Şimdi Ara

dr martens (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
18.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu indirimi ilk duydugumda almaya gitmiştim ama ayağımdaki spor ayakkabıyı çıkarıp onu denediğimde askerde giydiğim bot gibi rahatsız ediciydi.bir kaç kez denedim ama rahat olmadığını düşündüğümden vazgeçtim almaktan.bugünde bu indirimi gördüm sıcak fırsatlardahttp://www.yesil.com.tr/outlet-bay-ayakkabi-bot-cizme-Hush-Puppies---033M0828D0409.html?mrk=7 buna bakacağım.aradığım aslında su geçirmez spor görünümlü botlar yada dağcılıkta giyilen ayakkıbılar gibi birşey kısa olacak,spor olacak,kışında giyilebilecek vs. :) halen araştırıyorum uygun birşeyler.

• Benim ayağım 45 numara olmasına rağmen kalıbı bol geldi hatta 1 aydır iade sürecinde boğuşuyorum :)
    Sadece bir kere giydim isteyen varsa seve seve satabilirim kahverengi olan modelden, bende 99 tl ye almıştım.
    Bu yüzden alırken iki kere düşünmek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctk

Benim ayağım 45 numara olmasına rağmen kalıbı bol geldi hatta 1 aydır iade sürecinde boğuşuyorum :)
    Sadece bir kere giydim isteyen varsa seve seve satabilirim kahverengi olan modelden, bende 99 tl ye almıştım.

Bir hafta da iade etmen lazımdı, neyle boğuşuyorsun?
  • quote:

Benim ayağım 45 numara olmasına rağmen kalıbı bol geldi hatta 1 aydır iade sürecinde boğuşuyorum :)

ben kadıköydeyim, deneme imkanı yaratabilirsek çok ümit verici konuşmayayım ama alabilirim. ümit vermeyeyim diyorum zira ayağıma olmasının yanında giydiğimde içime sinmesi lazım, öyle netteki fotoğraından bir şey anlayamıyorum.
  • Müşteri hizmetlerini aradım, numara uymazsa veya beğenmezsek diye kargo ücreti size ait olur tüketici kanununa göre dedim. Çıkan abla şirkete göre değişir biz böyle uygulamıyoruz dedi. Şirkete göre değişmez bu durum dedim, işinize gelirse gibisinden aynı şeyleri söyledi. Koskoca firmanın olaydan haberi yok.
  • o botlar tırt rahatsız edici cok kaba bir model daha vardı dün sabah ama o dun aksam itibariyle bitti sanıyorum işte o bot biraz bişeye benziyordu ama onunda numarası yoktu istanbul icin konusuyorum taş gibi botları 30 a 40 satıyolar (cat. tipi) al giy parcala at sonra değişik rengini al hem sıkılmazsın hemde ayak bileklerin agrımaz aksamları bu asker tipi botlar daha iskandinav ülkelerinde belki ideal olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Müşteri hizmetlerini aradım, numara uymazsa veya beğenmezsek diye kargo ücreti size ait olur tüketici kanununa göre dedim. Çıkan abla şirkete göre değişir biz böyle uygulamıyoruz dedi. Şirkete göre değişmez bu durum dedim, işinize gelirse gibisinden aynı şeyleri söyledi. Koskoca firmanın olaydan haberi yok.

Dostum, kanunen doğru olabilir ama

şimdi bide şirket yerine koy kendini

bizim insanımız sırf eğlence olsun diye alıp alıp gönderir eminim.

Herkes ciddi değil yani onlarda haklı bir yerde.
  • İnternet sitesinde beğenmediğiniz taktirde mağazadan değiştirebilirsiniz yazıyordu.

Ben dayanamayıp aldım dün bir tane,eğer olmazsa mağazaya gidip başka marka alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci
    Dostum, kanunen doğru olabilir ama
    şimdi bide şirket yerine koy kendini
    bizim insanımız sırf eğlence olsun diye alıp alıp gönderir eminim.
    Herkes ciddi değil yani onlarda haklı bir yerde.

O zaman bu tip satış yapmıycak. Ben üç tane ayakkabı beğendim, İzmir in bir ilçesinde oturuyorum, üç ayakkabı için siteye üye oldum, kredi kartı bilgilerimi girip üç taksit ayakkabıları alıcam. Eğlence olsun diye yapılır mı bunlar. Yarısı dalga geçse ki sanmam bu kadar olsun, olan kargo paralarına olur ki o da tutsun 3-4 tl birşeydir en fazla. Sizce değmez mi? Netten satış olmasa ben bakmazdım bile ilana. Bir de kanun varsa uyacaksın işine gelsin gelmesin.
  • bu botlar tutulmayan kaba modeller, estetik sıfır... fiyatı düşürüp elden çıkartıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolianbull

bu botlar tutulmayan kaba modeller, estetik sıfır... fiyatı düşürüp elden çıkartıyorlar..

Dostum, Dr. Martens'in klasik tarzı bu. Şeffaf taban, sarı dikiş.

