Şimdi Ara

Draenei heal raciali lvl 70 te ne kadar Etkili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayrıca draenei warrior açtım ama bir yandanda paladin açmak istiyorum warriorla 70 olunca bu racial ne kadar işime yarar ona göre 2 sinden birini tercih edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 1 Temmuz 2007; 23:00:01 >

• ben de cok merak ediyorum. bir de heal bonus etkili oluyor mu bu skilde? drenai healerlar imba olur o zaman
  • Heals the target 50 + 15/Level over 15 sec - 40 yd range - 1.5 sec cast - 3 min cooldown

50+ 15x şeklinde artıyormuş 15 sn de 1100 hp veriyor yani

1100 hp çokda etkilemez herhalde ben en iyisi paladin açayım

kendi sorumu kendim cevapladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 1 Temmuz 2007; 21:12:36 >
  • 1100 az buz degıl...

commandıng shout bıle 1350 verıyo... artı lıfegıvıng gem trınketı bıle 1500 verıyo.. bence 1100 hp cok guzel bı rakam kı sole anlatım warrıor talentındakı

second wind skıllı ınanılmaz bı ozellık...

sıze abartı gelcek ama sole anlatım second wındı ( second wındle bu draneı racıalı yanına koyunca anlıcaksınız...)

arenadayız karsıda tauren warrıor var axe spec elınde lunar bendede deep thunder var mace spec ( malum hem sılahdan gelen chance on hıt stun hemde talenttan gelen stunn)...

macı aldık skora bakıyoruz gordugume ınanamadım gm tıcket actım utanmadım adama gıdıp level 1 char ıle sordum... skora baktıgımda yaptıgım dps 45k gozukuyodu ( uzun suren bı mucadele oldu).. benım paladın arkım 40k heal atmıs sora tauren warrıorun skorlara baktım..

32k dmg yapmıs 16k healıng done yapmıs!!!! bakın warrıor kendı kendıne 16k healıng done yapmıs...ben tabı o sınırle kı second wınd"ı sureklı oven bırıyımdır cakamadım olayı sora level 1 char acıp adamla guzelce konustum ıste guzel mactı falan dedım suan kestıremıyorum deck trınket falanmı var ustunde nasıl oldu dedım o heal skorda bu yazıyodu...

adama aynen sole dedı benı sureklı stuna soktugun ıcın encounter boyunca o skor cok normal bende 12k hp var ve yuzde 10u kadar heal alıyoruz bılırsınkı dedı.. ben dumur.. dedım haklısın ama bukadarıda abartı dımı dedım gulduk bow yaptık ılerledık...

anlıcagınız burdan cıkarcagınız o racıal skıll 1100 hp heal atıosa o sıra stun falanda yersenız baslı basına kendınıze heal basmak demek... .

bence guzel tavsıye ederım...

ıyı oyunlar kolay gelsın...

• Paladin healing itemları giyersiniz 2500 heal eder o
  • Gift of Naaru dan bahsediyorsanız. Bi race özelliği hiç bi zaman Çok harika bişi olmaz ( güzeller var elbet)
    ama sonuçta heal dan bahsediyoruz hiç yoktan can yapar benim bildiim az yapıyo ama hiç yoktan iyidir özelllikle warrior için.
  • healingsiz rejuv kadar heal basabiliyor bildigim kadarıyla ... yani 1024 damage heal over 12 sec. gibi bişi olmalı ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 217 hp3 az değil + healingsiz.. bunu bir healing classının kullandığını düşünün.. 1500-2000 arası healing gear olsa rahat 600 ü geçer
  • evet bir de sıfır manaya. dreanei shamanların hot ı da bu olur o zaman. 3 dk cd hemde. gayet guzel.
  • bu oyunda ırk skillerinin onemi buyuk taurende warstompun 0.5 cast olması ve 2 dk cd ile rogueleri stealttan cıkarabiliorum bloodfuryyi zaten biliyorsunuz muhtesem +healing ve damage veriyor undeadlerde fear ı kaldırma rogueleri aştırıyor night elflerde stealt önemli adam peti göndermiş kendisi yok ve stealt ile charge mesefesine gelen night elfler blood elfin mana trap ve 3 defa ust uste gelip mana vermesi gercekten cok etkili ırk gercekcekten onemli worriorda o dediğiniz özellik gercekten çok işe yarıyor worrior a stun atmaya gelmiyor 1 sn stun atsanız bile o gene aynı hp yi verdiği için worrior u stunlamamak daha iyi uzun yazmak istemiyorum ırk bu oyunda gercekten onemli pasif skillerden bahsetmedim bile.ki elinde sheild almış bir worrior için en küçük bir healing bile çok önemli druid de bile leader of packin verği %5 hp hayat kurtarıyor çünkü mage gibi değil damage reduse %60 lara yaklaıyor yani o 1k heal 2k heal gibi oluyor parry miss blocklarıda dusunursek 1k heal çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikar -- 2 Temmuz 2007; 22:32:28 >

• quote:

worrior u stunlamamak daha iyi uzun yazmak istemiyorum ırk bu oyunda gercekten onemli pasif skillerden bahsetmedim bile.

Yani...Bana stun attıklarında ben seviniyorum aksine Hp'mi alıyorum birde o stundan aldığım rage ile bir intercept çıkıyorum.Warrior zaten yakaladımı affetmez.Affeden warrior oynamayı bilmiyor demektir zaten...O charada acırım zaten ben.
  • 1.5 cast time var pek kullanışlı olmayabilir seri classlar için. ama şu varki draenei mageler büyük avantajlı bu konuda çünkü damage bonus yanında healingde geliyor ve güzel rakamlarda healleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.