Şimdi Ara

Dr Dre Monster Beats Solo&Studio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar hala Dr.Dre alma hevesimden vaz geçmedim ve kafaya koydum alıcam falan ama kafama şöyle bir soru takıldı.Studiolarla Soloların arasında 200tlye yakın bi fark var şimdi Soloya 450 tl vermişken Studioya 1 ay daha bekleyip 700tl verebilirim.Sizce hangisini almalıyım? studioyla Solo arasında dağlar kadar fark oldugunu duymustum solo alanların bir çoğu pişmanmış studio almadıkları için sizin düşünceneleriniz fikirleriniz nedir? Birde HD olayı bütün kulaklıklarda var değilmi Dr.Drede?



  • Solo olayı ; Solo Hd ile Solo arasında model farklılığından dolayı kazandırılmış bir isim . Solo II de denebilirdi Solo Hd yerine .

    Almadan önce dene ki pişman olmayasın . Media markt da her iki ürününde teşhiri mevcut . Kendin karar ver .
  • Kullanan arkadaşlar yokmu fikirlerini söylerlerse sevinirim
  • Şahsen bass olarak Solo(lar) her türlü daha iyi ama studio biraz daha dengeli ses verebiliyor ama çok büyük bir fark yok bana göre solo biraz küçük olduğu içi kulaküstü büyük kulağın varsa studio yu tercih edebilirsin ama konfor konusunda şüphen olmasın ikiside çok rahat dayanıklık olarak tabii studio biraz daha dayanıklı gibi duruoyor ama "solo HD" ler baya esnek. Studio da kulaklık kablosunu çıkarırken hasarsız çıkarmak zor ama solo da sorun olmuyor. Studio maalesef pille çalışıyor ses izolasyonu sistemi nedeniyle ama Sololar pilsiz. İkiside %60-%70 ten sonra dışarı ses vermeye başlıyorlar %100 de hopalyör gibi ses veriyorlar zaten bu sesle dinlemen imkansız.Solo sanki daha az veriyor sesi dışarı ama studio cidden %65 %70 te rahatsızlık verebilir ama merak etme %55-%60 la çok tatmin edici bir ses alıyorsun. Ayrıca iki kulaklıkta da %100 seste bile bozulma olmuyor ses kalitesi ikiside çokk iyi ama hanibüyük kulağın varsa dengeli müzik dinlemek istiyorsan ayrıca enerji gerektiren bir kulaklık sorun etmez diyorsan Studio'yu düşünmeni öneririm. Ama çok büyük bir fark ve pişmanlık gerektirecek bir durum yok. Solo HD sahibiyim ve çokta memnunum studio'yu Kanada'da BestBuy da denedim kendi müziklerimle. Ama cidden bu kulaklıkkların ikisiylede kendinden geeçbiliyorsun. Aslında biraz Beats isminede para gidiyor ama... Ayrıca siyah renk tavsiye etmem çünkü parlak bir yüzey olduğu için parmak izi bırakıyor baya ve güzel görünmüyor...




  • Monster modellerini kullanıyorum ayrıca satışınıda yapmaktayım. Şu ana kadar Turbine, Tour, Studio ve solo modellerini denedim ve çok memnun kaldım. Çok keyifli oyuncaklar. Almak isteyenlere yardımcı olabilirim ikinci el bölümünde ilanım mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.