Farklı modelleride var elbet ama gümrük riskine girmeniz lazım amerika'dan sipariş vermeniz lazım 75 TL kargo ücreti var..

http://www.dmusastore.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 17 Aralık 2010; 14:50:44 >
  • Fiyatı düşürüp elden mi çıkarıyorlar :))) . Otoriteler konuşuyor yine sağolsunlar. Peki...
    Neyse iyi fiyata denk getirirseniz kaçırmayın Dr Martens leri. Hem ayağınız için hem de sağlamlığı açısından cebiniz için biçilmiş kaftandır. (Tüm ürünleri sadece botlar değil) Şekerci dükkanı botları gibi değil.
  • O tırt dedikleri modeller dr martens'in en klasik modelleridir zaten bilen bilir,sonrasında zamanla pop kültürün kurbanı olup farklı modeller çıkarmış olsalar da dr. martens markasını marka yapan modeller bunlardır.

Ben en beğenilmeyen modeli aldım,ayağıma uygun bi o vardı ama eğer numaraları olsa kesin diğerini (sarı dikişli) alırdım çünkü sarı dikiş de klasiktir bu markada.

Bakalım yarın elime ulaşacak eğer ayağıma olmazsa mağazaya götürüp cat filan alırım büyük ihtimal.

Eğer olursa seve seve giyerim,ağır ve kaba olması avantaj benim için zaten bunları sırf ingiltere ve uludağ gezileri için alıyorum,onun dışında dolapta yatacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

O tırt dedikleri modeller dr martens'in en klasik modelleridir zaten bilen bilir,sonrasında zamanla pop kültürün kurbanı olup farklı modeller çıkarmış olsalar da dr. martens markasını marka yapan modeller bunlardır.

Aynen 80'lerde ingilterede punkçıların vazgeçimezleriydi.
  • Valla bende giydim arkası biraz rahatsız etti gibi o kadar o da çoraptan heralde iyice aşınmıştı. Onun haricinde gayet güzel bir sağlam bir bota benziyor. Zaten yurtdışındaki ününü duyup aldım.8-9 sene giyen arkadaş var ben 5 sene giysem yeter zaten bi tek yağmurda çamurda giyeceğim ama dediğim gibi asıl klasik modeli bana çok ağır geldi yürüyemiyodum biraz daha alçak olan modeli aldım gene sarı dikişli tek farkı yüksekliğiyle çelik burun sanırım. Tavsiye edebilirim 200-250 lira bota vermek istemeyenlere. Hiç değilse bir bakın mağazadan derim elinize alın anlayacaksınız demek istediğimi. Bir telefon açın istediğim model var mı diye. Gidin deneyin alın aynı fiyat zaten.
  • arkadaşlar her hafta bir markaya indirim olacakya acaba

merell'lara indirim gelir mi ?

tekelemeler kalmış onlardada.
  • dünyada alınacak tek bot var hem şekil hem sağlam hem fiyat eğer tr de bulabiliyosanız gidin caterpillar peril alın

http://www.scorpioshoes.com/mens-2/boots-6/casual-boots-53/caterpillar-peril-p710499-mens-grunge-leather-9960.htm

dr martens

quote:

Orijinalden alıntı: Anatolianbull

bu botlar tutulmayan kaba modeller, estetik sıfır... fiyatı düşürüp elden çıkartıyorlar..

• Marstan bot alırız bizde. Bu ne yaa bunuda ben giymem.
  • Dün akşam saat 18.00 civarı aldığım martens bugün öğlen elime ulaştı,yeşil kunduranın hızına çok şaşırdım.Bot gerçekten çok kaba,dev gibi ve çok ağır ama ben çok sağlamım diye bas bas bağırıyor resmen :)

Ayağıma ilk giydiğimde ayağımı acıttı 5-10 dk içinde alıştım ama

Taban o kadar kalın ki resmen boyum uzadı 4-5 santim :)

Tabanın altında asit geçirmez bile yazıyor :)

Ben çok sevdim,zaten boyum uzun olduğundan bende çok kaba durmadı,bu giyilir mi diyen eşim bile yakıştı dedi.

Sonuç olarak 99 liraya böyle bir bot gerçekten çok ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Bir hafta da iade etmen lazımdı, neyle boğuşuyorsun?

neyle boğuştuğumu söyleyeyim zamanında ykm'den spor ayakkabı alıp bunu halı saha maçında kullanıp aynen geri iade etmiş birisiyim ama nerden bilebilirdim ki birisi YKM diğeri yeşil kundura. Botu aldım 8 yada 9 . gününde götürdüm dedim bir kere giydim aldıktan sonra alışveriş merkezinde dediler inceleme birimine gidecek ve gelen cevap red. Ben kalıbının bana uymadığıını yazıyorum yeşil kundura botun dibine CAT tabanlık koyuyor yolluyor bende aynen tekrar geri yolladım iade için ayrıca şikayet var'a gidip yeşil kunduranın şikayatlere ne kadar "özenle " ilgilendiğini görebilirsiniz.

İşte ben bununla boğuşuyorum ;)

Bu arada aldığım botta şu
     dr martens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctk -- 18 Aralık 2010; 0:56:23 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.