Şimdi Ara

DPC WATHCDOG VIOLATION HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hatayla karşılaşalı yaklaşık 1 hafta oluyor.Bilgisayarımda film,dizi izlerken bir anda bir sesle birlikte bilgisayarım kilitleniyor ve 10 saniye kadar beklemeden sonra mavi ekranla birlikte bu hata meydana geliyordu ve bilgisayar yeniden başlatılıyordu.Bu sorunu internette biraz araştırdım ve sorunun bir çok nedeni olabiliceğini gördüm o nedenle en kısa yoldan format atmayı düşündüm.Fakat format atma girişimimde başarısız oldu.

Bir kaç farklı sürümle usbden format atarken boot menüsündan usb kısmını seçtikten sonra gelen windows logosundan sonra bilgisayarım yanıt vermeyi kesti ve saatlerce beklememe rağmen o ekran sabit kaldı ve format başarısız oldu.Bunun sonucuna karşı harddiske bad sector taraması yaptım ve harddiskim temiz çıktı.Usbyi tekrar tekrar boot edip denememe rağmen aynı sorunla tekrar tekrar karşıya kaldım.(Usb diske de bad sector taraması yapıldı)

Son çare olarak 3-4 farklı programdan ve ayrıca manuel olarak sürücüleri sıfırdan kurup/güncelledim.Ve hatayı her şeye rağmen almaya devam ediyorum.

Bilgisayarı servise göndermeden önce burada konu açmakta yarar gördüm.Bilgisayarım 1 yaşında bile değil aldığımdan beri bilgisayardan herhangi bi performans beklentim olmadı bana yarayacak 3 5 basit programdan başka program dahi kullanmadım.Bu hatayı almadan önce bilgisayarda bir değişiklik veya düşürme/çarpma benzeri olay da yaşamadım.Windows güncellemelerini sürekli olarak yükledim.Bilgisayarın marka modelinide ekleyeceğim başka bilgiye ihtiyaç olursa eklerim.

Bu konuyu açmamın en önemli nedenlerinden biri de bu sorunla alakalı internette yararlı Türkçe kaynak bulunmamasıdır.Eğer bu sorunu çözersek herkese yarar sağlayacağını düşünüyorum.

• Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0xc00000e hatası
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.