Şimdi Ara

Draft Pick müzik değiştirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskisini yapmak istiyorum ne yapmam lazım :'(

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

eskisini yapmak istiyorum ne yapmam lazım :'(

Zaman makinesi bulup geçmişe gitmen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçim ekranında kullanmak istediğiniz müziği mp3 olarak indirin.

League Of Legends kısayoluna sağ tıklayıp dosya konumunu aç diyin.

Dosya konumunu açtıktan sonra sırasıyla RADS>projects>lol_air_client>releases>0.0.1.127(Bu dosya oynadığınız yamaya göre değişiyor sanırım.Bu 5.2 yaması için,siz oradaki en büyük sayıyı seçin.)>deploy>assets>sounds>ambient klasörüne gidin.

ChmpSlct_BlindPick**** kapalı seçim müziği.Eğer kapalı seçim müziğini değiştirmek istiyorsanız, indirdiğiniz müziğin adını ''ChmpSlct_BlindPick'' olarak değiştirip dosyanın içine atın.Daha sonra taşı ve değiştir diyin.

ChmpSlct_DraftMode**** ise sıralı seçim müziği.(Dereceli de dahil oluyor yani.)Sıralı seçim müziğini değiştirmek istiyorsanız yukarıdaki işlem gibi indirdiğinizin adını ''ChmpSlct_DraftMode'' olarak değiştirip dosya içine atın.

Alıntıdır.

Not: Anlamadığım bir şekilde ** işaretleri çıkıyor. Nasıl yapılacağını özelden attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 31 Ekim 2015; 18:44:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Seçim ekranında kullanmak istediğiniz müziği mp3 olarak indirin.

League Of Legends kısayoluna sağ tıklayıp dosya konumunu aç diyin.

Dosya konumunu açtıktan sonra sırasıyla RADS>projects>lol_air_client>releases>0.0.1.127(Bu dosya oynadığınız yamaya göre değişiyor sanırım.Bu 5.2 yaması için,siz oradaki en büyük sayıyı seçin.)>deploy>assets>sounds>ambient klasörüne gidin.

ChmpSlct_BlindPick**** kapalı seçim müziği.Eğer kapalı seçim müziğini değiştirmek istiyorsanız, indirdiğiniz müziğin adını ''ChmpSlct_BlindPick'' olarak değiştirip dosyanın içine atın.Daha sonra taşı ve değiştir diyin.

ChmpSlct_DraftMode**** ise sıralı seçim müziği.(Dereceli de dahil oluyor yani.)Sıralı seçim müziğini değiştirmek istiyorsanız yukarıdaki işlem gibi indirdiğinizin adını ''ChmpSlct_DraftMode'' olarak değiştirip dosya içine atın.

Alıntıdır.

Not: Anlamadığım bir şekilde ** işaretleri çıkıyor. Nasıl yapılacağını özelden attım.

bu fotoğraftan daha iyi açıklayamam

Draft Pick müzik değiştirme?

• Wooxy programını inceleyin mapskinsde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun İçi Konuşma ve All Chat?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.