Bildirim
Download hızım - SS !(Yuh.gif)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
-
Ip adresini gizlemissin hani oynama yoktu resimde sigaraicensmiley.gif -
Konu nedir ?pm pls -
downloada abansana saniyede 43 mb indirebilirsin.düşünsene gerisini..... -
quote:
Orijinalden alıntı: Àhmet
Konu nedir ?pm pls
Dh efsanelere bak :) -
o değilde hacılar ben şimdi ttnetin kendi sitesinden limitli tarifemi limitsize taşıdım.torrent filan yok normal download yapıyorum 260kb la filan indiriyo.yanlış bişi yapmadım dimi normal 49 tl lik limitsizlerde bu hız normalmidir ? doğru cevabı verdikten sonra makara yapabilirsiniz -
49 tllik 8 mbit tarifesi ise 800 kb bulman gerekir...(degişebiliyor koşullarla) -
-
eyv hocam 400 kb filan gördüm ilk defa şaşırdım valla bi de ben bgn ayın 13 ü mesala limitsize geçtim nası faturalandırılıyo bilen varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: EnemyTerritory
49 tllik 8 mbit tarifesi ise 800 kb bulman gerekir...(degişebiliyor koşullarla)
-
bilmiyorum.ama yeni tarifeden yapabilirler... -
Şerefsiz TT net. 2 gündür felaket yavaş. Akşam yine yapacağım test. Yine böyle çıkarsa arayıp ana avrat düz gideceğim. Ama hız 39 kb/s çıkıyor.Sözde 1 mb kullanıyoruz. Ekleyecektim resim ama beceremedim.
Ankarada olan ve 1 mb kullananlar kaç acaba speedtest?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X