Bence ortamı tartışma yerine çevirmeyelim kartopu gibi büyüyor. güzel hoş muhabbet edelim şurada biz bize oyunu kendi dilinde oynamak isteyen bir grup oyun severiz. Arkadaş bilmiyor olabilir durumunu izah etmiş sormuş gerekli açıklamayı da almış. hakaret etmeyelim, Ücretli ekibinde yeri geliyor bulamayınca yamalarını kullanıyorum onlarında client uygulamasında da uyarı almıştım sistem rardan çıkarınca sildi defender üzerinden ama güvendiğim için sıkıntı görmedim. kibarca konuşsak sorun çözülecek çeviriyi yapan ekip nadir kalan bir kaç kişilerden biri onları küstürmek istemez kimse, önceden buralarda çeviri yapanlara çok yüklenildi, sonuçta kendi imza ve reklamları olması lazım setup işi başta neden var diyebiliyoruz .exe tıklamak herkesin kişisel alanı olduğu için riskli olabilir diye üzerine birde uyarı görünce ürperebilir bilmeyen tanımayan için normal. arkadaşa güvenilir endişeye gerek yok bildiğimiz kişiler demek yeterli. yamayı yapanlarda haklı kendine göre. en doğal hakkı, dedikleri gibi zorla değil. kısaca oyun çıkar çıkmaz bu şekilde oynamak çok güzel bir şey, oyun çeviri ekibi zamanından kalanlar bilir bazı yamaların çıkmasını güzel olurdu ama uzunca beklerdik şimdi nerdeyse bir gün bekledik yapay zeka ve biraz müdahale ile gayet güzel oluyor. tekrar ellerine sağlık ekibin. bir kaç grup kaldı onlarada teşekkür ederiz sayıları artar umarım. |