Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Orijinalden alıntı: Lord_52

Her türlü

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar)

Az sakin ol otur bi soluklan

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar)

Dostum daha geçmiş sayılmazsın değil mi?

Seni de görmek isterim hocam pistlerde

Ne dersin castraelectro??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim okadar zamanim olmuyor Utku kardesim ama denenebilir haa unutmadan bende calistim biraz ayiptir soylemesi

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar)

•  Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord_52 -- 28 Mart 2014; 8:37:10 >

• Yeterli sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord_52

Benim okadar zamanim olmuyor Utku kardesim ama denenebilir haa unutmadan bende calistim biraz ayiptir soylemesi

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar)

Ahahaha bu da guzeldi.masallah her levelde kapisiyorsunuz.nasil denk geliyorsunuz valahi bravo...bu arada ibrahim Bey vakit problem degil.sureyi uzatiriz.5 gun deriz musait oldukca bakariz.bende yogun oluyorum.ama sure uzun olunca vakit bulabiliriz.bir yaris acalim oyleyse.ama bana katilacaklar pm den tel nosunu gonderirse daha hizli karar veririz whatsapp uzerinden...hangi araba ceyrek milmi yarim milmi diye.bi deneme yapalim benceama ilk etapta dusuk level araba olsun.para ve rp miz fazla bitmesin simdi kalkipta agera falan demeyin dostlar...

• 1/4 kapışalım utku abi benim hep 1/4 var ye ayrıca lord 1/2 ye değil 1/4 yarışlarına gel

• quote:

Orijinalden alıntı: king2626

1/4 kapışalım utku abi benim hep 1/4 var ye ayrıca lord 1/2 ye değil 1/4 yarışlarına gel

Sen 1/4 iyisindir ben 1/2 iyiyimdir kizicaksan aglicaksan oynamayalim

• Yok kardeşim kızmıyorum oyun sonuçta da ben 1/2 tune yapmadım o yüzden dedim sonra görüşürüz merak etme
  • quote:

Yok kardeşim kızmıyorum oyun sonuçta da ben 1/2 tune yapmadım o yüzden dedim sonra görüşürüz merak etme

..

• quote:

quote:

Yok kardeşim kızmıyorum oyun sonuçta da ben 1/2 tune yapmadım o yüzden dedim sonra görüşürüz merak etme

..

..

• Selamun Aleyküm Arkadaşlar Oyundaki İsmim TR_AeuRo.

Lwl 5 i Geçemiyorum Arabam İse Lwl 4 den Gelen Full Charger SRT 8 Var Tunelerini Yollayabilir misiniz Yada Daha İyi Bir Araba Önerip Tunelerini Yollar mısınız?

Şimdiden Teşekkür Ediyorum İyi Oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_Aeuro -- 29 Mart 2014; 16:19:52 >
  • selam arkadaşlar, konuyu bir süredir takip ediyorum. Güzel kapışmalar oluyor. Sayenizde gaza gelip tekrardan başladım oyuna. Işten fırsat buldukça birkaç el atıyorum. Rica etsem bana Novitec Rosso 599 GTB nin tune lerini verebilirmisiniz? Bu aracı para ve rp kasmak için düşünüyorum. Farklı tavsiyelere de açığım.
    Teşekkürler.

Nejat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

selam arkadaşlar, konuyu bir süredir takip ediyorum. Güzel kapışmalar oluyor. Sayenizde gaza gelip tekrardan başladım oyuna. Işten fırsat buldukça birkaç el atıyorum. Rica etsem bana Novitec Rosso 599 GTB nin tune lerini verebilirmisiniz? Bu aracı para ve rp kasmak için düşünüyorum. Farklı tavsiyelere de açığım.
    Teşekkürler.

Nejat.

Dostum ayarlari pm den bulabilirsin.tune ayarlarini kensin de yapabiliyormusun..

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_Aeuro

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Oyundaki İsmim TR_AeuRo.

Lwl 5 i Geçemiyorum Arabam İse Lwl 4 den Gelen Full Charger SRT 8 Var Tunelerini Yollayabilir misiniz Yada Daha İyi Bir Araba Önerip Tunelerini Yollar mısınız?

Ayarlariniz pm den gonderildi.genis aciklama ile birlikte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

selam arkadaşlar, konuyu bir süredir takip ediyorum. Güzel kapışmalar oluyor. Sayenizde gaza gelip tekrardan başladım oyuna. Işten fırsat buldukça birkaç el atıyorum. Rica etsem bana Novitec Rosso 599 GTB nin tune lerini verebilirmisiniz? Bu aracı para ve rp kasmak için düşünüyorum. Farklı tavsiyelere de açığım.
    Teşekkürler.

Nejat.

Dostum ayarlari pm den bulabilirsin.tune ayarlarini kensin de yapabiliyormusun..

Kendimce bişiler tutturdum ama sizinkileride denicem. Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TR_Aeuro

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Oyundaki İsmim TR_AeuRo.

Ayarlariniz pm den gonderildi.genis aciklama ile birlikte

• Arkadaşlar merhaba. Agera R için level 7,8,9 tune lazım. (1/4 1/2 vb. hepsi mümkünse)

İyi Oyunlar Dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanki26

Arkadaşlar merhaba. Agera R için level 7,8,9 tune lazım. (1/4 1/2 vb. hepsi mümkünse)

İyi Oyunlar Dilerim.

Dostum pm den kontrol edebilirsin
  • wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bakıyorum hemen.
  • Arkadaşlar lvl 7 Agera R için hangi upgradeler yapılmalı? Ve 1/2 tune ayarı verebilirseniz çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.