Şimdi Ara

DQS training failed on previous boot reverted to slower DRAM speed ?????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DQS training failed on previous boot reverted to slower DRAM speed ????????? makina açılışta bu uyarıyı veriyor ne yapmalıyım bilen varmııııı? overclock falan yapmadım sıfır makina açılıştı bu hatayı veriyor:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetadag -- 4 Mart 2010; 17:32:05 >

• Şimdi ne olduda bu sorun çıktı yeni bir işletim sistemi mi yüklediniz, veya durduk yere bir gün açtınız böyle mi oldu...

Öncelikle BİOS unuzu bir sıfırlayın anakartınızın içinden pilini çıkartıp 5-10 dk bekleyin bu sırada güç kaynagınıda elektrik ile baglantısını kesiniz...

Daha sonra devam ederse biostan CELL Menu benzeri bir kısım olacaktır,oradan DRAM Bus voltaje veya DRAM Bus Frequency kısmına bakınız,düsük ise yükseltin yüksek ise düşürün...

Bu arada detaylı bilgi verin ,sistem özellikleriniz nedir,anakartınızın markası ramlerinizin markası ve hızları...
  • forumda iyice araştırdım ama sonucu bulamadım ben bi bilgisayar firmasında çalışıyorum ddr2 800 mghz ramı 400 mghz görüyor rami değiştirdim ve sorun ortadan kalktı
  • ddr 2 800 mhz ramler zaten yarısı kadar (400) gözükür bunda bir sorun yok ancak ramlerinizde bir problem varmış demekki, çözüldüyse güle güle kullanın sistemizini...

Bu arada konunuza ''oy ver'' butonunu kullanarak yeşil tik işaretini cıkmasını saglarsanız konuya gereksiz girişler engellenecektir...

İyi forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.