Bildirim
DQS training failed on previous boot reverted to slower DRAM speed ?????????

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şimdi ne olduda bu sorun çıktı yeni bir işletim sistemi mi yüklediniz, veya durduk yere bir gün açtınız böyle mi oldu...
Öncelikle BİOS unuzu bir sıfırlayın anakartınızın içinden pilini çıkartıp 5-10 dk bekleyin bu sırada güç kaynagınıda elektrik ile baglantısını kesiniz...
Daha sonra devam ederse biostan CELL Menu benzeri bir kısım olacaktır,oradan DRAM Bus voltaje veya DRAM Bus Frequency kısmına bakınız,düsük ise yükseltin yüksek ise düşürün...
Bu arada detaylı bilgi verin ,sistem özellikleriniz nedir,anakartınızın markası ramlerinizin markası ve hızları... -
forumda iyice araştırdım ama sonucu bulamadım ben bi bilgisayar firmasında çalışıyorum ddr2 800 mghz ramı 400 mghz görüyor rami değiştirdim ve sorun ortadan kalktı -
ddr 2 800 mhz ramler zaten yarısı kadar (400) gözükür bunda bir sorun yok ancak ramlerinizde bir problem varmış demekki, çözüldüyse güle güle kullanın sistemizini...
Bu arada konunuza ''oy ver'' butonunu kullanarak yeşil tik işaretini cıkmasını saglarsanız konuya gereksiz girişler engellenecektir...
İyi forumlar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X