Şimdi Ara

Doyurucu Sigara Önerisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
18.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paranız yok ........... Atla gidiyorsunuz çeşmeye...

kendi sağlığına zarar vermek için ücret ödemek nasıl bir mantıktır hala çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

20 liraya 4 fişek cigara, 5 liraya tütün,5 lira boş sigara filtreli = 1 ay götürür.

O paraya 4 fişek nerde kardeş söylede bende oraya gidim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanAgaoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Ben muratti içiyorum. Eskiden Winston içerdim ama kötü tat bırakmaya başladı ve ardı arkası gelmeyen içme istekleri de cabası. Şimdi ise bazen yarısına gelince atıyorum içesimde gelmiyor.

Aynı Duyguları paylaşıyoruz.. Muratti iyidir.

Valla ben murattiyle başladım 2 sene önce.7 ay muratti içtim.Sonra winston içince böyle bir ağır geldi sardı, üstüne 1.5 sene winston içtim.Şimdi tekrar murattideyim.Hafif hafif tatlı tatlı gidiyor valla meret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chechnya

quote:

20 liraya 4 fişek cigara, 5 liraya tütün,5 lira boş sigara filtreli = 1 ay götürür.

profilim, 5tl fişek gel hocam
  • Camel brown iç seni baya bi doyurur , tatmin eder.
  • Bildigim kadariyla piyasadaki en agir sigara camel brown fiyat 8 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hâlâ devam.. Bu yaz Doğu Anadolu turu yaptım, Van'dan Prestige aldım 10 karton. Kartonu 7 lira, pakedi 70 kuruş, tanesi 3.5 kuruş. Hem de doyurucu bayağı. 2 günde 1 paket gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TђunderstrucK

Hâlâ devam.. Bu yaz Doğu Anadolu turu yaptım, Van'dan Prestige aldım 10 karton. Kartonu 7 lira, pakedi 70 kuruş, tanesi 3.5 kuruş. Hem de doyurucu bayağı. 2 günde 1 paket gidiyor.

Kısa anadolu derim. 1 ay öncesine kadar içiyordum ara ara. Ama yeni paketle birlikte tütünüde değiştirmişler heralde. Eski paketi çok rahat içiyordum winstonla bir farkları yoktu neredeyse. Ama yeni pakete birlikte Sigara bittiğinde nefes nefese kalıyordum
  • Camel Soft iç camel iğrenç iğreç şeyler içmeyin Cameldan ötesi yok ya da tütün içecen.
  • quote:

quote:

quote:

Bu fişek dediğiniz şey ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TђunderstrucK

Hâlâ devam.. Bu yaz Doğu Anadolu turu yaptım, Van'dan Prestige aldım 10 karton. Kartonu 7 lira, pakedi 70 kuruş, tanesi 3.5 kuruş. Hem de doyurucu bayağı. 2 günde 1 paket gidiyor.

Prestige kullanıyorum ama günde iki paket kesmiyor arkadaş o sigara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartyFriedman

Parliament night blue...

abi allah aşkına ağır demeyın şu sigaraya 2 seneye yakndr ıcıyorm parliementı kesmıyor ya cok hafıf ınanın malboro kırmızı ıcmeyı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

quote:

quote:

Bu fişek dediğiniz şey ne oluyor?

Bildiğiniz ot.
    5 tl tütün yani tütünle karıştırıp içiyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

quote:

Parliament night blue...

abi allah aşkına ağır demeyın şu sigaraya 2 seneye yakndr ıcıyorm parliementı kesmıyor ya cok hafıf ınanın malboro kırmızı ıcmeyı dusunuyorum

Önceden Camel White içiyodum sonra Winston Blue içtim Parliament Night blue ya başladım 9 aydır sadece onu içiyorum ben ağır yada doyurucu demedim aroması çok güzel şimdi başka sigara içersem eğer nefret ediyorum şunu anladımki gerçekten fiyatının hakkını veren tek sigara parliament night blue diye düşünüyorum
  • yiyor galiba sigarayı kalın puro iç muro
  • quote:

quote:

quote:

Parliament night blue...

Önceden Camel White içiyodum sonra Winston Blue içtim Parliament Night blue ya başladım 9 aydır sadece onu içiyorum ben ağır yada doyurucu demedim aroması çok güzel şimdi başka sigara içersem eğer nefret ediyorum şunu anladımki gerçekten fiyatının hakkını veren tek sigara parliament night blue diye düşünüyorum

bak o konuda son derece haklısın cok guzel ve fıyatnn hakknı verıyo ama ah bıde doyurucu olsa gene bitti bi paket
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Parliament night blue...

bak o konuda son derece haklısın cok guzel ve fıyatnn hakknı verıyo ama ah bıde doyurucu olsa gene bitti bi paket

3 Tane kaldı bende
  • Camel veya l&m sigaradan sogursun , zift gibi bildigin belediye asfalti , ha ac karnina parlament ic 6 saat nikotinden sogursun amma ballandira ballandira icecen ,oyle 5 dk da cigerlerine soldurmiyacan, her cekisinde ohhh diyecen sigarayi icad edene kufur edicen ,1 hafta gider ozaman parlament

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.