Şimdi Ara

Dragon Age Origins :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu oynamaya başlama vaktim 2010.Fakat oyunu hala bitirebilmiş değilim nasıl yapacağım bir akıl verebilirmisiniz nerde hata yapıyorum.Birde Bana karakter önerisinde bulunabilirmisiniz...Lütfen bitirmek istiyorum artık

• bu nasıl bir soru ya
    dostum verilen ana görevler doğrultusunda yavaştan da yan görevleri yaparak görevleri bitireceksin. en sonunda bütün insanları toplayıp kral yapıcaksın yandaşlarından birini, sonra da denerimi dark spawn'dan kurtaracaksın.
  • 2010 dan bugune kadar bitirebilmiş değilsen ya oyunu anlamamışsındır yada haftalik yarim saat oynuyorsun demektir.Sitede zaten birçok taktikler yardimlar var.Yani nerede takılıyorsun veya sen hangi class'la oynuyorsun?Yani bu oyun bunu yap ordan atla biter gibi bir oyun değil.Oyuna kararların etki ediyor zaten.Enteresan...Takıldıgın yeri forum başlıklarında da sorabilirsin.
  • Türkçe yamayı kur hikayeyi anlayarak baştan oyna
  • Ben o denerimde takılıyorum :D ... Şu Loghain vede howe yi öldüremedim bide kurultayı toplayamıyorum nasıl yapıcam bir söyleseniz olmuyor o iş

Hırsız Savaşçıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBrutaLVokaLs -- 18 Şubat 2011; 22:19:29 >
  • Tatlı dille ikna etmeye çalış.Tatlı dil yılanı deliginden çıkarır
  • Haritadaki tüm güçleri(cüceler,büyücüler..) tek bir çatı altında toplayıp kötülüge karşı savaşıcaksın ama oyunun hikayesinde çok güzel olaylar var..Mesala cücelerin kralını sen seçiyorsun mesalal..Ne entrikalar var bilsen İşin komik yanı morrigan ve alistair'in atışmaları gibi bir süre olay var ben şu an aralıksız 1 haftadır oynuyorum çok kanlı bir oyun tam dexterlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D Allastairle Leliananın Kavgası Süper Oluyor :D ... Morriganı kovuyom ben :D Hep büyücü oldugum içün :D Ben şu kurultay işini çözemedim O Spaykların görevlerini palelerin görevlerini yapıyom ama olmuyor :( nasıl yapcem :D

Birde arkadaşlar öyle gözüne ışık tutulmuş kobra yılanı gibi cevaplar vermeyin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.