Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SSJG kucuktur ssjb bu arada hezecanla iylizorum black arci basladigndan beri biz dragonball hayranlari cok sansliyiz cidden ben almanya dogup buyumeliyim 2 yil once geri donduk turkiyeye almanyada 14 ILE 40 YAS ARASINDAKI HERKES CIDDEN HERKES erkek kiz farketmez dragon ball,one Piece,yu gi oh ,one Piece,detective conunu biliyor ve seviyor tsubasa da dahil cok sukur bende o jenerasunundanim u6 vs u7 den sonra cizim ve animasyonlar duzeldi benim adima cok mutluyum suanki animasyonlarla bakallim jiren ne zaman gelicek
  • Sıfırdan başlanır mı? Renkleri çok cırtlak geldi bide eski,deyer mi xD?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıf Buu derken Uub geldi aklıma. Turnuvaya katılsa iyi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ


    quote:

    Orijinalden alıntı: Beyond-Birthday

    Zayıf Buu derken Uub geldi aklıma. Turnuvaya katılsa iyi olurdu.

    Uub şu anda 4-5 yaşında falandır ama

    DB Super'deki zamanın farklı olduğunu unutmuştum. Hatırlattığın için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Güzel tanıtım videosu bi kenarda dursun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç bir fikrim yok Dragon Ball izlemediğim tek uzun seri zaten biliyosun

    Paylaşan kanalın kalitesine güvenerek attım,yalan oldu anlaşılan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

    Kontrol edip söylerim ama Goku nun herhangi bir amaç için dünyaya gönderildiğini hatırlamıyorum Seriyi izlemediğinizi bildiğimden de spoiler vermeyeyim dedim Gerçi ilk mesajda yazıyor

    2.40 tan başlayan kısım ise yanlış, onu söyleyebilirim.

    SSJ gibi formlar gücü elbette arttırıyor, hatta inanılmaz noktalara çekiyor ama videoda söylenen x50 gücü arttırma olayı tam olarak doğru değil.
    Bahsedilen x50 olayı "Ki" seviyesinin arttırılması. (naruto daki çakra mevzusu = ki)
    Ki ise güç demek değil, doğru orantılı bir artış yok. Yani 10 ton kaldırdığını varsayalım, Super Saiyajin olup x50 ki olduğunda 500 ton kaldırmıyor gibi.

    Ardından Z serisinde (ya da geneli desek bile) 4 farklı form gözüktü diyor. Z serisinde 3, GT serisinde 1 form gözüküyor. Super serisinde ise şu anda 2.
    GT serisi alternatif bir zaman çizelgesine sahip olduğundan resmi ana zaman çizelgesine dahil değil. Hikayesini falanda Akira yazmıyor zaten.
    Eğer ana zaman çizelgesinde olan formları dikkate alırsak, resmi olarak, 5 dönüşüm var.

    Kanalı biliyorum ben de bu arada



    Goku Dünya daki yaşam varlığı sona erdirmek için gönderildi. Saiyanlar Low level class bebekleri kolay ele gecirilebilecek gezegenler yolluyorlardi. Videodaki bilgi kismen doğru great ape olunca gezegeni de yok edebiliyorlar :) Goku başini carpinca işler değişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 4 Nisan 2017; 21:19:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >






  • @SonictheHedgehog-MZ
  • Gohan gene dinozor kuyruğu etini es geçmemiş Gohan'ın ultimate haline dönmesi gerçekten iyi oldu. Daha fazla power up alır umarım.
  • Haftaya şenlik var. Goku vs Gohan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

    Gelecek bölümler;

    Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

    İngilizcem o kadar iyi değil ama buradan anladığım kadarıyla Buu'nun 10 kişilik gruptan ayrılacağını mı söylüyor?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

    Buu uyumuş, ve 2 ay boyunca da kesinlikle uyanmayacakmış, Goku da turnuvaya katılacak 10. Savaşçı için Freeza yı öneriyormuş. Fortuneteller Baba ya 24 saatliğine onu canlandırabilir mi diye soracakmış.

    Yanlış anlamadıysam böyle
    Yani kısaca dediğiniz gibi Belki bir şaşırtmacadır

    Vay be Freeza'dan hiç beklemiyordum. Turnuvaya katılacak diyelim Freeza'nın bundan çıkarının ne olacağı meçhul. Belki Goku'nun kellesini ister




  • Freeza en sevdiğim DBZ villain'ı, bizimkilerle birlikte dövüştüğünü görmeyi çok isterim. Ayrıca turnuvada Goku ile Vegeta fusion yaparsa Gogetayı bile görebiliriz eğer öyle olursa gogeta artık canon olur
  • Saçma sapan işler yapıyorlar yine, madem Frieza yı geri getirmek istiyorsunuz Buu yu neden çıkartıyorsunuz. Muten Roshi yi falan çıkartın. O kadar antrenman yaptırdılar Buu ya, şimdi kenara atıyorlar. U6 turnuvasında da saçma bir bahane ile diskalifiye etmişlerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gohan sadece 1 günlük antrenmanla Goku'nun bi tık altı seviyesine ulaştı wtf?

  • Bana da o kadar çok şey mantıksız geliyor ki. Daha Piccolo Frost ile bile aynı seviyede değilken takımın elemanlarının güç düzeyi cidden komik gözüküyor. Canlandırılabilecek bir sürü Villain karakter var, mesela ben Freeza dışında Cell de görmek isterdim.
  • Ne kadar izlemesemde destekte bulunalım başlığa


  • Yahu Tenshinhan ve Muten Roshi bile varken takımda Krillin ve No.18'in çıkmak istemesi çok abes. Turnuvayı kaybederlerse ztn ölecekler, ama turnuvada takımdan birileri ölüp bir kişi bile sona kalsa kazanacaklar ve ödül ile herkes hayata döndürülebilir. Boşa uzatıyorlar..
  • Selam arkadaşlar. Dragon Ball Superi bayadır izlemiyordum 60. bölümde kalmıştım. 30 bölüm biriktirdim :D Şuan 75. bölümdeyim ve filler bölümler var şuan, ne zaman bitecek acaba filler bölümler?
    Zamasu arcında baya kafam karışmıştı :D Geçmiş gelecek 2 zamasu falan derken. Bu arada yeni bölümler nasıl gidiyor? Heyecanlı mı? 1-2 güne güncele gelirim tekrardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

    Selam arkadaşlar. Dragon Ball Superi bayadır izlemiyordum 60. bölümde kalmıştım. 30 bölüm biriktirdim :D Şuan 75. bölümdeyim ve filler bölümler var şuan, ne zaman bitecek acaba filler bölümler?
    Zamasu arcında baya kafam karışmıştı :D Geçmiş gelecek 2 zamasu falan derken. Bu arada yeni bölümler nasıl gidiyor? Heyecanlı mı? 1-2 güne güncele gelirim tekrardan.


    77. Bölümden itibaren yeni arc başlıyor. Şu anki filler dediğiniz bölümler ise bu arc ile bağlantılı. Herhangi bir mangayı takip etmediğinden de filler demek doğru olur mu bilemedim

    Yeni arc gayet güzel gidiyor kanımca şu anda

    Eyvallah hocam Yeni arcın konusunu bilmiyorum ama İnşallah Zenonun düzenliyeceği turnuvadır konusu İlk bahsi geçtiğinden beri heyecanla gelmesini bekliyorum inşallah yeni arc turnuvadır. Birazdan başlarım şimdi bende yeni arca yetiştim artık.




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.