Bildirim
dowland
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
güncel _____________________________ -
Turkçe bekleme...
KO'nun Turkçe surumu yok ama tbl ile yapabliyosun ama başkalarının ki çok aptalca oluyo dosyaları...Kendin yap...
_____________________________ İtem Yoksa Ezik Dersiniz , İtem Varsa Hacker & Duper & Zengin Zuppesi Dersiniz. Can Potuyla Oynarız Oyunu Bilmiyo Dersiniz , Minor Yaparız Pedalcı & Programcı Dersiniz. Pm Açarız Söversiniz , Pm Kaparız Artist Dersiniz.. Çünkü Ezüksünüz.
Nokta Kadar Menfaat İçin Virgül Gibi Eğilme -
yok orayı yanlış yazdım hata vermez dimi türkçesi dicektim yani ben bunu indirsem direk kurulur değilmi (önceden indirmiştim fire of drake hatası vermişti
) o yüzden kota sorunu varda
_____________________________ -
arkadaşlar lütfen cevap verebilirmisiniz ona göre indireceğimde _____________________________ -
http://www.download.com/Knight-Online/3000-7541_4-10367095.html
werdiği link bu zaten
tıkla indir_____________________________ -
DOWNLOAD _____________________________ мoonяoмαп†icisм"Aranızdan yarınızı, arzuladığımın yarısı kadar †anıyorum.Diğer yarınızı da hake††iğinin yarısı kadar seviyorum! -
quote:
Orjinalden alıntı: KuzuXx
DOWNLOAD
+1 bende başlığa girmeden önce onu yazam die düşündüm :)
dowland diil download_____________________________
Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
?