o yaşıyacak tek evrende kalmayacaktı direk silinecekti. Şimdi silinen evrenleri geri getirme dilenirse bu evrenler getirilse bile yine silinmeyecek mi?grand priest ve Zeno kararını vermişti çünkü önceden . Hos bu dediklerimin hiç konusu bile açılmadan bitirilecek seri çok büyük ihtimal ama neyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrenleri geri getirmek yerine, yok olan evrendeki bütün varlıkları belki 7. evren içine getirirler. Jirenle ve diğer savaşçılarla dövüşebilmek için goku böyle bişey kesin yapar bence.
  • Bir kaç olası senaryo var kafamda, bunun dışına çıkacağını sanmıyorum turnuva ve dbs serisinin sonu olarak. Bakalım beni şaşırtacak bir şeyler çıkacak mı.

    Ayrıca Topponun Yıkım Tanrısı modu ve Jiren dışında hiç bir olayı yoktu bence bu turnuvanın.
  • Battle Royal tarzi dövüşleri kaleme dökmek zordur iyi iş çıktığını düşünüyorum. Ama Jiren olmasa turnuva hakikaten boş geçmiş olucakti. Birde bayadır dikkatimi çeken Bütün evrenler silinme tehlikesiyle karşı karşıya ama bölümler insanı germiyor. La nasıl yenicekler Nasi olucak diyemiyosun. Özellikle dragon ball ilk seri king Piccolo bölümleri, Z serisinde freeza li bölümler inanılmaz gergin baskın karamsar bir hava vardı seride bunu hissettiriyordu. Super serisi güzel ama o baskın hava ve ciddiyet yok super biraz daha hafif laylaylom bir seri olmuş. Bizim yas geçti artık ondanda bana böyle geliyor olabilir ama yok ya super bildiğin önceki serilere gore light bir seri oldu. :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dbsnin sana light gelmesinin sebebini söyliyim. KAN yok, bence bu yüzden. Tabi birde turnuvada rakibi öldürmek yasak olduğu için kontrollü bir dövüş oluyo haliyle. Yinede şu haliyle bile turnuva genel olarak gayet iyi.

    Turnuvada tek sorun gereksiz doldurma bölümlerin olması. Dbs kai gibi bir seri çıkarsa ilerde, boş doldurma bölümler atılırsa ortaya çok daha güzel bir saf seri çıkar.

    Bana göre dbs efsane bir seri olması resmen direkten döndü. Bunun 1. sebebi güç dengelerinin iyi oturtulmaması ve legendary feminist lezbiyen saiyanlar. Bunlar yerine şurda bir broly yada ona benzer bir saiyan olsaydı, güç dengeleri oturtulsaydı, hatta goku black'de olsaydı turnuvada efsane olurdu benim için.
  • Dragon ball ileride yeni bir seriyle gelicektir bence. anime bitiyor ama manga bitiyor mu? Bu konuda hakkında bilgi varmı bilmiyorum. Manga devam ederse iyi olur ki manga daha tutarlı gidiyor zaten animeye gore. Manga turnuvadan sonra devam edebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manga devam edecek. Tabi turnuvadan sonra devam eder mi belli olmaz. Ama mangayı çizen toyotora manga animeyi geçecek demişti bir röportajında. En son animenin biteceği ortaya çıkınca konu ile ilgili bir şey demeye iznim yok dedi. Büyük ihtimalle manga geçecekten kastı animeye ara vermekti. Şu anda da bu olacak gibi. Manga aylık olarak çıktığı için turnuvayı bitirmesi bayağı zaman alacak gibi zaten. Animenin dönüşünü ona göre kestirebilirsiniz belki de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 5 Şubat 2018; 22:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No 17 yine reyizligini konusturdu. Adam turnuvanın yıldızı resmen. Yaptığı sürpriz ataklar olsun bizim takımın arkasını kollamasi olsun, Jireni ciddi anlamda ilk kez sinirlendirebilende no 17 oldu birde jirenin hikayesindeki kötü varlık goku blacki hatirlatti bana. Olabilirmi? Black evrenler arası, her zaman dilimine gidebiliyordu jirenin çocukluk zamanına gitmiş olma ihtimalide var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk akla Goku Black geliyor sonuçta Goku Black zamanda yolculuk yapıyodu ama bence Goku Black deil, ben onun g.o.d. olduğunu düşünüyorum hatta Belmod bile olabilir çünkü aurası g.o.d. aurasıyla aynı renkteydi. O silüetin sadece gözleri Goku Blacke benziyodu ama aura o deil. Animedeki Belmod normal gözüküyo ama mangadaki Belmod'da bi yamukluk var içten pazarlıklı birine benziyo. Zaten karakterlere baktığında 11. evren Batman-joker-harley 3lüsünden esinlenilmiş. Eğer bu doğruyla Belmod'da bir pislik var demektir.

