Şimdi Ara

Dragon Age Origins - Bitirenler bakabilir mi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle belirtmeliyim ki oyun cidden zor ve aşırı taktik gerektiriyor bana göre. Bazı kısımlarda o kadar zorlandım ki biraz hileye başvurmak zorunda kaldım. Fakat kafama takılan bir kaç şey var.

Morrigan ile bir anlaşma yaptık. İblis ölünce gri muhafızlardan kimse ölmeyecek ama benden bir bebeği oldu alıp kayboldu gitti. Bu kısım ile ilgili bilgisi olan var mı?

Son olarak ise DLC’lere başlayacağım. İlk hangisini oynamalıyım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Oyun o kadar zor değil. Büyücü olmazsanız hikaye gereği öldüğünüz kısım hariç nerdeyse hiç ölmeden bitirdim. Ölmeden kastım oluşturduğum karakterin yatmaması.

Spoilerdaki soruna gelince onun tam bir cevabı yok. DLClere gelince önce Awakening oyna gerisinin sıralamada bir önemi yok.
  • Katılıyorum oyun aslında o kadar zor değil belki türe falan yabancıysan ondan zorlanmış olabilirsin.

Soruna gelecek olursam witch hunt diye dlc var tam senin sorunla ilgili, daha açık cevap verecek olursam ki oyunda söylüyor muydu emin değilim o yüzden spoiler olabilir ona göre oku

son boss eski tanrıydı galiba onun ruhu çocuğun içerisinde artık bu yüzden ölmedin. son oyunda bununla ilgili kısımlarda var

dlc sıralamasından emin değilim ama bazıları oyun bitmeden oynanıyordu golem dlcsi gibi girmediysen kaçırdın birkaç tanesi de bittikten sonraydı. Awakening, witch hunt gibi
  • @Kotarou Katsura
    @Adol125

Hocam ben RPG aşığı bir insanım. Skyrim serisi, Witcher serisi, Fallout serisini detaylı bir şekilde oynayıp bitirdim zamanında. Bu oyunda nedense karakterin güç dağılımını ya düzgün ayarlayamadım ya da bilmiyorum oyun uzun ve bazı bölümleri aşırı zorlayıcı taktiğe yönlendiriyor zaten yanındaki elemanlar bir süre sonra ölüyor.

Hikaye olarak evet oyun çok başarılı skyrim ve witcher'in arası gibi bir şey çok fazla benzerlikleri var. Bazı sahnelerde game of thrones bile aklıma gelmedi değil.

Ama Türkçe içerik eksikliği olarak yan görevlere çok saramadığımdan bir skyrim zevki alamadım.
  • Hocam rpg açısından demememiştim oyun izometrik parti yönetimi seveni ve tercih edeni görece daha az ama zorlanmanıza rağmen bırakmayıp oynamanıza sevindim.

Büyük ihtimalle zorlanma sebebiniz buildiniz pek iyi değil veya partiniz, işin kilit kısmı bu zaten. Çok uzun zaman oldu ama yanlışım yoksa mesela rogue sınıfı leşti oyunda.

Türkçe yaması eksikti haklısınız oynadığım zamanlar ben de biraz zorlanmıştım.
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 1 Haziran 2020; 20:17:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.