Şimdi Ara

DP yi Turnuvalarda ezsinler istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başligi okuyup ateş puskurmeye gelenler az biraz nedenini okusunlar sonra yine ates puskurebilirler. Türk olarak belki bu benzetmeyle alakasi olmayacak ama bizim futbol vs. spor gibi rekabet gerektiren yerlerde biraz yukseldigimizde revahete kapildigimizi hissediyorum. Sonra sonuclari kotu oluyor iste bu yuzden Dp yi ezmelerini ve bizim hirs yaparak daha iyi sonuclar cikartacagimiza inaniyorum cunku hirs yaptigimizda onumuze gececek herhangi bir sey olmadigina inaniyorum.Gorusleriniz bekliyorum...

Edit : Lcs yi ogrenerek konu adini degistirdim zaten adam gibi yorum bekleyince yoksunuz ayip tespit etmede coksunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 15 Ağustos 2013; 18:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lcs ne biliyor musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fail

• lcs ne öğren bi qnq
  • gamescom ve LCS arasında ki farkı bilmeyende varmış
  • Gamescom'da ezseler olmaz mı qnq? Aradım LCS'de belki ezemeyiz dedi oranın oyuncuları
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Başligi okuyup ateş puskurmeye gelenler az biraz nedenini okusunlar sonra yine ates puskurebilirler. Türk olarak belki bu benzetmeyle alakasi olmayacak ama bizim futbol vs. spor gibi rekabet gerektiren yerlerde biraz yukseldigimizde refaha kapildigimizi hissediyorum. Sonra sonuclari kotu oluyor iste bu yuzden Dp yi ezmelerini ve bizim hirs yaparak daha iyi sonuclar cikartacagimiza inaniyorum cunku hirs yaptigimizda onumuze gececek herhangi bir sey olmadigina inaniyorum.Gorusleriniz bekliyorum...

"Refah" ve "LCS" ne bilmiyorsun sanırım. "Rehavet" ve "Gamescom" demek istemiş olmayasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 15 Ağustos 2013; 18:14:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • " Düşünemedi "
  • benim böyle bahanelerim yok.yenilmelerini istiyorum.naru mid oynuyodu galıba ocelote onun eline bişiler verir umarım boş yollamaz
  • 8 yorum 7 si trollumsu ayip gostermeye yonelik birisi konuda anca.

• İki kelimeyi karistirmisim pardon ama duzelltim

• tamam
  • Başlığı kaçırdım LCS olan ı ne yazmıştı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

benim böyle bahanelerim yok.yenilmelerini istiyorum.naru mid oynuyodu galıba ocelote onun eline bişiler verir umarım boş yollamaz

Tr nick + mesaj uyumu

+ Silver V talks.
  • narunun ezilmesini istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

benim böyle bahanelerim yok.yenilmelerini istiyorum.naru mid oynuyodu galıba ocelote onun eline bişiler verir umarım boş yollamaz

Tr nick + mesaj uyumu

+ Silver V talks.

aynen öyle.bronze5 de olsam diamond1 de olsam düşüncem aynı.
  • daha turnuva sistemini bilmeyen adam takım eleştirme derdinde sonuç olarak paiN ellerine mordekaiserin balyozunu verecek
  • Sizden küçük biri buralara gelince kıskandınız tabi yok ezilsin rezil olsun ayıp yav

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

daha turnuva sistemini bilmeyen adam takım eleştirme derdinde sonuç olarak paiN ellerine mordekaiserin balyozunu verecek

Deneyimliyiz...

• bilmediğin aklının ermiyeceği şeyler hakkında yorum yapma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.