Şimdi Ara

DPF Soruyordum video buldum yardım edebilecek olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=vT_sapI3A7U şöyle bi video buldum 3.04 te gösterdiği şeyin aynısı benım aracımda da var behsettıgımız sey partikül filtresi midir ?

• girişinde ve çıkışında sensör varsa dpf dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

girişinde ve çıkışında sensör varsa dpf dir.

yok gibi gözükoyr ama katalizör de değil ne arkadaş bu ya öylesine mi koymuşlar illaki bi görevi vardır
  • sametsamett kullanıcısına yanıt
    ek susturucu olabilir.
  • quote:

ek susturucu olabilir.

Sanmıyorum üzerinde hyundai Kia ve kodlar yazıyor Size resmi göndersem anlar mısın ız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    samet şimdi dpf nin girişinde bir sensör çıkışındada bir sensör bulunur ve ölçüm yapar buda beyne dpf nin çalışıp çalışmadığını bildirir.Hyundai h100 de bu sensörü kaldırmış olabilir dpf bozulsa bile en azından arıza lambası yanmasın diye.Bana sorarsan dıştan bakınca dpf ye benziyor.Bir de neden bu kadar takılıyorsunki? Olsa bile bir zararı olmaz zaten sana
  • quote:

samet şimdi dpf nin girişinde bir sensör çıkışındada bir sensör bulunur ve ölçüm yapar buda beyne dpf nin çalışıp çalışmadığını bildirir.Hyundai h100 de bu sensörü kaldırmış olabilir dpf bozulsa bile en azından arıza lambası yanmasın diye.Bana sorarsan dıştan bakınca dpf ye benziyor.Bir de neden bu kadar takılıyorsunki? Olsa bile bir zararı olmaz zaten sana

temızletırım 90.000 de temızlenıyormuş benım araç 105 bınde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    herhangi bir arıza lambası yanmıyorsa dokunmanı tavsiye etmem.Hem zaten 105.000 km de öyle önemli bir km değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 4 Mart 2015; 22:47:35 >
  • Bende çok üstüne düşerdim aracımın ama her şey 1 çizikle başladı. Sonra başka bir çizik diyerek sokaktaki aracın başına gelebilecek şeyler oldu haliyle. Dert etme arıza lambası vs yanmıyorsa devam.
  • Dpf olmayabilir katalizöre benziyor euro 4 motorlarda ek susturucu filan koyuyolar bizdeki transitin birinde vardı birinde yok ordan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Dpf olmayabilir katalizöre benziyor euro 4 motorlarda ek susturucu filan koyuyolar bizdeki transitin birinde vardı birinde yok ordan biliyorum.

yok katalizör oksijen sensörüne bağlı ondan sonra spiral geliyor ondan sonra bu bahsettııgım sey ondan sonra düz boru en sonra son susturucu
  • quote:

sanırım tam da tahmın ettıgınız gibi olmuş sensörü iptal etmişler dpf var yani nerden anladın dersen uzerinde radyasyon sembolü falan var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.