    Bir diğer taraftan genelde bilinmeyen kötü düşmanlarıda böyle çiziyolar. Aşağıdaki resimdende anlaşılcağı üzere.

    Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)





  • No 17'nin enerjisi sınırsız olduğu için anladık da ama bu kadar gücü nereden bulmuş öyle? Jiren'e o kadar dayanabilmesi kendisi için güç bakımından farklı bir konumda olduğu gösteriyor. Z serisinde Cell'den bile güçsüzdü. İnsana dönüştürüldükten sonra hayvan adasında sadece hayvanı korumasıyla bile o kadar gücü elde etmesi imkansız bir şey.

    Vegeta her zamanki gibi klasik giriş yaparak yenilecek ve Goku power upla bir şeyler yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akone -- 11 Şubat 2018; 18:29:56 >
  • Çok çocuksu ilerliyor yahu, Jiren bunları silkeler silkeler, canı isteyince tekrar silkeler. Tamam hikayenin bir şekilde ilerlemesi gerekiyor fakat Jiren neden kendini dizginliyor da milleti en azından arenadan atmıyor anlam veremiyorum. Bir karakteri hem bu kadar güçlü yapıp hemde gücünü kullandırmadan mantık dışı orada burada bekletip zaman öldürmek, rakiplerini egale etmemek mantıklı gelmiyor bana.
  • Jiren zaten silkeliyor bizim takımı, no 17 nin sürpriz atağı dışında jirene hiç zarar bile veremediler. Ama su bir gerçekki Jiren istese bacaklarından tuttuğu gibi atar disari o zamanda hikaye biter. Son bölümler tadını çıkaralım dragon ball i ariycaz uzun bir süre. Dragon ball superin taktir ettiğim bir huyuda filler, doldurma bölümler cidden çok azdı. Yani narutoya one piece göre oldukça az filler izledik , Naruto zaten iki bölümden birisi fiillerdi neyse konu o değil super iyi seriydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • friezayı gelen geçen dövüyor, öle böle de değil bildiğin aşağılanır derecede.. Üzüyor beni başına gelenler :/
  • Perfected ultra instinct'in tam halini görmek isteyen varsa buyursun;



    https://mobile.twitter.com/ShonenGameZ/status/964868143498842113



    Xenoverse 2 oyununa eklenmiş. Buna benzer şeyler daha önce de oldu. Oyunlara yapılan eklemelerle animeyi trollediler.

    Bir de böyle bir şey var;

    https://mobile.twitter.com/KenXyro/status/964860044444684288



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 17 Şubat 2018; 18:14:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ultra instinc zaten iyiydi master hali buysa kötü olmuş. ne gerek var yani beyaz saça?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korktuğum başıma geldi. Anime kanserli ssj white fanlarına boyun eğdi. Uyduruk fan yapımı forma soktular son gokuyu.
  • Manganın 33. bölümü çıktı, ingilizcesi çıkmadı henüz ama olsun. Bir çok değişiklik var animeye göre. Androidler yardırıyo, Jiren pataküte giriyo bakalım güzel gözüküyo.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.