Şimdi Ara

Drag Racing [Free indirin] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
9.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sananebesanane

Level 4'ü bir türlü geçemiyorum.

Boss race'de kaldım.

Evo X ne yapsam geçilmiyor.

M3'ü full paket yaptım yine de geçemedim.

Evo aldım o da geçemiyor.

Değil full tüm upgradeleri 4de olan m3le rahat geçmiştim sizle alakalı birşey sanırım hocam.
    Tune ayarında ilk iki vitesi çabuk alan şekilde ayarlamıştım 3e geçer geçmez nosa basıp deviri dengeliyordum bu şekilde rahat geçtim.

En son lvl full m6m ve koasengimle pistleri ağlatıyordum ama kendini tekrar edince bayamaya başlamıştı uzun süredir oynamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 14 Ağustos 2012; 16:45:23 >

• Çok seviyorum bu oyunu yav :D

Bu arada oyunun hilesinde; sınırsız para vs.:http://www.maxilevel.com/android/87-drag-racing-sinirsiz-para-h-ilesi-100-calisiyor.html
  • career bölümünde level 7 de 1 millik yarışı kazanamıyorum, acaba o kısım için hangi aracı kullanmam gerektiğini söyliyebilecek kimse var mı !..
  • Sarıyor.
  • Ben mi bulamadım acaba Türk Store'da bu oyunu?

Link alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizlere kolaylık olması amacıyla kendi tecrübe ve bilgilerimi paylaşmak istiyorum. Bunları öğrenene kadar, boşu boşuna harcadığım RP nin ve naktin haddi hesabı yok. En azından sizleri bundan kurtarmış olurum. Umarım bir faydası olur. Her level için hangi aracın en hızlısı olduğu belli, biraz araştırıp doğrudan o araçları alın, böylece tek seferde doğru aracı almış olursunuz. Bu sayede gereksiz yere deneme yanılmalarla boşu boşuna RP ve para harcamazsınız. Mesela Level 6 için 1/4 te en iyi araç Callaway c16 dır, yada Level 7 için 1/4 de Ford Rs200 dür. Bunların dışındaki hiç bir araca harcama yapmayın boşuna. Ayrıca aldığınız aracın modifiyelerini ve dişli ayarlarını doğru yapmalısınız. Stok gelen ayarlarla başarı kazanamazsınız.

Her aracın farklı kalkış tekniği var. RP ve para kazanmak için bol bol Multiplayer oynayın. Kısa sürede ücretsiz ve bol bol kazanacaksınız. Şu anda sadece level 10 da yarışıyorum ve 112 bin RP, 17 milyon nakitim birikti. Kendi seviyemde yarıştığım araç için bir kaç ipucu vereyim. Tüm bu anlattığım bilgiler Android versiyonu için geçerli, dikkat edin. İOS için olanlarını da adresini verdiğim siteden bulabilirsiniz.

Level 10 da en hızlı araç Hannesey Venom GT
    Tüm modifikasyonlar ful olacak. Turbo, NOS, Lastik vs..
    1/4 drag yarışı için benim kullandığım Tune ayarları aşağıdaki gibi
    NOS: 2.000 %150
    FD: 3500
    1. Vites : 1020
    2. Vites: 0.750

1/4 yarışında ilk iki vites dışında diğer vitesler gerekmiyor.
    Yukarıdaki ayarlardan sonra ışıkları takip edin 3. sarı yandığı anda elinizi gazdan çekin, 1. vitesle giderken devir 7000'e geldiğinde NOS' layın, 7750 devirde 2. vitese geçin herşeyi doğru yapabilirseniz 7.526 saniyelik bir zamanı yakalayabilirsiniz (bu arada dünya rekoru 7.524'tür bilginiz olsun). Bu derece, gireceğiniz Prolig yarşlarının neredeyse tamamını kazanmanıza yetecektir. Ama bu dereceyi yakalamak için bolca paratik yapmanız lazım. Level 10 da kazandığınız her yarış için 27 bin dolar para, 67 RP puanı kazanıyorsunuz. Ayrıca sadece RP kazanabildiğiniz yarışlarda var, orada level 10 da 90 rp kazanabiliyorsunuz, kaybederseniz 90 RP'niz gider dikkatli olun. RP yarışlarında, Level 10 da 7.530-7.550 zamanlı dereceler size yeterli olacaktır.
    Bu anlatılan ayarlar ve kalkış teknikleri, daha öncede yazdığım gibi her level ve araç için farklılık gösteriyor. Aşağıda linkini vereceğim site, sadece bu oyun için kurulmuş ve orada bir çok ipucu bulabilirisiniz. Kolay gelsin.

http://www.dragracingforum.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer7434 -- 28 Aralık 2012; 11:40:13 >

• Hocam Tune ayarı ile ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Murcielago lvl 8 1/4 için en iyi araç. Burada bet and win ile 48.000 rp biriktirip Tuatara alın bence. Venom 10. levelde 7.526 iken Tuatara 7.462 yapıyor.

Bet and win de sıkılırsanız pro ligde kafaya oynayın..rp ler zaten yandan geliyor..
  • Oyun hakkında 2011 yılında yazdığım inceleme yazısı

http://www.appmedya.com/drag-racing.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.