Şimdi Ara

dövüş sanatları öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • küçükken 5 ay falan tam hatırlıyamasamda aikido yaptım o zaman çok kilom yoktu ardından bastekbol yaptım 1 sene 1 senede yüzme geçmişim var

ben bu yaz hem güçlenmek hemde sokak vb gibi yerlerde çok iş gören müsabakalarınada katılabileğim sert bir dövüş sporu önerisi istiyorum

yazın başlıyıcam yıllarca giderim

bu arada sert olmalı eve morluklar içine gitmek istiyorum hocalarıda yeride kaliteli olmalı istanbuldayım anadolu yakası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 23 Haziran 2015; 14:52:24 >

• 3 aylık yazda müsabakaya katılamazsın. Sokaktada dövemezsin kimseyi.dövüş sanatlarından sağlamlaşmak minumum 1 sene ister. 3 ayda anca özgüven kazanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyusuf72

3 aylık yazda müsabakaya katılamazsın. Sokaktada dövemezsin kimseyi.dövüş sanatlarından sağlamlaşmak minumum 1 sene ister. 3 ayda anca özgüven kazanırsın

3 ay gidersem hiç gitmem zaten yanlış anlaşılmış herhalde yazı
  • Eğer sporu devamlı yapıcaksan bence kickboks yap. Sokakta işe yarar. İlgi gören bir spor yumruğu var tekmesi var vücudunu esnetir acıya karşı dayanıklo hale getirir güçlendirir. Federasyonuda var. Kuşakları tamamlayınca girersin maçınada. Ben 1.5 yıldır yapıyoruö tavsiye ederim merak ettiğin bişe varsa sorabilirsin

• Kickboks veya Muaythai isabetli bir karar olacaktır bence. Ben şahsen 1 yıldır Kickboks yapıyorum her anlamda çok faydasını gördüm ve görüyorum.

• kısa zamanda öğrenip müsabakaya çıkmak istiyorsan muay thaiye gitmeni öneririm
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.