Şimdi Ara

download.knightonlineworld.com hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bn silkroada geçmiştim 50lvl oldum ama çok sıktı ko ya 0dan başlayıp dönmek istiom ama üyeliğin premiumu bitcek yarın son :D ama bn daha giremedim 1299 setup bilgideydi 10 kere sildim yükledim ama hep aynı hata işte resim lütfen yardım

• cvp plssssss
  • Bişi Okunmuyoki Buraya Yaz Orda Yazanı
  • 01Jonnes Abi Bİsey Okunmuyo Demisin Ama Heralde Fazla Annamiyorsun Bilgisayardan Resmin Sag Alt Kosesine Gel "Resmi Büyüt" buttonu cıkar

Ve bu arada abi sen bırak Knight i fln ya bak ne gzl emrah la Konus
    Tamam Tamam Yeter Bu Kdr

Nuvanda Abi O Hatayı Bi Aralar Banada Veriyodu Fazla Bi Bilgim Yok Ama Yardımcı Olabilirim Sanırım..

Sen Knight'ı CD ye cektin demi Download Dosyasını Ve Hep Ordan indiriyodun..

Sen Simdi O Ko yu Sil Bilgisayarından Normal Knightonlineworl_d Den indir..

Bu Sefer Olabilir Dur Ben Yardımcı Olam Link i koyam ..

Bu Ko :http://www.download.com/Knight-Online/3640-7541_4-10437633.html

Direct X 9.0(Knight'ı Çalıstırmak İçin) : http://www.soft32.com/download_1543.html

DirectX programı'nı yuklemek için linki açınca aşagıda downloat now !! yazıyo ona tıklayın..

EMEĞE SAYGI PLS Bİ TŞK DEMEN YETERLİ (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RememberWaLKer -- 13 Haziran 2006; 1:08:49 >

• KOLAYI VAR BİLGİSAYARIMA SAĞ TIKLA SANAL BELLEK AYARININ YAPILDIĞI YERDEN EĞER SP2 İSEN VERİ YÜRÜTME ENGELLİYİCİSİNİ AÇIP MASAÜSTÜNDEKİ KISAYILO EKLİCEN BİLGİSAYARINA Bİ RESET ATIP OYNUCAN
  • Bırakın yaaa...

Kardeş pc ne reset at ben hep öyle yapıyorum düzeliyo
  • ya kardeş belki o zmn serverlar kapalıdır bu yüzdende ftp adresi çalışmıyodur olamazmı???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    program download failed hatası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.