Şimdi Ara

Download yaparken bilgisayar reset atıyor ;(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şunu belirtmek isterimki yerli yabancı birçok konuyu araştırdım farklı kaynakları okudum ancak geçerli bir çözüm malesef bulamadım, umarım sizler yardımcı olabilirsiniz.

işletim sistemi vista ultimate edition olan kendi destop bilgisayarımda büyük boyutlu dosyaları download ederken bilgisayar kendi kendine reset atıyor. utorrent, flashget veya farklı programlar hepsini denedim. download a başlıyor bir süre sonra bilgisayar mavi ekran ve resetlerde. şunu belirtmek isterim bilgisayarda herhangi bir download işlemi yokken veya bilgisayarı yorabilecek diğer işlemlerde oyun oynamak HD film izlemek vs de bir sıkıntı yok. mavi ekrana düştüğü için ram lerden olabilir dedim ancak aynı ağa bağlı laptop da son birkaç gündür download yapıyordum bugün birde baktımki download sırasında oda mavi ekran reset :( anlayacağınız açıkça br virüs gibi duruyor. ancak denemediğim antivirus, spyware kalmadı hiçbirşey çıkmadı. 2-3 farklı external drive ım var bunlarıda tarattım onlarda da bulunan herhangibirşey yok malesef.

son çare destop a format atıp win 7 kurmayı düşünüyorum ancak external hdd lerde virüs varsa gene bir şekilde bulaşacak ve aynı sorun ile karşılaşacağım sanırım..

birde internet bağlantımı 8mbit e çıkarttıktan sonra bu sorunlar olmaya başladı gibi önceden 1mbit vardı 100kb ile sorun yaşamıyordum, veri iletişiminden kaynaklı bir problem olabilir mi acaba??

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Sürekli Reset Atıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.