Bildirim
Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (37. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
Yeterli sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
1/4 kapışalım utku abi benim hep 1/4 var ye ayrıca lord 1/2 ye değil 1/4 yarışlarına gel
quote:
Orijinalden alıntı: king2626
1/4 kapışalım utku abi benim hep 1/4 var ye ayrıca lord 1/2 ye değil 1/4 yarışlarına gel
Sen 1/4 iyisindir ben 1/2 iyiyimdir kizicaksan aglicaksan oynamayalim
Yok kardeşim kızmıyorum oyun sonuçta da ben 1/2 tune yapmadım o yüzden dedim sonra görüşürüz merak etme -
-
-
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Oyundaki İsmim TR_AeuRo.
Lwl 5 i Geçemiyorum Arabam İse Lwl 4 den Gelen Full Charger SRT 8 Var Tunelerini Yollayabilir misiniz Yada Daha İyi Bir Araba Önerip Tunelerini Yollar mısınız?
Şimdiden Teşekkür Ediyorum İyi Oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_Aeuro -- 29 Mart 2014; 16:19:52 >
selam arkadaşlar, konuyu bir süredir takip ediyorum. Güzel kapışmalar oluyor. Sayenizde gaza gelip tekrardan başladım oyuna. Işten fırsat buldukça birkaç el atıyorum. Rica etsem bana Novitec Rosso 599 GTB nin tune lerini verebilirmisiniz? Bu aracı para ve rp kasmak için düşünüyorum. Farklı tavsiyelere de açığım.
Teşekkürler.
Nejat.
quote:
Orijinalden alıntı: Dousk
selam arkadaşlar, konuyu bir süredir takip ediyorum. Güzel kapışmalar oluyor. Sayenizde gaza gelip tekrardan başladım oyuna. Işten fırsat buldukça birkaç el atıyorum. Rica etsem bana Novitec Rosso 599 GTB nin tune lerini verebilirmisiniz? Bu aracı para ve rp kasmak için düşünüyorum. Farklı tavsiyelere de açığım.
Teşekkürler.
Nejat.
Dostum ayarlari pm den bulabilirsin.tune ayarlarini kensin de yapabiliyormusun..
quote:
Orijinalden alıntı: TR_Aeuro
Lwl 5 i Geçemiyorum Arabam İse Lwl 4 den Gelen Full Charger SRT 8 Var Tunelerini Yollayabilir misiniz Yada Daha İyi Bir Araba Önerip Tunelerini Yollar mısınız?
Ayarlariniz pm den gonderildi.genis aciklama ile birlikte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: wodoo2
quote:
Orijinalden alıntı: Dousk
Teşekkürler.
Nejat.
Dostum ayarlari pm den bulabilirsin.tune ayarlarini kensin de yapabiliyormusun..
Kendimce bişiler tutturdum ama sizinkileride denicem. Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: wodoo2
quote:
Orijinalden alıntı: TR_Aeuro
Ayarlariniz pm den gonderildi.genis aciklama ile birlikte
-
Arkadaşlar merhaba. Agera R için level 7,8,9 tune lazım. (1/4 1/2 vb. hepsi mümkünse)
İyi Oyunlar Dilerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: serkanki26
Arkadaşlar merhaba. Agera R için level 7,8,9 tune lazım. (1/4 1/2 vb. hepsi mümkünse)
İyi Oyunlar Dilerim.
Dostum pm den kontrol edebilirsin -
teşekkür ederim bakıyorum hemen. -
Arkadaşlar lvl 7 Agera R için hangi upgradeler yapılmalı? Ve 1/2 tune ayarı verebilirseniz çok sevinirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X